- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nem mondtam, hogy régi lenne, és nekem is bejön az a koncepció nagyon. egy samsung összehajtható oled kijelzővel ütős lenne, nem is kéne a képernyőn illesztés középre
amúgy a flash hiánya szerintem simán előny. a legtöbb flash objektum a neten amúgy is reklám, a többiből meg van flash mentes változat
-
törölt tag
igazából ez valahogy az UMPC a netbook és az Ebookreader kategóriát ötvözhetné egy készülékbe. a netbookok esetében azért kell a billentyűzet, mert nincs érintőképernyő. az UMPC-k sok esetben ormótlanak, és elég drágák is.
ha megfelelően tudják pozícionálni, akkor nagyon jó koncepció. de még továbbra is, ezt úgy mondom, hogy én nem az appleben gondolkodom, mint egyedüli gyártóján, mástól is szívesen látnék ilyet.
volt régebben egy ilyen koncepció, ez lényegében hasonló, csak nem összecsukható. -
törölt tag
egy átlagos notin is kb két filmet tudsz végignézni nagjyából, egy netbookon meg mondjuk hármat talán. annyit ebből is ki lehet hozni. ha esetleg beletolnak egy oled kijelzőt meg egy méretes akksit...
a formátum gondok, hát igen... de egy ilyen eszköz mondjuk linux-szal az szuper lenne. -
törölt tag
mondjuk ez nem rossz alternatíva lenne netbooknak, HA olyan árban adnák nagyjából. illetve el kéne gondolkodnia a többi gyártónak, hogy a netbookok helyett egy masszívabb és kevesebb hibaforrást (nincs mozgó alkatrész) tartalmazó eszközt adjanak ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest