- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
juvegamer #250 üzenetére
Nem is fogják propagálni augusztusig vagy amíg tudják húzzák az általános tájékoztatást. Abból a rengeteg telefonból amit a szolgáltatók, kereskedők, stb berendeltek amennyit csak tudnak el akarnak még adni. Ez az érdeke a huaweinek is. Szerintem amikor már végképp nem használhatják az androidot a majdani új készülékükön és a mostani legújabbak sem kapnak a biztonsági frissítéseken kívül semmit (már ha nem egyeznek meg ami szerintem lehetetlen) akkor bejelenti a huawei hogy minden telefonja számára elérhetővé teszi az új saját rendszerüket a régi készülékkekkel át lehet állni rá( aki akar) míg az újjak már avval jelennek meg alapból.
-
válasz
juvegamer #250 üzenetére
“...Kíváncsi vagyok mikor kezd "beszakadni" a Huawei telefonok ára...”
Amint elterjed a hír,de úgy rendesen...csak idő kérdése...
”...Hozzáteszem még sokan nem is tudják hogy ekkora gondok vannak a Huawei-el, tegnap pont voltam a helyi vodafone boltban de még ott nem nagyon hallottak róla...”
Lehet.De az is lehet,hogy ezt kell mondani,hogy el tudják adni,ne maradjon a nyakukon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest