Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Megjelent a OnePlus 13T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
sien
aktív tag
válasz
rootkiller #53 üzenetére
érdekes felvetés, mivel nem telefonnak készül. szerintem egy netbook sem fér el a zsebedben.
-
Remittenda
aktív tag
Az Apple termékek meg nem igazán veszítenek az árukból, legalábbis teljesen más egyenlet alapján. Ipodok még most is drágák.
Hááááát, szerintem pl. a 120 GBs iPod Classic 56 000 Ft-ért nem is annyira sok... Az igaz, hogy a csillivillitapimapi új dolgaik nem olcsóak, de van olyan termékük is, ami jó vétel lehet.
-
NeRo28
aktív tag
Ez a cucc akkor ütne a legnagyobbat ha megkapná a hajlítható oled kijelzőt!Erre mondjuk semmi esélyt nem látok 2 éven belül!
-
rootkiller
őstag
Ez a kezembe nem fér el, hát még a zsebembe. iPhone is lesz ekkora?
-
sien
aktív tag
ha kidob az apple egy 9" os touch/osxlight netre, élményre szánt készüléket, egy vevőjük már biztos van. remélem nem kamu, és remélem lesz eszük netbook árban adni.
-
czanga
őstag
Lehet, hogy badarságnak hathat a dolog, de gondoljunk csak bele hány eget verően nagy technikai fejlesztést megelőzően kaptak szárnyra hasonló pletykák, bármien terén digitális világunknak! A legtöbb esetben az emberek hitetlenkedtek, megjegyzem jogosan. Mégis a történet vége az lett, hogy piacra dobták az adott "cuccot", "kütyüt", "fejlesztést", és be is jött a fejlesztőinek. Sokak akár milliókat kerestek akár egymaguk, mások pedig (főként a leendő vásárlók) döbbent arccal bámultak, leesett állal.
Egyszóval én a magam részéről... hiszem ha majd látom, mert ilyen téren csak az a biztos. -
okib4100
aktív tag
válasz
vehement69 #45 üzenetére
Nem az volt h a januári happeningen már nem lesz Sztív-só?
sheratan: amikor bejött az iphone, akkor a szlovák T árult kártyafüggetlen változatot belőle. most az új rendszerben ez 559 evró, a 16 gigás 659 evró (nem tudom, h független e még)
-
vehement69
senior tag
hmm... a várhatóan tavasszal kijövő (bár már lehet a köv. heti MacWorldon bejelentik) Mac OS 10.6 Snow Leopard támogatni fogja az érintőképernyőket (multitouchot is). Amennyiben nem újévi théfarhépa a hír, akkor valószínűleg a már régóta várt és áhított tablet Mac a hír alanya. Arról ne legyen senkinek kétsége, hogy ha lesz ilyen, az legalább akkorát fog durranni, mint az iPhone.. Főleg, hogy ha Steve Jobs bácsi jól van (és azt hiszem, nincs aki az ellenkezőjét kívánná), akkor a sajtótájékoztatón záporozó tvájszezeméjzing, tvájszezfaaszt, tvájszbiggerszkríín-szerű kijelentések megteremtenék az alaphangot
Én szvsz várom már az első pletykák (kb fél-egy éve) óta ezt. Csak adják is ki
Szerk: amit az elejéve mondani akartam: tutira teljes értékű Mac OS X fog futni rajta... Vagy legalábbis nem annyira speciális változata, mint ami pl az iPhoneon, merthogy az is lényegében egy Mac OS X, csak speckó 'kiszerelés'-ben
-
kzoltann
aktív tag
Az elgondolás jo lenne, de az ipodok áraibol kiindulva also kategorias laptop áron fog majd elhelyezkedni...
-
macikos
addikt
Nem kamu. El fog készülni. A kérdés az, hogy a cikkben szereplő Touch lesz az, vagy pedig egy MacBook Tablet PC. Szerintem inkább az utóbbi vagy legalábbis a kettő keveréke, de az biztos, hogy ez nem egy sima Touch lesz, annál több lehetőség lesz benne.
-
NeRo28
aktív tag
Érdekes lenne ha ezt kiadnák,amúgy az nem rossz az elképzelés!Ezt biztosan 200k körül árulnák...
-
pakito11
csendes tag
hát ha lesz 9hüvelykes ipod akkor kellene mellé 9hüvelykes iphone is hsadpa-val
és 10megás kamerával, de ez szerintem teljességgel lehetetlen mivel semónki nem olyan ..... ,hogy 22cm-es gépet hordozzon magával és tartsa a füléhez. Amúgy nem lenne rossz az elképzelés, mivel nagyon szórakoztató lenne ekkora képernyőt tapicskolni.
-
Morden24
nagyúr
Dehogynem, mert van helyettesítő termék. Ha annyiba kerülne, mint egy jobb netbook, alig lenne olyan, aki ezt veszi.
Az Apple termékek meg nem igazán veszítenek az árukból, legalábbis teljesen más egyenlet alapján. Ipodok még most is drágák. Ha valami veszítene az értékéből, leváltja a "következő generáció"; magyarán almaterméknél nem áll az, hogy "most drága, de majd pár hónap, és a parasztjózsinak is az lesz".
-
bolondember
MODERÁTOR
nem tudom, szvsz inkább a fake kategória...
aztán, ki tudja...
-
orbano
félisten
válasz
#16820480 #27 üzenetére
no igen, valami hasonló tablet-szerűséget tudnék én is elképzelni, érintésvezérelt, lehetőleg multitouch, 0.5kg körüli, bírjon ki 8 órát akksiról, lehessen vele netezni és videót nézni. 5 év és már lesz is ilyenünk. persze akkor még csak szigorúan 320x200-as felbontással
-
orbano
félisten
válasz
(Kolombusz) #30 üzenetére
Persze sz szóba sem jöhet, hogy az apple nagy ritkán esetleg némi minőséget is visz a termékeibe...
-
törölt tag
nem mondtam, hogy régi lenne, és nekem is bejön az a koncepció nagyon. egy samsung összehajtható oled kijelzővel ütős lenne, nem is kéne a képernyőn illesztés középre
amúgy a flash hiánya szerintem simán előny. a legtöbb flash objektum a neten amúgy is reklám, a többiből meg van flash mentes változat
-
Morden24
nagyúr
Ami megbassza az ilyen cuccokat általában, az az árazás, és sajnabajna az Apple Eu-s árazása nem éppen az előnyei között van számon tartva. Ez dönt az alkalmazási területről, no meg azok, amiket írtál (amúgy a netezést sok embernél kizárja, hogy a Safari nem Flash-képes; szerintem ez inkább fícsör, de az más kérdés
).
sheratan: Ha jól tudom, az a koncepció nem annyira régi, mert ez a köv. generációs XO lenne - amúgy igencsak bejövős.
-
törölt tag
igazából ez valahogy az UMPC a netbook és az Ebookreader kategóriát ötvözhetné egy készülékbe. a netbookok esetében azért kell a billentyűzet, mert nincs érintőképernyő. az UMPC-k sok esetben ormótlanak, és elég drágák is.
ha megfelelően tudják pozícionálni, akkor nagyon jó koncepció. de még továbbra is, ezt úgy mondom, hogy én nem az appleben gondolkodom, mint egyedüli gyártóján, mástól is szívesen látnék ilyet.
volt régebben egy ilyen koncepció, ez lényegében hasonló, csak nem összecsukható. -
opera11
tag
Hát ez csak összehajtva lehet normális méretű, láttunk már rá példát, amilyenek ezek meg is csinálják ..
-
orbano
félisten
az, hogy Neked mik az igényeid, nem ezt a terméket minősítik. sokan néznek filmet vonaton mobiltelefonról, sokaknak meg nincs kedvük cipelni akár egy netbookot is. egy jobb notebook akksiideje átlagfelhasználás mellett 4-5 óra. filmezésre általában bírnak max 3 órát. ha ez a cucc működik videózás közben 6 órát, már leverted szinte az összes notebookot. de szerintem még azonos akksiidő melett is, amennyiben 0.5 kiló körül, vagy az alatt lesz a tömege. egyébként ha feltűnt volna, használati értékben nagyon sok átfedés van a különböző terméktípusok között. egyértelműen azt mondani valamire, hogy jó, vagy rossz egy adott feladatkörre, marhaság.
ha pedig ne adj' Isten ez a szar még kap egy hsdpa modemet és az iphone-féle multitouch rendszert (ami igen valószínű), és egy fain böngészőt, akkor bekaphassa az összes netbook.persze sok a ha, de szerintem várjuk meg még kijön, aztán kezdjük el temetni
-
Morden24
nagyúr
Nem a szakterületem
Egyébként nem az Apple ellen van kifogásom, hanem a cucc ellen. Mocsoksokat vonatozom, hosszabb távon is - ha valamit nem kívánok senkinek, az az, hogy a kezében fogjon órák hosszat egy kis vacakot.
A kérdés, hogy mennyivel hosszabb az akksiideje. Minimális többség nem számít, mondom is, miért: ha van egy notim ÉS egy mp3 lejátszóm (akár a telefonom), akkor film a notin + zene külön. Ha ezen nézem a filmet, nem marad utána zenére, miután leszállok a vonatról.
sheratan: Ha ~ugyanannyit tudok kihozni belőle, akkor minimális szitun kívül nyer egy noti, mert azt többmindenre tudom használni.
-
rOwLeY
őstag
Akkor erre már rendes Mac OSX-et lenne értelme rakni nem?!
-
törölt tag
egy átlagos notin is kb két filmet tudsz végignézni nagjyából, egy netbookon meg mondjuk hármat talán. annyit ebből is ki lehet hozni. ha esetleg beletolnak egy oled kijelzőt meg egy méretes akksit...
a formátum gondok, hát igen... de egy ilyen eszköz mondjuk linux-szal az szuper lenne. -
orbano
félisten
-
Morden24
nagyúr
a notebookok sem horozhatók?
Nem ennek a helyettesítő terméke.
egy hordozható dvd lejátszó sem hordozható?
Pláne nem.
főként videók nézegetésére kitalált eszközt, amivel, ahogy írták is, mondjuk egy hosszú úton tudod magad szórakoztatni
Tartok tőle, pont arra alkalmatlan. Nem lehet normálisan lehelyezni, keveset bír, formátumgondok is vannak, ha jól tudom.
Ha filmnézéses szórakozásos eszköz kell hosszú magányos utakra, akkor egyéb okok miatt amúgy is notit vagy netbookot választ általában az ember, akkor meg ez már felesleges.
-
-
orbano
félisten
nem hordozható? akkor a notebookok sem horozhatók? egy hordozható dvd lejátszó sem hordozható? a hordozható kifejezés nem ekvivalens azzal, hogy valami elfér a farzsebedben...
ebben pedig ne mp3 lejátszót láss, hanem főként videók nézegetésére kitalált eszközt, amivel, ahogy írták is, mondjuk egy hosszú úton tudod magad szórakoztatni. persze értelme csak akkor lesz/lenne, ha tovább bírja vieolejátszással, mint egy azonos árban lévő kisméretű notebook. bár egy ilyen cucc egy női táskában is lazán elfér, meg sem érzed, de már egy jónak nevezhető méregdrága 1kg körüli notebook is kiverheti a biztosítékot. -
Magnum_
nagyúr
ez nem kamu??? milyen akksi kellene bele?
9" bazz..
-
Peat;)
veterán
Ez az a kategória, hogy akkor már egy netbook, valószínű jóval alacsonyabb áron. De lehet az apple-nek ez lesz a netbookja, majd kiderül milyen os-t kap.
-
Magimano
aktív tag
ne feledjük hogy a Sony PSP sem kicsi. Mégis sokan rohangásznak vele
-
Shadows
senior tag
szerintem ennek a feltalálsához vagy küklopsznak vagy ogrének kell lenni....idióta
-
törölt tag
mondjuk ez nem rossz alternatíva lenne netbooknak, HA olyan árban adnák nagyjából. illetve el kéne gondolkodnia a többi gyártónak, hogy a netbookok helyett egy masszívabb és kevesebb hibaforrást (nincs mozgó alkatrész) tartalmazó eszközt adjanak ki.
-
Sebhelyes
senior tag
Ez kamu.
-
Womb
senior tag
Király elképzelés!
Lassan egy 19'-es wide monitort is a fülemre tapaszthatok,és nem néznek hülyének!
Tenyérrel suhintva váltok today-t,képet,widgetet! -
AS
félisten
LOL ennek aztán semmi értelme, max 4.0 inch lehet hogy elfogadható mérete legyen.
-
baliii
senior tag
ki mondta, hogy zebben kell hordani? utazol, berakod a táskádba és a repülön vonaton buszon előveszed és nézed... könnyü lesz és egyszerü, valszeg tovább bírja majd mint egy laptop, filmezni jo lesz annak aki erre vágyik, másnak viszont semmire, max még netezni
mod: remélem HD kijelzője lesz -
iknight
senior tag
Ha a vastagsága nem lesz nagyobb mint a mostani touchnak, akkor egy nagyon jó kis alternativa lehet az utazók számára, akár még autóba is a hifi részeként
-
Typhoon47
senior tag
9 hüvi = 22 cm o.O
zsebben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Apple várhatóan 2009 őszén mutatja be a hét vagy kilenc hüvelykes iPod Touch készülékét.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Láncfűrész topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest