- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Dehogynem, mert van helyettesítő termék. Ha annyiba kerülne, mint egy jobb netbook, alig lenne olyan, aki ezt veszi.
Az Apple termékek meg nem igazán veszítenek az árukból, legalábbis teljesen más egyenlet alapján. Ipodok még most is drágák. Ha valami veszítene az értékéből, leváltja a "következő generáció"; magyarán almaterméknél nem áll az, hogy "most drága, de majd pár hónap, és a parasztjózsinak is az lesz".
-
Morden24
nagyúr
Ami megbassza az ilyen cuccokat általában, az az árazás, és sajnabajna az Apple Eu-s árazása nem éppen az előnyei között van számon tartva. Ez dönt az alkalmazási területről, no meg azok, amiket írtál (amúgy a netezést sok embernél kizárja, hogy a Safari nem Flash-képes; szerintem ez inkább fícsör, de az más kérdés
).
sheratan: Ha jól tudom, az a koncepció nem annyira régi, mert ez a köv. generációs XO lenne - amúgy igencsak bejövős.
-
Morden24
nagyúr
Nem a szakterületem
Egyébként nem az Apple ellen van kifogásom, hanem a cucc ellen. Mocsoksokat vonatozom, hosszabb távon is - ha valamit nem kívánok senkinek, az az, hogy a kezében fogjon órák hosszat egy kis vacakot.
A kérdés, hogy mennyivel hosszabb az akksiideje. Minimális többség nem számít, mondom is, miért: ha van egy notim ÉS egy mp3 lejátszóm (akár a telefonom), akkor film a notin + zene külön. Ha ezen nézem a filmet, nem marad utána zenére, miután leszállok a vonatról.
sheratan: Ha ~ugyanannyit tudok kihozni belőle, akkor minimális szitun kívül nyer egy noti, mert azt többmindenre tudom használni.
-
Morden24
nagyúr
a notebookok sem horozhatók?
Nem ennek a helyettesítő terméke.
egy hordozható dvd lejátszó sem hordozható?
Pláne nem.
főként videók nézegetésére kitalált eszközt, amivel, ahogy írták is, mondjuk egy hosszú úton tudod magad szórakoztatni
Tartok tőle, pont arra alkalmatlan. Nem lehet normálisan lehelyezni, keveset bír, formátumgondok is vannak, ha jól tudom.
Ha filmnézéses szórakozásos eszköz kell hosszú magányos utakra, akkor egyéb okok miatt amúgy is notit vagy netbookot választ általában az ember, akkor meg ez már felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest