Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vamp

senior tag

válasz littlelion21 #72 üzenetére

Egyáltalán nem gagyi, csak kínai.

Jó minőségű cuccokból van, bár szétszedve érhet minket meglepetés. Használtam egy ilyet több mint 8 hónapig, probléma nem volt vele, de a kezelését meg kellett szokni.

Filmből azért nem mindent játszott le, de szerintem ez nem probléma, a mai nagyok se tudnak mindent. Az átlagos avikat rendben lenyomta. A legjobb, ha lejátszás előtt konvertáljuk a filet 4:3-as aviba, és kb 600 kbps-re. Nekem lejátszotta a 2000-t is, csak akkor már erősen akadt, és utánahúzott, meg bomlott szét a kép gyorsabb jeleneteknél. Feliratot nem tud, bár az enyém kezdetleges modell volt. Rockchip 2606A volt benne, a firmware ezeknél nem moddolható még.

Széjjel is bontottam egyszer, belül ha jól emlékszem 850es akku van, két pici dróttal az alaplaphoz kötve. Ha leejted, és lecsúszik a forrasztás, könnyen vissza lehet tenni, ha tudod hol volt előtte:D. A hangszórója hasonló bénán van felheggesztve, bár hozzáteszem, meghajtott egy tesla hangfalat a két pici drót, mikor rákötöttem, egész szépen szólt, korrekt hangerővel, torzítás nélkül. Kíváncsi lennék, milyen erősítés van benne. Belenyomott kártyát megfelelően kezelte. Írni a cuccra olyan 4 mb/s körül sikerült, olvasni róla szintén. A zenei része tökéletes, zajt nem szed össze, a hangzása teljesen oké, pláne, mert van vagy 10 féle EQ, meg MSEQ v micsoda is. Felvenni is faszásul tud, bár az enyémen a minőséget nem lehet állítani, az újabbakon minden gond nélkül vehetünk fel 160as rátával is mp3ba.

Egy töltéssel kb 10 óra zenét, és 2 óra videót bírt.

Egyáltalán nem mondanám gagyinak, a kijelző napfényben is rendben van, persze ez 16 bites, pontmátrixos modell, eszi is az áramot rendesen, ha nagy fényerővel járatjuk.

Új hozzászólás Aktív témák