Új hozzászólás Aktív témák
-
Vamp
senior tag
válasz
littlelion21 #86 üzenetére
Ne itthon vedd meg, hozd ebayről.
-
Vamp
senior tag
válasz
littlelion21 #72 üzenetére
Egyáltalán nem gagyi, csak kínai.
Jó minőségű cuccokból van, bár szétszedve érhet minket meglepetés. Használtam egy ilyet több mint 8 hónapig, probléma nem volt vele, de a kezelését meg kellett szokni.
Filmből azért nem mindent játszott le, de szerintem ez nem probléma, a mai nagyok se tudnak mindent. Az átlagos avikat rendben lenyomta. A legjobb, ha lejátszás előtt konvertáljuk a filet 4:3-as aviba, és kb 600 kbps-re. Nekem lejátszotta a 2000-t is, csak akkor már erősen akadt, és utánahúzott, meg bomlott szét a kép gyorsabb jeleneteknél. Feliratot nem tud, bár az enyém kezdetleges modell volt. Rockchip 2606A volt benne, a firmware ezeknél nem moddolható még.
Széjjel is bontottam egyszer, belül ha jól emlékszem 850es akku van, két pici dróttal az alaplaphoz kötve. Ha leejted, és lecsúszik a forrasztás, könnyen vissza lehet tenni, ha tudod hol volt előtte
. A hangszórója hasonló bénán van felheggesztve, bár hozzáteszem, meghajtott egy tesla hangfalat a két pici drót, mikor rákötöttem, egész szépen szólt, korrekt hangerővel, torzítás nélkül. Kíváncsi lennék, milyen erősítés van benne. Belenyomott kártyát megfelelően kezelte. Írni a cuccra olyan 4 mb/s körül sikerült, olvasni róla szintén. A zenei része tökéletes, zajt nem szed össze, a hangzása teljesen oké, pláne, mert van vagy 10 féle EQ, meg MSEQ v micsoda is. Felvenni is faszásul tud, bár az enyémen a minőséget nem lehet állítani, az újabbakon minden gond nélkül vehetünk fel 160as rátával is mp3ba.
Egy töltéssel kb 10 óra zenét, és 2 óra videót bírt.
Egyáltalán nem mondanám gagyinak, a kijelző napfényben is rendben van, persze ez 16 bites, pontmátrixos modell, eszi is az áramot rendesen, ha nagy fényerővel járatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged