Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kínába startol, és maradjon is ott!
-
enginev3.0
félisten
Nagyon szépek a színek, de a többi az számomra szóra sem érdemes
-
-
-
randras
veterán
-
-
Az Alcatelt is megvette a TCL... Igaz nem volt ilyen a szitu... De a HTC kínlódik, pedig én is szerettem az egyediségét, de nem tudják a piaci lépést tartani...
Lenovo olyan ütemben fejlődik, és jókor kezdtek bele a telefon dologba, hogy nekik én jó jövőt jósolok
K900, P780, S750 és ezek nem csúcskategóriás készülékek, mondjuk az első magasabb áron van ,de prémium kinézetű is
és sok HTC-t elgyaláz ,meg más gyártó készülékeit is .
-
minek?:S
őstag
Jó, nekem ez a saját véleményem én csak elmondtam, mi a véleményem erről az egészről, nem azért írtam, hogy akkor ebből most vita legyen vagy ilyesmi, mert nem tudok szakmai érveket felhozni a HTC mellé, én is látom, hogy elég hülyén gondolkodik, de nekem így tetszik, külön a kettő, mindenkinek meg van a maga véleménye, a tiedet is és Duliee-ét is tiszteletben tartom, mert mint mondtam, nem vagyok HTC tulaj, csak amiket fogdostam, azok tetszettek.
-
randras
veterán
Nem győztél meg ezzel a se eleje-se vége hszel arról, aminek az ellenkezőjét én már megtapasztaltam. Nem véletlenül tart ott a HTC, ahol, a Lenovo telefonok pedig egyre jobbak. Igenis jót tenne a HTC-nek egy kis hátszél, mert amit maguktól művelnek az elmúlt kb. 2 évben, az nevetséges.
-
-
őstag
Tulajdonképpen semmi bajom sincs a Lenovoval, sem a felhasználóikkal
( csak a samus beképzeltekkel). Igazából énis akartam anno egy Lenovot..asszem az A65 volt az, amikor még "butatelóm" volt, csak fogtam a kezemben One-t meg Evo 3D-t (tudom, baromi kevés ez de), nekem nagyon tetszenek, mind külsőre, mind tudásra és a Sense is tetszik, csak ezt a megvásárlásdit nem támogatom, legyen Lenovo és HTC és nincs para. És igen, mindenkinek van joga, amit tiszteletben tartunk. -
Hát én 4 hónap után meg azt mondom
Only Lenovo, átgondolt, és kézenfekvő rendszer, pedig angolul használom.
Gyárilag olyan beépített dolgokkal látták el, ami mindenre jó és a mindennapok során is hasznosak
,de hát mindenkinek van döntési joga
Én egy HTC-t tartok HTC-nek, az pedig a Nexus One-m ,ami hamarosan vadiúj állapotába kerül, és remélem még azt is tudom használni sokáig
Az volt a minőség, a mostani HTC-kból talán a One ami jó ,de az nem éri el számomra azt a szintet
-
-
törölt tag
Ne legyél már ennyire negatív
Azt gondolom sanszos, hogy észrevette HTC, hogy ájjfújj mekkorát bukik az "olcsósított" bohóc telefonokkal
Talán észrevette, hogy a minije sem fogy és ennek nem a marketing az oka
tehát megy egy olyan piacra, ahol tömeg van, de konkurencia is
én szeretném, ha magára találna a HTC, de igen nehéz dolga lesz saját hülyesége miatt -
-
törölt tag
Szerintem meg kell várni, hogy miként fog árazni a HTC!
Addig minden találgatás. Lehet, hogy 20 USD lesz az ára és akkor már senkit nem érdekel a Cortex verzió száma)
-
őstag
Jó, én csupán a tesztekre hagyatkozhatok, Xperia U-m van, de szerintem, ha gyenge is ... a maga kategóriájában azért nem lenne rossz vétel, persze a jó árral, Sense 5 nekem nagyon bejön, és azért a HTC-k egyáltalán nem laggosak, legalább is amiket fogtam. De mondom, persze, gyenge a hw.
-
-
-
-
őstag
Valami ilyesmi HTC kéne az Európai piacra is, mondjuk szerintem felesleges az 5" elég a 4,3-4,6" és arra mehet a qHD, HW-vel meg nincs gond, ha ahhoz viszonyítják az árat és nem lesz túlárazva, mint a HTC-k(és mások)általában.
-
-
Ádám16
addikt
Szépséges! Szerintem az árral sincs nagy probléma.
-
válasz
callmeakos #35 üzenetére
Mint ha már láttuk volna
dézsavúúú'
-
callmeakos
veterán
Ejj de jól néz ki
-
törölt tag
Ez így van, de az átlag használó nem ez alapján vásárol.
Nyilván ha szükségem lenne rá, én is már mást kerestem volna. De nincs
Azért meg nem veszek másikat, hogy csak másik legyen
Én pl. tuti nem vennék samsungot, mert hasonlóan a htc-hez, túlárazottnak érzem és még ronda is -
válasz
#32577792 #32 üzenetére
Igy van.
Az igaz, hogy ehelyett bárki más tud mondani olyan ár/érték arányú készüléket, ami jobb ennél.
Az meg hogy ki mire szeretné használni, egyéni döntés.
Én egy kínai gyártó termékét választottam, nem azért, mert kell a sok mag stbstb. Hanem mert ez volt racionális.
és anyagilag a legjobb
-
törölt tag
Lehet. Azonban még mindig nagyon sokan használják elvetemült módra, telefonálásra, némi netkapcsolattal, levelek olvasására. Melyikre kevés ez? Nekem pl. még most is Blade muzsikál, jaj, majdnem elfelejtettem, most örököltem meg egy HTC Desire-t, az első szériából. Ha kettőt egymásra rakom, akkor lesz 2 magos
De amire vannak, tökéletesek. Gyanítom, hogy ezzel is így lesznek. Akinek arra kell, meg fogja venni, élvezni fogja, nem fog benne csalódni, mert tudja mire képes.Más kérdés, hogy minden HTC túl van árazva. Választék bőven van. Ezért mennek a lecsóba.
Úgy, ahogy az ájfún c sem kell senkinek, ez sem vélhetőleg.
A magasabb árat hajlandóak sokan megfizetni, ha van mögötte support, minőség és innováció. Nos, ezek szinte mindegyike jelenleg hiányzik a HTC-ből. -
O bmeg... Snapdragon 200.... bullshit...
@ungawa: volt ilyen hardveres "képeségekkel" rendelkező telefonom. Váltottam, okkal... használhatatlan dolgokat produkált.
-
törölt tag
Hogy nektek semmi se jó! Kicsit érdekes némelyek fikázása. Aztán előveszi a nokija 100-as telóját és amőbázik rajta.
-
A dizájn szép a tudása már kevésbé :/
-
Kampó
senior tag
Jókat mulatok némely hozzászóláson... Húú ez hardver már gáz szintű-n meg a 5 colra full hd illet volna... egyrészt örülök hogy valkiknek ez egy szar telefonnak számit mert mini atomreaktorral futkoshatnak mert megtehetik. Másrészt ez ezt egy olcsóbb modellnek szánja a htc ergó nem fogja a csúcs vasat belepakolni. Ismerve a márkát igy is 100k-s modell lesz.
-
zkosaras
aktív tag
Maradjon is Kínán belül, ott sem lesz népszerű (ezzel a hardverrel legalábbis). A tegnapi mobilaréna tv-ben bemutatott Xperia C a porba alázza, és még szebb is (bár ez szubjektív).
-
ghost364
senior tag
Szép!
-
A 2. Vesztes
senior tag
Jo. Akkó kérném a kamerát cserébe az ultrámért! Korabbi kérdés: "Minek ugyanaz a hardver 3 féle dizájnba?" A válasz sajna az hogy itt nincs semmilyen többféle dizájn, alig van különbség mint a BMWéknél! Ráadásul ez is dízel ha jól látom éles szemeimmmel. Majd elpöfögnek vele Kínában. Vau.
-
oszi666
őstag
Kezdik ok is nagyon szetaprozni a palettat mint a samsung... Mar lovesem sincs a szamok meg a betuk alapjan, hogy melyik kod mit jelent
-
randras
veterán
- Hol a kamera optika?
- Szép az új Beats logó!
- Miért erőltetik ezt az alsó gombsor-elrendezést, az üres hellyel középen? És mi az a vonal a gombok alatt? -
Csillag01
aktív tag
sztem ez is buktafon lessz.cseppet elkéstek ezzel 5-6 hónapot minimum.mondjuk ha olcsón adnák talán meg lenne is esélye de a HTC ismerve tulárazzák ezti mint mindíg
-
hülyegyerek
addikt
Pont a múltkor írtátok egy htc-s hírben, hogy nem tudják kielégíteni a mini iránti keresletet, erre most meg hirtelen már nem fogy jól ? Lehetnétek következetesebbek....
-
HaJózsi
aktív tag
A zöld részek atom jól néznek ki rajta. Bár simán elfért volna a várható árba egy HD kijelző is....
-
Lomha 8V
addikt
De fura az a hátlap. Olyan mintha kamera nem is lenne, csak egy villanó.
Álljatok össze, hadd villantok rátok egyet.
-
halkow
őstag
barómi jól néz ki ezzel a zöldes átütéssel
-
Probber
őstag
Na hát ez aztán gyönyörű...
-
Zirowe
nagyúr
A belső nem érdekel, de a külső azzal a zöldes részekkel meglepően jól néz ki.
-
maggi1886076
addikt
Egy újabb felesleges telefon. Egy évvel ezelőtt jól hangzott volna. Külsőre mondjuk szép!
-
pengwin
addikt
Hát én eltöltöttem ~3hónapot Kínában, és az a tapasztalatom (meg apukámé, aki kint dolgozik), hogy a kínaiak hajlandóak többet fizetni, ha van MÁRKAJELZÉS valamin... ez igaz ruhára, kütyüre... Ha nem lövik nagyon túl ennek az árát, hanem csak rádobnak a kategóriára +10-15%-ot amolyan HTC-sen, akkor fog ez fogyni... még ezzel az ótvar HW-rel is...
-
-
DS39
nagyúr
5 col az átlagos? hova jutottunk
-
mtcob
senior tag
-
b.daniel
senior tag
de gyönyörű
de az a hw :/
-
tjb007
nagyúr
A másik kettő:
Le lehetett volna hozni egy hírként is, de gondolom ehelyett majd lesz még kettő (feleslegesen), pedig a kinézeten kívül minden másban egyeznek.
-
HawerKing
őstag
Szep telo , arrafele lehet szeretik a kis kinaiak a nagy telokat
s meg a felbontas is eleg nekik ha olcso a telo, nalunk is johetne ez a model 4 inches kijelzovel s ezzel a felbontassal olcson
-
Vajon mit fog ez kezdeni a kínai piacon jelen levő hasonló hardverű készülékekkel, amik 100-120USD-s áron kelletik magukat?
MOD
Az én szememnek elég volt 5"-en a qHD... -
mtcob
senior tag
Jól néz ki
csak sajnos nagyon kevés lesz 5" ra a qHD....
És mehetett volna bele simán Snapdragon 400 is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Alacsonyabb árfekvésű mobillal bővítette termékpalettáját az inkább prémium modelljeiről ismert HTC.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EA SPORTS FC™ Mobile Football
- Melyik tápegységet vegyem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest