- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
No igen. Én inkább elszüttyögök a beállításokkal egyszer, hogy utána egyszerűbb legyen a kezelése a mindennapokban. Sztem egy gyártótól nem lehet elvárni, hogy pont nekem gyártson egy telót. Legfeljebb azt, hogy amit kiad, az legyen jól gyúrható. Ebből a szempontból valóban másképp gondolom. Ha úgyis a megszokott launcheremet fogom használni, akkor nem érdekel, hogy milyen a gyári. Médialejátszó sem kell, úgyis megy fel az MX. A gyári böngészőt talán még soha nem használtam Androidon. Nekem egy minimalista, vagy stock Android lenne ideális. De olyan nincs dual SIM, mikroSD, stb kombinációban. Marad a chinaphone és a tisztogatás.
-
törölt tag
Vettem egy fehér telót azért, mert az talán kevésbé melegszik fel a műszerfalon. Vettem hozzá egy fekete flip tokot. Így, autón kívül, fekete telefonom van, ráadásul tokban még a formája is más. Ennyit a kinézetről, meg a hasonlóságról. Az a tudat meg végképp nem feszélyez, hogy a tokban levő kütyü, hasonlít egy másikra. Az enyémnek a használata egyedi. Apex, ami forgatja a főképernyőt is. Automatizáltan kapcsolgatja a SIM -eket és hálózatmódokat, alkalmazástól és töltésállapottól függően a kijelzőidőt, csak az otthoni wifinél szinkronizál és saját szerverre, és még hosszan sorolhatnám. Egy okostelónál nekem az a fontos, hogy a használata legyen egyedi, személyre szabott. Ha már egyéniség, akkor a kinézet nem nagy cucc. Mihez kezdenék egy királylánnyal? Viszont egy beszélő béka, az cool!!
-
törölt tag
Jaaa, hát így már egészen más! Soha nem vennék ilyen másolt vackot. Csakis az eredetit!
Jó ég, srácok! Mindegyik egy lapos téglatest. Nem tök mindegy, hogy melyik, melyikre hasonlít? Nem attól lesz vki egyéniség, hogy a kínai telója nem hasonlít egy másik kínai telóra. Ha bárki társaságában számít az, hogy valakinek Iphone -ja, Samsungja, vagy Csingcsungja van, ott komoly baj van és nem a telókkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Apple MacBook
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Temu
- Milyen videókártyát?
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest