- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Dehogynem, mert van helyettesítő termék. Ha annyiba kerülne, mint egy jobb netbook, alig lenne olyan, aki ezt veszi.
Az Apple termékek meg nem igazán veszítenek az árukból, legalábbis teljesen más egyenlet alapján. Ipodok még most is drágák. Ha valami veszítene az értékéből, leváltja a "következő generáció"; magyarán almaterméknél nem áll az, hogy "most drága, de majd pár hónap, és a parasztjózsinak is az lesz".
-
Morden24
nagyúr
Ami megbassza az ilyen cuccokat általában, az az árazás, és sajnabajna az Apple Eu-s árazása nem éppen az előnyei között van számon tartva. Ez dönt az alkalmazási területről, no meg azok, amiket írtál (amúgy a netezést sok embernél kizárja, hogy a Safari nem Flash-képes; szerintem ez inkább fícsör, de az más kérdés
).
sheratan: Ha jól tudom, az a koncepció nem annyira régi, mert ez a köv. generációs XO lenne - amúgy igencsak bejövős.
-
törölt tag
igazából ez valahogy az UMPC a netbook és az Ebookreader kategóriát ötvözhetné egy készülékbe. a netbookok esetében azért kell a billentyűzet, mert nincs érintőképernyő. az UMPC-k sok esetben ormótlanak, és elég drágák is.
ha megfelelően tudják pozícionálni, akkor nagyon jó koncepció. de még továbbra is, ezt úgy mondom, hogy én nem az appleben gondolkodom, mint egyedüli gyártóján, mástól is szívesen látnék ilyet.
volt régebben egy ilyen koncepció, ez lényegében hasonló, csak nem összecsukható. -
Morden24
nagyúr
Nem a szakterületem
Egyébként nem az Apple ellen van kifogásom, hanem a cucc ellen. Mocsoksokat vonatozom, hosszabb távon is - ha valamit nem kívánok senkinek, az az, hogy a kezében fogjon órák hosszat egy kis vacakot.
A kérdés, hogy mennyivel hosszabb az akksiideje. Minimális többség nem számít, mondom is, miért: ha van egy notim ÉS egy mp3 lejátszóm (akár a telefonom), akkor film a notin + zene külön. Ha ezen nézem a filmet, nem marad utána zenére, miután leszállok a vonatról.
sheratan: Ha ~ugyanannyit tudok kihozni belőle, akkor minimális szitun kívül nyer egy noti, mert azt többmindenre tudom használni.
-
Morden24
nagyúr
a notebookok sem horozhatók?
Nem ennek a helyettesítő terméke.
egy hordozható dvd lejátszó sem hordozható?
Pláne nem.
főként videók nézegetésére kitalált eszközt, amivel, ahogy írták is, mondjuk egy hosszú úton tudod magad szórakoztatni
Tartok tőle, pont arra alkalmatlan. Nem lehet normálisan lehelyezni, keveset bír, formátumgondok is vannak, ha jól tudom.
Ha filmnézéses szórakozásos eszköz kell hosszú magányos utakra, akkor egyéb okok miatt amúgy is notit vagy netbookot választ általában az ember, akkor meg ez már felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nyomtató topik
- Kompakt vízhűtés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DUNE médialejátszók topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest