- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
troviko
senior tag
válasz
tomboy0013 #7 üzenetére
Ez a piacgazdaság lényege. Amíg van aki megveszi, lesz aki legyártja. Ennyi.
-
R.Woodoo
tag
válasz
tomboy0013 #7 üzenetére
Teljes mértékben igazat adok neked!
-
judas13
addikt
válasz
tomboy0013 #7 üzenetére
Jogos.
-
dualcore
őstag
válasz
tomboy0013 #29 üzenetére
És (#31) Bumblebeee
Igen természetesen előfizura, de ha nem lenne ilyen opcióm akkor az életben nem adnék telóért többet.
Amúgy 2000 ft az előfizu, minden hálózatba ingyenes, a készüléket 1 összegben kell kifizetni előre, és két év a hűség.
Zárt csoport, flotta. -
Swinegod
őstag
válasz
tomboy0013 #40 üzenetére
2 év múlva költözök az USA-ba és mivel még egy szakmát tanulok éppen, ezért annyi pénzem van, amennyit megkerestem 2 év alatt, ha lehet akkor nem adok ki sokat egyben a kezem közül, így viszont kipótolom a kiadásaim a heti 10-15 óra alkalmi munkával, semmi baj nincs az áruhitellel
-
Sinesol
veterán
válasz
tomboy0013 #40 üzenetére
Szerintem nincs semmi gond az áruhitellel, nyugat eu-ban és főleg az USA-ban is szinte mindenki részletfizetésre, hitelre vesz minden nagyobb értékű cuccot. Pedig ott jobban meg tudnák engedni egyben fizetni, de valahogy mégsem igy történik. Talán kiszámíthatóbb havonta kisebb összegeket kiadni, mint egy egy nagyobbat?
-
válasz
tomboy0013 #7 üzenetére
Mindenkinek megfizethető szinte hiszen előfizura,részletre,hitelre lehet venni.Én is megengedhettem magamnak miközben jóval kevesebbet keresek havonta mint amennyi a telefon ára
-
mihail38
senior tag
válasz
tomboy0013 #7 üzenetére
Nagyon jó észre vétel!
Az is biztos hogy a bevételt nem a minőség, ha nem az ár befolyásolja, de lassan már az sem ......sőt! -
makikutya
csendes tag
válasz
tomboy0013 #7 üzenetére
Kénytelen vagyok vitatkozni veled. Ezek a telefonok egy elképesztően széles mobilpiac abszolút csúcskategóriás szereplői, a leginnovatívabb készülékek, a célcsoport valójában kicsit sem a magyar átlagpolgár, hanem a közép felső osztály. Az EU átlagfizetéshez viszonyítva a megjelenés utáni árak teljesen rendben vannak. Az innovációt, az optimalizációt, a supportot meg kell fizetni. Az persze nehéz dolog, hogy itt nálunk sokan a saját realitásuk felett válogatnak mindenből - autó, telefon, laptop stb. Ezt a telefont egy átlag osztrák benzinkutas a 6 hónapban érkező plusz egy havi fizetéséből meg tudja venni, még megmarada másik fele neki, miközben a mobiltelefon ma a világ egyik alapeszköze. Szerintem te el vagy tévedve.
-
dualcore
őstag
válasz
tomboy0013 #7 üzenetére
Igen, van némi ellentmondás abban amit írtam, és igazat is adok neked. Én sem adnék negyed millát soha egy készülékért. Most egy P10-zel tolom, eszem ágában sincs "feljebb" lépni, max ha úgy kapom meg mint ezt is árban. Nekem a lélektani határ 60000 ft egy telefonért (a P10 is ennyi volt
)
Csak vannak olyan emberek akinek számít mit huznak ki a zsebből ha csörög, na én nem. -
Swinegod
őstag
válasz
tomboy0013 #7 üzenetére
A piac szabja az árakat és ár-értékeket. Ha 100ft lenne egy Mi A1 akkor minden egy túlárazott szar lenne, érted? Nézd meg mennyibe fáj a többi flagship. 280-320-400k. Szerintem ezekhez képest még bőven elfogadható
-
Szabcsizz
őstag
válasz
tomboy0013 #7 üzenetére
Ez most,hogy jött ide? Mindenki egy f*sz,birkák vagyunk,mindenki felfogta már. Ezen lépjünk már túl...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged