- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Nem konkrétan az áruhitel a gond hanem amit képvisel. Mindent lehet okosan meg bután használni. Olyan ez mint a fű, bevezető a keményebb cuccok vilagába. Utána jön a lakás meg
az autó hitel, aztán a személyi kölcsön mert milyen könnyű mindent havi kis részletekben visszafizetni ugyebár. És kész is a tökéletes fogyasztói társadalom amiről majd jó példát vesz a gyerek isPénzügyi pályafutásom alatt láttam jópár szerencsétlen (nevezzük így) embert aki így szivatta meg az egész családját, elég is volt a belőle. De mint mondtam ez már nagyon off. Hagyjuk.
-
tomboy0013
veterán
válasz
makikutya #32 üzenetére
Igen, meg a cégek jótékony intézmények csak azt akarják hogy neked jó legyen. Gondolom nem gyanús az sem, hogy akkor szökellnek durván fel az árak mikor brutális rájuk a kereslet. Nyilván én vagyok eltévedve. 5 éve kis túlzással fele annyiért is lehetett abszolút csúcs telót venni és akkoriban még volt érdemleges fejlődés is, a gyártás fejlesztés sem volt olyan profi szinten mint ma azaz olcsóbb most. A tablet, laptop piac meg képes tartani az árszintet ugyis hogy zuhan az eladott készülékek száma.... Vannak akik saját maguknak is meg akarják magyarázni hogy jó ha sokat költenek, de az igazság az hogy addig ütik a mobilgyártók a vasat ameddig meleg és jó marketinggel elhitetni hogy ez neked milyen jó. És látod el is hiszed, szóval sikeresen csinálják amit csinálnak, nem a kukába megy a millió dolláros marketing költség
Ez is csak a pénzről szól semmi másról.
-
tomboy0013
veterán
Vicces mikor közel negyed millás ár mellé oda szúrja valaki hogy megfizethető. Kinek? Valakinek a iPhone X is megfizethető valakinek meg a Honor 8 se az. Ez is egy rohadtul túl árazott eszköz, persze van ettől drágább is, de pont ma amikor az 5 évvel korábbi állapotokhoz képest már jóval profibban és kedvezőbben lehet(ne) okostelefont gyártani, felkuszott 170 ezerről negyed millió körüli arra ugyabba a kategóriába eső telefonok ára. És még be is veszitek hogy ezek jó árak
Ügyes a marketing. Persze mi vagyunk a birkák akik be is szopjuk és évenként cseréljük a hibátlan eszközeinket. Jó ár...
Vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest