- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
buchy
tag
Nem volt meglepetés a szavazás végeredménye
-
RazorLOL
csendes tag
Feliratot ilyen kis képernyőn hogy olvasnál? Próbáltam már ráégetettet, de így olvashatatlanul apró volt. Majd ha jönnek a 4-5 colos kijelzős darabok, esetleg akkor.
Ja, és mindegyik Wayteq mp5 6 óra videót bír full feltöltöttség mellett!!!
Itt van a Wayteq P40 specifikációja:
Ismertető:
* 3"-os érintés érzékeny TFT kijelző (16:9-es)
* Magyar nyelvű menü
* MP3 / WMA / WAV / FLAC / APE / OGG
* Video, Kép, Szöveg megjelenítés
* microSD kártyával bővíthető
* Beépített FM rádió, DiktafonTulajdonságok:
* 3"-os 16:9-es érintés érzékeny TFT kijelző, 260K színű, 400x240 pixel
* Magyar nyelvű menü (több nyelv választható: angol, német, olasz, portugál, holland, francia, spanyol, lengyel, orosz, török, magyar, dán, kínai, svéd, görög, arab)
* 4GB beépített memória
* Zenelejátszás: MP3 / WMA / WAV / FLAC / APE / OGG
* Kitűnő hangzást biztosító RockChip RK2706
* Video lejátszás: AVI / WMV / MP4 / 3GP / MPG / RM / RMVB / ASF
* VIDEO KONVERTÁLÁSRA NINCS SZÜKSÉG!
* TV kimenet
* Kép megjelenítés: GIF / JPEG / BMP
* E-Book: TXT megjelenítés, ékezeteket kezel (8 könyvjelző, automata lapozás, legjobb felbontásban 23 sor/40 karakter)
* Beépített FM rádió
* Diktafon (hátralévő felvételi idő kijelzés)
* Ismétlési módok: Egyszer, Ismétlés, Mind, Mind ismétlés, Bemutató (Once, Repeat, All, All Repeat, Intro)
* Lejátszási módok: Sorrendben, Véletlen (In Order, Shuffle)
* MS EQ módok: 3D, Basszus, LEQ (3D, Bass, LEQ)
* Zene lejátszás képernyője: Zárva, Szöveg, Frekvencia diagram (Closed, Lyric, Freq chart)
* EQ mód: (Normal, Play FX, Rock, Pop, Classic, Bass, Jazz, User)
* Resume (zenelejátszás az utolsó pozíciótól) funkció VAN benne
* Dalszöveg megjelenítés
* Üzemidő: 10 óra zene, 6(!!!!!!!!!!!!) óra videó lejátszás
* microSD kártya bővítés (max. 32GB, 8GB microSDHC tesztelve)
* Beépített sztereó hangszóró
* Fülhallgató csatlakozás: 3.5mm jack
* Méret: 93mm x 51mm x 11.5mm
* Súly: 72 grammA csomag tartalma:
* Wayteq P40 MP5 lejátszó
* Fülhallgató
* USB kábel
* TV out kábel
* Hálózati töltő
* Szilikon tok
* Toll (Stylus - az érintőképernyős /Touchscreen/ kijelzőn való navigáláshoz)
* Használati utasítás
* CD -
RazorLOL
csendes tag
A szokásos helyi nagymenő, beszólós, leszólós, sajnálnivalóan szánalmas nagyokos IT szakiknak üzenem (Magyarországon ritka sok az ilyen ember), hogy az mp5 médialejátszó (akárcsak a hasonló nevű fegyver) az egy valós és tényleges eszköz. Az mp4 az csak egy átmeneti cucc volt, ebből agyilag következően az mp5 az mp4 egy továbbfejlesztett változata, mely megbízhatóbban játssza le a videókat, és sokkal több formátumot is képes kezelni. Videókonvertálásra nincs szükség, bár a tisztesség kedvéért azért hozzá kell tenni, hogy a túl nagy számításigényű videók esetében csúszhat a hang a képhez képest (ez kb. olyan, mint amikor az egyprocis gépeken szaggat az 1080i-s HD film), de ez totál egyértelmű, erről kár is vitázni. Ja, és rendelkezik TV-Out kimenettel is!!!
A legtöbb esetben ezek a formátumok támogatottak teljesen (nem csak úgy-ahogy, mint az mp4-ek esetében):
Zenelejátszás: MP3 / WMA / WAV / AAC /FLAC / APE / OGG
Video lejátszás: AVI / WMV / MP4 / 3GP / MPG / RM / RMVB / ASF / FLV / SWFÉrdemes olyat venni, ami papírforma szerint a legtöbbet támogatja ezek közül, így később nem ér meglepetés.
A WayteQ pedig valóban egy gagyi kínai cég, és csupa sz*r kínai termékeket gyárt, olyan pedig sosem volt, hogy egy WayteQ GPS ajánlott minősítést kapott volna bárhol is. Pffff, szakértelem nuku, pofa nagy. Kicsit el kéne nézni [ide], és megsasolni, hogy aki vett már ilyen kütyüt, miként vélekedett róla.
dani3l: az mp4 az nem a használt kodeket jelzi, hanem azt, hogy az mp3 névvel jelzett kütyü továbbfejlesztett változata, mely videókat is képes lejátszani. LOL!
ittlelion21: ne higgy a hozzáértés hiányától szenvedő szakiknak, egyáltalán nem gagyi, a fenti linken olvashatsz róla bővebben!
Komolyan mondom, emberek, egy kis utánjárás alatt lehetne annyit tanulni az új kütyükről, hogy nehogy csak semmiképpen sem helytálló baromságokat tudjatok beírni azért, hogy "húdevicces" legyetek, mert ez nagyon szánalmas.
Ja, és én vagyok a szervizes, ti meg csak átlagfelhasználók!!!!!!!!
-
Vamp
senior tag
válasz
littlelion21 #86 üzenetére
Ne itthon vedd meg, hozd ebayről.
-
ez_meg_emaz
őstag
Sávszél a kül. Hogy gyakorlatban mennyit számit passz. Asszem volt rá már teszt, de megmondom öszintén nem érdekel a cf-sli amig ilyen szarul megy vele pár game.
Neked is inkább azt javaslom add el, csapj hozzá még egy kis pénzt és vegyél 1 jobb karit. Most nem számoltam utána, de szerintem te is olcsobban jönnél ki 1 jobb karival mint cf-el.proci985-al értek egyet. Az ö esetében van értelme.
-
proci985
MODERÁTOR
2 gpu akkor jó, ha 2nél több kijelzőt akarsz meghajtani, és nincs kedved folyamatosan átkábelezni... na én emiatt gondolkodtam egy második karin (2monitor+tv kombó).
aztán akkor már legyen valami rendes vidkari is, mondjuk mégegy 3870es... aztán akkor már ha van CF, hm, kéne egy x38as lap is... és hopp, hűteni is kéne a második vidkarit is, mert zavar a zaj... és itt mondtam, hogy köszönöm, nem (bár a 4670esnek lehet elég lenne valami finomabb méretű hűtés is). főleg, hogy multimonitor támogatású progamok nélkül felesleges nekem a 3870nél bármi erősebb.
olyan ez mint a víz... mindig gondolkodom rajta, aztán belegondolok az erőforrásigénybe, és maradok légen. azért havonta egyszer nézegetem a laing ddck árait, földrevisszarántási célokból
végeredményben meg várok. majd ha lesz 3870nél erősebb kártya, amit el lehet járatni hasonló mértékű hűtéssel hasonló hangerővel, majd váltok. addigis várok, olcsóbb is, meg működő rendszert minek szétkapni
a hőmérségletmérő meg egy vicc. 65 fokos határ?
quadoknál lazán elmegy az ember 75-80ig is. de 24/7re is a 65 fölötti hőmérséglet még bevett gyakorlat. ha meg nem közvezlenül méregeted a kupakot, hanem ház ambient tempeket mérsz, arra bőven elég a mérőegység, de pl a lianlinak van 3 ventit vezérlő három hőmérős 3.5ös helyre férő modulja is... szóval ez vagy nagyon olcsó, vagy nemtudom
-
Alchemist
addikt
válasz
Mr.Csizmás #15 üzenetére
Amikor még sorkatona voltam, a géppisztolyt AMD-nek hívták...
-
Taranti
senior tag
válasz
ez_meg_emaz #62 üzenetére
Én pl. lehet, hogy a jövőben vennék a már meglévő hd4830 mellé még egyet... (Igaz, mostanában gondolkodtam el, hogy mi lehet a különbség a 2*8 ill. 2*16 CF között?)
-
hemaka
nagyúr
Design-ba ja, Sony... azzal próbálják általában eladni.
MSI meg freedos már régi dolog, engem mondjuk nem zavart a mostani gépemnél sem. Inkább örültem neki, h nem kell +pénzt fizetnem a vackokért amit felpakolnak előre. -
Vamp
senior tag
válasz
littlelion21 #72 üzenetére
Egyáltalán nem gagyi, csak kínai.
Jó minőségű cuccokból van, bár szétszedve érhet minket meglepetés. Használtam egy ilyet több mint 8 hónapig, probléma nem volt vele, de a kezelését meg kellett szokni.
Filmből azért nem mindent játszott le, de szerintem ez nem probléma, a mai nagyok se tudnak mindent. Az átlagos avikat rendben lenyomta. A legjobb, ha lejátszás előtt konvertáljuk a filet 4:3-as aviba, és kb 600 kbps-re. Nekem lejátszotta a 2000-t is, csak akkor már erősen akadt, és utánahúzott, meg bomlott szét a kép gyorsabb jeleneteknél. Feliratot nem tud, bár az enyém kezdetleges modell volt. Rockchip 2606A volt benne, a firmware ezeknél nem moddolható még.
Széjjel is bontottam egyszer, belül ha jól emlékszem 850es akku van, két pici dróttal az alaplaphoz kötve. Ha leejted, és lecsúszik a forrasztás, könnyen vissza lehet tenni, ha tudod hol volt előtte
. A hangszórója hasonló bénán van felheggesztve, bár hozzáteszem, meghajtott egy tesla hangfalat a két pici drót, mikor rákötöttem, egész szépen szólt, korrekt hangerővel, torzítás nélkül. Kíváncsi lennék, milyen erősítés van benne. Belenyomott kártyát megfelelően kezelte. Írni a cuccra olyan 4 mb/s körül sikerült, olvasni róla szintén. A zenei része tökéletes, zajt nem szed össze, a hangzása teljesen oké, pláne, mert van vagy 10 féle EQ, meg MSEQ v micsoda is. Felvenni is faszásul tud, bár az enyémen a minőséget nem lehet állítani, az újabbakon minden gond nélkül vehetünk fel 160as rátával is mp3ba.
Egy töltéssel kb 10 óra zenét, és 2 óra videót bírt.
Egyáltalán nem mondanám gagyinak, a kijelző napfényben is rendben van, persze ez 16 bites, pontmátrixos modell, eszi is az áramot rendesen, ha nagy fényerővel járatjuk.
-
Solten
őstag
Nah, akinek a mekbúktól van erekciója, most örvendjen:
-
littlelion21
addikt
Ez a WayteQ MP5 lejátszó valóban ennyire gagyi lenne, amennyire többen írják...?
Ha valóban így van, a ph-nak illene fenntartással kezelnie, mert elég sokan - a ph-ban 100%-ig megbízva - rohanhatnak efféle vackot venni. -
kariad
senior tag
Hol lehet kapni olyan hőmérséklet kijelzőt?
-
ppbalint
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás #2 üzenetére
nézd meg a forgalmazó partnerei közt [link] + a gugli a barátod!
-
cizoe
őstag
Évek óta mondom, hogy nyáron kell vga-t venni. Lassan kezd igazolni az élet. (augusztusi árakat elég megnézni, apróért dobálták a 4850eket).
Sok csábító vga van, de egyáltalán nem égető, inkább várok egy ~4870 teljesítményszintre nyáron. Jön az rv790, szépen lenyomja a vgak árát, tekintve, hogy 200-250 $ lesz az egy gpus csúcs rv790.
ON: Tetszik az a cm ház.
A notebook szépségverseny pedig részemről hidegen hagy, Sony Vaio TZ nélkül nem volt versenyső számomra.
-
Raymond
titán
válasz
RapUGround #58 üzenetére
Figyelembe veve hogy 1680x1050 felbontas mellett nem hinnem hogy sebesseg problemaid vannak a kartyaval talan tobb ertelme hagyni ahogy van. Majd nyar kornyeken amikor kint az uj 40nm chipeken alapulo kartyak mindket gyartotol elerheto mennyisegben akkor valtani egy ujra.
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
RapUGround #58 üzenetére
Egy 4870 mindenhez elég 1600-on, nem értem minek 2 kari. Ha csak nem 26"-os tft-d van, de ahogy nézem nem. Ha meg majd nem lesz elég a 4870 akkor se lesz nagy pénz lecserélni, de hogy 2 gpu nem éri meg az tuti(pláne hogy még drágább is). Még akkor se ha csak 1 játékkal játszatsz és az támogatja. A mai gamekat vígan viszi a 4870/gtx 260.
Nem hiszem hogy egy 4850 olcsobb mint ha eladnád aztán 4870-et/gtx260-at vennél.
De tényleg nem kötekedésből írom, csak nem értem néha egyesek logikáját. Persze érdekelnek a te érveid is. Mármint a fentieken kívül mert egyrészt nem jobb megoldás másrészt nem olcsobb.adnoctum18: Köszi az infot. A felsorolt márkákat én is ismerem. Csak anno a meizu-t sem ismertem és nem hittem volna hogy jo, de az m6-osomat nagyon imádom. Aztán mondom hátha ez is vmi olyan keleti márka ami nem elterjedt viszont jó.
-
xedos
addikt
A bőrrel bevont notik nagyon tetszenek!!!!!
Jól néz ki, kellemes a fogása, talán jobban bírja a karcolódást is...
Esetleg a szálcsiszolt alu is jöhet :-) -
RapUGround
tag
Én nekem van egy HD 4850 512mb videókarim. Én úgy gondolom mindenképpen egy másik ugyan ilyen arit raknák be mellé legszivesebben. És jobb megoldás minthogy pl.:GTX260ra vagy GTX280ra cseréljem a kártyámat. Pénzben is jobban kijövök. Csak nem tudom hogy komoly hátrány-e az 1GB memória a HD 4850 X2vel szemben.
-
A VIA Chrome-ot is kihagyták, pedig ők is tudnak multiGPU-t.
-
Ehhez hozzáfűzném, hogy pl az mp3 az pl MPEG-1 Audio Layer 3, szal a kiterjesztésnek semmi köze, ahhoz hogy milyen MPEG-et használ. Pl az MPEG-4 az elég sok mindent lefed a DivX-től kezdve az AAC-n keresztül az OpenType betűkészletekig. Ha mindegyik mp4 kiterjesztésű lenne, akkor kicsit összekeverednének a dolgok.
És ha egy mp4 lejátszó mindezeket még támogatná is, merthogy mp4 lejáccó = mpeg4, na az lenne az igazi
. Csakhogy minek?
-
Vamp
senior tag
Wayteq. Hehehe...
Ezeket a kínai lejátszókat ebayről 5-6-ért lehet beszerezni (itthon ha jól számolom 16500, nah ez a röhej).
-
subaruwrc
félisten
gy GeForce 8800 GT – elnézést, ma már GeForce 9800 GT, holnap pedig GTS 240 – SLI-rendszer
-
P00By
nagyúr
Azt hiszem tudom a szavazás végeredményét
-
dani3l
őstag
mp4 lejátszó még érthető, mivel ugye a film kódolását mpeg-4 kodekkel végzik, de mpeg-5 kodeket még nem láttam
amúgy az utcsó 2 lejátszó teljesen jól néz ki, tiszta apple-feeling, kinézetre legalábbis.. bár érthetetlen, hogy míg az első 2 verzióban van memória bővíthetőség, addíg a legdrágább és ugye elvileg a legtöbbet tudó modellből kihagyják..
komolyan nemértem a mérnököket, de mindenhol ezt csinálják, pl telefonoknál is, olyan alapvető bakikat elkövetnek.. és ehhez tanulni kell -
.volkovy.
tag
Ameddig a játékok egy része a drága pluszbefektetést (2. videokártya+a tápellátása) hibákkal, lelassulással és fagyással honorálja, addig köszi, maradok egynél.
A 3dmarkban gyönyörűt megy a CF, de ennyi. -
Laslow
senior tag
válasz
ígyvanferi #5 üzenetére
Azért ne legyél annyira oda a Sileo 500-ért, sajnos nem valami pozitívak a felhasználói tapasztalatok.
-
Franklin
addikt
PH stáb: nem kéne a szavazásokat a főoldalon elhelyezni? Nem biztos, hogy mindenki elolvassa a heti hardverajánlót, pláne nem másfél hét múlva az ehetit.
Egyébként jó ötlet ez a szavazásos dolog, szerintem mindenképp folytassátok.
Érdemes lenne olyan kérdéseket is feltenni, hogy pl. "mi alapján veszel cpu-t/alaplapot/vga-t/monitort/stb.?" Szerintem születne pár érdekes eredmény :-)
-
Solten
őstag
válasz
Mr.Csizmás #2 üzenetére
Ez de kúl cucc
-
hahakocka
őstag
HD 4890 bejelentve.
Arra leszek kíváncsi hogy 40nm-en megy e már akkor vagy maradnak még az 55-n.Na ennyit a GTX 285 ről, és akár Crossfire esetén a GTX 295 ről. Árban pedig ezerrel veri biztosan a Geforceokat majd.
-
Killing
addikt
Én inkább veszek egy új kártyát,mivel Gigabyte GA-M56-S3 lapom van és az nem SLI-os.
Mr.Csizmás: -
adnoctum18
senior tag
válasz
ez_meg_emaz #35 üzenetére
Rossz support, rossz anyagminőség, átlagos vagy az alatti hangminőség, emellett olcsó ár és csábító feature lista...
Lejátszók terén megbízható az Iaudio, Iriver, Meizu, Sandisk újabb típusai, Sony és a Creative.
Ezeket a kínai csodákat fenntartásokkal kell kezelni!Az mp5 mint elnevezés baromira erőltetett szerintem is... Nekem már az "empénégy" is az volt...
-
Dr. Akula
félisten
Azért lett 1. a mek, mert csak a teszkós kategória versenyzett, ami nem épp igényességéről híres.
---
Az Asus hazai képviseletétől azt az információt kaptuk, hogy a gép durván 130 000 forintos árral indul majd, de egyelőre ennél drágábban, 145 000 forintért kínálják.
Ennyiért már notebookot is kapni. Ez is olyan mint a 100 dodós noti, mire a polcra kerül 3 kiló. -
ez_meg_emaz
őstag
Szerintem fölös a több gpu, ha lenne rá akkor se vennék 2-t semmiből. Bár már egyre nagyobb a támogatottsága és egyre jobb, de még mindig vicces hogy van jopár game ami nem támogatja vagy csak szimplán szarul megy vele.
Ingyen se kéne 2 kari. Max azért hogy eladjam a másikat, vagy hogy tartalék legyen hátha tönkremegy amelyik a gépben van.
Öszintén emberek mire nem elég egy jo erős egy gpu-s kari manapság? Plána ha 1gb-osról beszélünk.Valaki nemtudja hogy azok az audiochipek milyenek az "mp5" lejátszókban? Érdekelne hogy normálisan szólnak e. Bnőm most akar uj lejátszót és ipod megszállott.
Ha ez van olyan jo akkor simán beajánlanám neki. Bár még soha nem hallottam a WayteQ márkáról, vajon mennyire megbízható?
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
divrapier #30 üzenetére
A dobozon át kellett írni a 8-ast 9-re, meg rávágni egy Hybrid Power és egy 55nm matricát, így már a kártyát is ki kellett cserélni, mivel van akinek van IGP-je, és nem örülne neki, ha 88GT-t találna a dobozban.
szerencsésebb lett volna szerintem is mondjuk egy 8850GT vagy 8800GT+ jelölés, de névváltozás nem számít annyit, mivel aki ért hozzá, tudja mi a helyzet, aki meg hozzánemértő az sem lesz átvágva, mivel mind2 31.000Ft-ért megy a boltokba. A nagyobb számút fogja választani, és ha a Hybrid Powert nem is, az 55nm előnyeit mindenképp ki tudja használni. -
Devid_81
félisten
A szavazásnál miért nincs olyan, hogy :
Csóró vagyok de szeretnék több GPU-s kártyát illetve SLI@Cross Fire-t használni? -
divrapier
tag
válasz
[CS]Blade2 #29 üzenetére
nem, mert a gepemben nincs integralt videokartya, ezert ilyen szempontbol nem erzodik a kulonbseg. De valoban, ezert a forradalmi ujitasert erdemes volt a generaciovaltast es a nev sem maradhatott
-
simonzé
addikt
A nótbukszépségverseny eredményére reagálva: Csak azért nyerhetett a MacBook, mert a MacBook Air nem játszott a szavazáson. Pedig a kettő messze nem egyforma, és az Air mindent visz. Mondom ezt úgy, hogy én a HP-ra szavaztam a felhozatalból.
-
simonzé
addikt
Milyen vastag bőr kell annak a pofájára aki egy 200-300-400'000 Ft-ba kerülő géphez képes 2009-ben FreeDos-t adni. Appám... Na ezért nem veszek MSI terméket, mert még egy Linuxot is sajnálnak tőlem. Helyezzék fel maguknak a FreeDos telepítő floppiját, és szüljenek sünt!
-
littlelion21
addikt
Tetszenek ezek az MP5(?) lejátszók, de elbírnának egy 5"-os kijelzőt.
-
oPalRx7
aktív tag
én azé' 2gpuzok, noha az én 2 gpu-m kb annyi mint egy 4830
-
divrapier
tag
válasz
Mr.Csizmás #15 üzenetére
csakazertis
upgrade elott:
es utana:
Elkuldjem nVhez a cv-met? -
D.Orion
veterán
A korábbi 800 helyett „csak” 640 aktív számolóegységes
Hmm?
4830-ban mindig is 640 volt aktív. Érteném én a mondatot, hogy ha a 4850-ről lenne szó előtte 2 sorral, de nincs.
-
luw2win
őstag
mi miatt MP5 lejátszó?
mi az a nagy fejlődés ami miatt "új generáció született"?
-
Champipi
aktív tag
A WayteQ MP5 lejátszók hogyan játszák le az Xvid 700 MB-os videókat? Az nagyon gáz, hogy MP5-nek hívják, kínai gagyira utal, de ha jól lejátsza, akkor ezen át tudnám magam tenni. Ha akadásmentesen szép színekkel lejtássza a szokásos DVDrip-eket, akkor azt mondom 20 000 Ft-ot megér, hogy vonaton, metrón, repülőn filmet nézhessek.
-
CocooN-z
őstag
Teccetős az az "MP5" lejátszó csak idegesít az elnevezése.
-
tome.jr
addikt
Jó ötlet a szavazás. Bár ahogy elnézem elég kevesen használnak multi GPU-t. Ennek vagy anyagi okai vannak, vagy sokan még mindig fenntartással kezelik ezt a megoldást. A cikkben említett megoldások nem biztos hogy nagyon megérik a pénzüket. Pl a 9800 GT SLI áráért már GTX 260-at lehet kapni és az azért teljesítményben többet hoz.
-
LordX
veterán
Aki Puma alapú (vagy hasonló) notebookot használ, azaz van egy diszkrét GPU játékra, amit kikapcsol, és használja a chipsetbe integráltat, ha nem játszik, az melyiket pipálja ki? Szerintem érdemes lenne megkülönböztetni a Hybrid Crossfire-t a standard Crossfire-től.
-
ALI_G
veterán
"48 000 forintos SATA NA" Ebben akkor semmilyen HDD sincs?
túl drága nekünk. Ennyiből kis tudással építhető komplett pc, linuxszal. Monitor úgy se kell, akár passzív is építhető. -
divrapier
tag
gratulalok a macbooknak, nem hittem, hogy elso lesz
csak alkottak valamit a tervezoi.
kivancsi leszek majd windows 7 alatt a tobbvideokartyas rendszerekre. egesz jo otletnek tartanam, hogy egy radeon grafikal himez, nV meg fizikat, vagy egyeb gpgpu-s dolgot, es kotnek orokbaratsagi szerzodest De tenyleg kezd elgondolkodtato lenni, amiatt is hogy ket olcsobb kozepkategorias kartyabol ossze lehet rakni egy joval erosebb konfigot, es a driverek is egyre jobbak.
Ja, es megyek is filccel athuzom a videokartya dobozan a feliratot, es rairom: 9800gt -
-zolee-
tag
válasz
ígyvanferi #5 üzenetére
-
ígyvanferi
addikt
Jó ötlet.
Azt hiszem megtaláltam a számomra tökéletes házat a Sileo 500 személyében. Egy tesztet szívesen olvasnék róla itt.
Ez a DeLOCK kék elosztó jól értem, azt tudja, hogy mondjuk az asztalomon rádugok két winchestert, a kábelét bedugom a gépbe, és kész? Tehát egy mozdulattal magamhoz vehetem a HDD-t?
"Mögötte szorosan – alig 1%-kal lemaradva" szerintem az inkább majd' 3 %.
-
Bermi
aktív tag
ilyen bankártya méretű carddriveokat vettünk (a cég és én
) karácsonykor, rágravíroztuk a cég logóját, rááraktuk a katalógusunk oldalalit pdf-ben stb. és így tökéletes céges ajándék volt,
nem láttam még senkinél, a partnereink nagyot néztek mikor kibontották a csomagot, tényleg örültek neki. nekünk meg hasznos reklám ajándék volt.
mindennel együtt 4e alatt voltunk/db és adtak hozzábörtokot, szép díszdobozt stb.ja és itt a ph-n szereztem butc3r-től
-
Tomate
veterán
Szintén 60 000 forint környékén építhető fel egy GeFore 8800 GT – elnézést, ma már GeForce 9800 GT, holnap pedig GTS 240 – SLI-rendszer
Ez jó!
-
Mr.Csizmás
titán
Ezt a Delock izét hol lehet beszerezni?
-
Puma K
nagyúr
Én tevezem egy második Radeon kártya vásárlását!
De lehet inkább várni kéne míg ki nem adják az új szériát bár annak meg az ára meg lehet magas lesz picit meg a forintal is ki tudja mi lesz addigra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged