- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remittenda
aktív tag
Az Apple termékek meg nem igazán veszítenek az árukból, legalábbis teljesen más egyenlet alapján. Ipodok még most is drágák.
Hááááát, szerintem pl. a 120 GBs iPod Classic 56 000 Ft-ért nem is annyira sok... Az igaz, hogy a csillivillitapimapi új dolgaik nem olcsóak, de van olyan termékük is, ami jó vétel lehet.
-
törölt tag
nem mondtam, hogy régi lenne, és nekem is bejön az a koncepció nagyon. egy samsung összehajtható oled kijelzővel ütős lenne, nem is kéne a képernyőn illesztés középre
amúgy a flash hiánya szerintem simán előny. a legtöbb flash objektum a neten amúgy is reklám, a többiből meg van flash mentes változat
-
orbano
félisten
az, hogy Neked mik az igényeid, nem ezt a terméket minősítik. sokan néznek filmet vonaton mobiltelefonról, sokaknak meg nincs kedvük cipelni akár egy netbookot is. egy jobb notebook akksiideje átlagfelhasználás mellett 4-5 óra. filmezésre általában bírnak max 3 órát. ha ez a cucc működik videózás közben 6 órát, már leverted szinte az összes notebookot. de szerintem még azonos akksiidő melett is, amennyiben 0.5 kiló körül, vagy az alatt lesz a tömege. egyébként ha feltűnt volna, használati értékben nagyon sok átfedés van a különböző terméktípusok között. egyértelműen azt mondani valamire, hogy jó, vagy rossz egy adott feladatkörre, marhaság.
ha pedig ne adj' Isten ez a szar még kap egy hsdpa modemet és az iphone-féle multitouch rendszert (ami igen valószínű), és egy fain böngészőt, akkor bekaphassa az összes netbook.persze sok a ha, de szerintem várjuk meg még kijön, aztán kezdjük el temetni
-
törölt tag
egy átlagos notin is kb két filmet tudsz végignézni nagjyából, egy netbookon meg mondjuk hármat talán. annyit ebből is ki lehet hozni. ha esetleg beletolnak egy oled kijelzőt meg egy méretes akksit...
a formátum gondok, hát igen... de egy ilyen eszköz mondjuk linux-szal az szuper lenne. -
orbano
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nyaralás topik
- Path of Exile (ARPG)
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest