- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
guriga1234 #84 üzenetére
Jo a pelda, de ne politizaljunk itt. Latod nem egyszeru ez. Csak felesleges vitakat generalna, ha mindenki rogzitene.
-
dolon75
senior tag
válasz
guriga1234 #95 üzenetére
mi vezetett oda, hogy igy gondolkodsz? atvertek, becsaptak?
hányszor kellett az altalad rögzített dolgokat elovenned? és elertel vele valamit? -
dolon75
senior tag
válasz
guriga1234 #90 üzenetére
és nem zavar, vagy zavart a bizalom hiánya?
nem vagyok mai gyerek, de én nem tudom megszokni. ☹️ -
dolon75
senior tag
válasz
guriga1234 #88 üzenetére
rendben!
Ezek szerint te mindig úgy kommunikalsz, hogy feltetelezed, rögzítik? És ez téged nem zavar, hogy így kell tenned?
-
dolon75
senior tag
válasz
guriga1234 #86 üzenetére
minagyon másképp látjuk ezt a témát. 😉
de nem baj, addig jó, amíg van más vélemény.nem tudsz arról meggyőzni, hogy számomra jó úgy kommunikálni, hogy feltetelezzem, közben rögzítik a beszélgetést.
Nem azért, mert takargatni valóm van, Sőt! mindig gondosan próbálok ügyelni arra, hogy a másiknak ne legyenek ketsegei mondanivalomrol. (nem mindig sikerül)
Emiatt én teljesen szükségtelennek érzem, hogy rögzítsek titokban, amit mondani akarok. -
dolon75
senior tag
válasz
guriga1234 #82 üzenetére
nem a felelősség alól akarok kibújni (altalanossagban nem tudok nyilatkozni), hanem élni szeretnék azzal a jogommal, hogy dönthetek: tovább beszélek rögzítve, vagy nem.
én úgy gondolom, hogy pont az, aki suttyomban rögzít, akar járni a szürke zónában. ha nem lenne takargatni valója, vagy nem számít problémára, akkor nem tenné.
-
janeszgol
félisten
válasz
guriga1234 #82 üzenetére
Igen, csak az emberi tényezőt nem veszed hozzá. A szolgáltatók egyértelmű helyzetekhez használják, nem hétköznapi beszélgetésekhez a hangfelvételt. Mennyibe kerül az adott szolgáltatás, mennyi kedvezményt ad, nálam elérhető-e stb.
A hétköznapi beszélgetés tök más. Természetesen egy főnöki utasítás az egyértelmű. Csináld azt. Azt nehéz kidumálni, hogy ő nem úgy értette.
Viszont az emberek véleménye változhat. A "de hát ezt mondat"-ra sok helyzetben lehet rávágni, hogy már másképp gondolom. -
janeszgol
félisten
válasz
guriga1234 #72 üzenetére
Nos igen, de valamire nem gondoltál. A törvény a tárolási előírást, a hozzáférhetőséget azért írja elő, hogy ne lehessen manipulálni a hangfelvételt. Egy magánembernél ezt hogy véded ki? Elkéred a hangfelvételt és megvizsgáltatod? Ez lehetséges, de odaadja vajon?
Kicsit gondold tovább a mondandód néha. -
dolon75
senior tag
válasz
guriga1234 #72 üzenetére
az, hogy ki mire emlékszik, és hogy valóban mi hangzott el, két nagyon különböző dolog.
Az első egy kötetlen beszélgetés, a második egy szerződés.Lehet, hogy félreértem, akkor ne haragudj, de javaslod azt, hogy úgy éljek, beszéljek, viselkedjek, hogy azt valaki rögzíti? Vagy csak felvetetted?
Nem érzem úgy, hogy ezt szeretném.
Miért kellene így tennem? Mert más azt gondolja, hogy mindent rögzíthet? És ha 20 év múlva majd az lesz a legnagyobb bűn, hogy szandálhoz zoknit húztam, akkor megköveznek egy ilyen videó miatt?
Bocs a hülye példaért, szerintem érted, mire gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kedvenc zene a mai napra
- Mercedes topic
- Diablo IV
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest