- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#79335424 #65 üzenetére
Nem vagyunk egyformák, nekem a kinézet is számít, még a launcher-é is, ezért vettem sokadszorra is oppo-t. Nem szeretnék olyan programokat felrakni, amivel ilyen szinten be tudom állítani a telefon működését, és akár több órát is eltölteni a finomhangolással. Ezt tegye meg a gyártó.
Neked más dolgok fontosak, de ezért nem török pálcát feletted, el tudom fogadni
-
válasz
#79335424 #59 üzenetére
Ennyi erővel járjon mindenki szürkében, és legyünk egyformák kívülről.
Szerintem sem az számít, hogy iphone vagy sem. Nem is a legfontosabb, hogy milyen a kinézete, de az mindenképpen fontos, hogy neked milyen érzés a mindennapokban használni. Jó e kézbe fogni, a mérete a színe. Ezek mind befolyásolják, hogy milyen telefont vesz meg valaki. Kár ezt ennyire leegyszerüsíteni, és rossz oldalról megközelíteni szerintem, mint ahogy tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Diablo 3
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MIUI / HyperOS topik
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest