Hirdetés
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Egy óra, két rendszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
beyruth82 #231 üzenetére
Azért a darabszám mellett az is megvan, hogy amúgy milyen gazdasági és politikai helyzet volt mondjuk a kínaiaknál? Hogy a történelmük nagy része során nem volt tengeri hajózásra alkalmas eszközük? Hogy az elmúlt 2-300 évben nem volt olyan erős vezetőségük sem, aki egyáltalán megállta volna a helyét a saját területén belül?
Az megvan, hogy a 2. vh óta elfoglalták (újra) Tibetet és az ujgur területeket (majd telepítették tele átnevelőtáborokkal, meg újabban egy teljes kamerás megfigyelőrendszerrel), folyamatos fegyveres határellentéteik vannak Indiával, Tádzsikisztánnal és Kirgizisztánnal, folyamatosan terjeszkedni próbálnak a tengeren Vietnam és Japán rovására?Ja és ez a bel- és külpolitika meg van támogatva egy ellenzék nélküli diktatórikus vezetéssel, valamint egy évtizedek óta feltétel nélkül nacionalistára nevelt másfél mrd emberrel. Hurrá
-
válasz
beyruth82 #222 üzenetére
Le vagyok maradva? Ember...Te hol élsz?Mert hogy nem ebben az országban,az biztos...
hívhatod aminek akarod....akkor nem segély,hanem támogatás....na bumm...plusz még egyéb nem anyagi támogatás is van../tüzelő/élelmiszer csomag/utazás/satöbbi...mivel látom ezt nap mint nap,azért mondom...feltételekhez kötött...na ne röhögtess...
Szerintem költözz ide,ahol én lakom,aztán utána dumálj.Meglátod milyen a közmunkaprogram.
Fogalmad sincs ezek szerint semmiről.Jó lenne, ha nem beszélnél hülyeségeket...
Szerintem maradj inkább a Kína vs USA témánál és élj tovább a naiv, rózsaszín világodban. -
Freiherr
őstag
válasz
beyruth82 #228 üzenetére
Kína ugyanezt csinálja,sőt, sokkal durvább eszközökkel, csak éppen a saját határai mögött a saját állampolgáraival, kérdezd meg az pl. az ujgurokat, tibetieket, stb. Ráadásként totális kontroll az emberek felett, negatív diszkrimináció, ha nem tetszik a pofád, el vagy ásva.
Szóval Kína durván veszélyesebb, csak az amerikai katonai-technológiai fölény még megakadályozza, hogy nagyon kinyíljon a csipájuk globálisan. -
joey04
titán
válasz
beyruth82 #231 üzenetére
Mert elég veszélyesnek tartom, hogy egy ilyen ország kerüljön vezető szerepbe, ahol ha nem tetszik nekik amit csinálsz, eltűnsz örökre, pl próbáld ott kritizálni a vezetést, írd le, hogy idióták. Amerikában milliók szidják Trumpot, hogy egy gyökér, de nem tesznek ellenük semmit. A pontozásos rendszer amit be akarnak vezetni kész rémálom. Hogy nem titkolják a lopást, sőt azzal védekeznek, hogy ez a kultúrájuk része, egyenesen gusztustalan. De ha ez nem lenne elég, akkor csak USA szemszögéből nézve: egy ilyen háttérrel rendelkező céget természetes, hogy el akarnak lehetetleníteni, hiszen a Huawei maga a kínai állam, magát a fenyegető rendszert, országot engednék be, sőt segítenék őket azzal, hogy amerikai cégek termékeinek segítségével érnek el sikereket. Az az egy a baj, hogy túl későn kapcsolt a világ. Jobban belemenni már politika lenne, ami bár szorosan kapcsolódik a storyhoz, nem kéne belemenni egy tech fórumon, ezt a részét félretéve is izzik a levegő a kapcsolódó topikokban. USA sem szent, nagyon nem, de ezerszer inkább ők, mint ez az alattomos nép.
-
csorbajeno
veterán
válasz
beyruth82 #231 üzenetére
Szerintem a politikát nagyon távol kellene tartani egy tech csatornától, de ehhez most én is hozzszólnék. joey04-gyel értek eggyet, mert ha jobban belegondolsz, akkor az USA mindig olyan helyeken csapott oda, ahol azt kérték, megérdemelték. Pl.: Vietnám, Irak
Ez az én véleményem, emiatt ne támadj, ahogy én sem annak szántam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A sencseniek állítólag gőzerővel dolgoznak saját operációs rendszerükön, natív Android alkalmazástámogatással. Erősen kérdéses, mikor készülhet el, a nagypolitikában mindenesetre pörögnek az események.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Asztalos klub
- TP-LINK routerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest