Új hozzászólás Aktív témák
-
Massmurderer
őstag
akinek sok ez az ár vegyen iphone 6+
az megér 230k???
-
Colonel993
senior tag
válasz
kisbancsa #111 üzenetére
Pont ez a lényeg; a kicseszett leszűkült látókör és hogy képtelen felfogni... NEM Magyarország a célcsoport.
Attól, hogy még ott magyarban, lehet kapni... nem azt jelenti, hogy az ottani keresethez fogják beigazítani az árát.
Amerika, és Európa fejlett gazdasági szintjéhez és nincs is mit ezen meglepődni.
EZ a célcsoport.Nem a hungarisztánban eladott; sokat mondok, 20 készülék...
Már csak azért sem, mert ha valaki MÉGIS megteheti, hogy megvegye magának a készüléket Magyarországon, az totál nem nézi az árcédulát.
Illetve totál mindegy... így se meg úgyse érdekelt az a pirinyó ország a gigantikus farokságaival...A készülék ára rendben van. PONT.
-
kisbancsa
senior tag
válasz
Colonel993 #110 üzenetére
Érthető hogy nem vesz olyan telót ami a 2 havi (vagy esetleg 3) fizetése. Ha otthon élnék akkor én se néznék ilyet mert nekem 3 havi fizetésem lett volna, DE itt kint ég és föld a különbség. Pénz, meló, karrier téren. Én szeptember végén vállalom be ezt a telót, de csak azért hogy megvárjam páromat aki megvegye az új applet. ( ami szintén otthoni árban csillagászati összeg lesz)
-
kisbancsa
senior tag
válasz
TheBikerider #98 üzenetére
Már bocsánat de baszhatod a küzdést ha szart nem érsz el otthon. Én is kijöttem 3 hónapja ( igen londonba ami 10 millás város) és fényévekkel előrébb vagyok már most mint eddig. Pedig volt saját házam, amit el kellett hagynom. ( nem volt soha tartozásom, de szégyen volt hogy egy cad cames szakmával elhajtottak a halál faszára, és 3 műszakban havi 75ért dolgoztam ) Azt aláírom hogy nekem is max 1 hetes fizu a telo, viszont itt a biztosítás legalább BIZTOSÍT. Havi 13 font és ha szarrá töröm, ellopják, elhagyom, vagy csak szimplán csinálok 1 törés tesztet a telóról és felteszem yútúbra, akkor szó nélkül kicserélik sőőőt, másnap házhoz hozzák a zsír új 0 kmeres telot. Na ez a nem mind1.
-
kisbancsa
senior tag
Én benevezek 1re 2 héten belül. Kíváncsi leszek milyen lesz
-
AS
félisten
Edigitálban már előrendelhető. 260 290 ért
Ja és akár 9 et is vehetsz .... xdMondjuk olcsóbb mint a sima Edge volt
-
varázsgömb
aktív tag
Nekem munka eszköz a telefon, nem csak hívásra használom. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy én is megvehetném egy heti keresetemből, pedig itt élek, nem Londonban.
DE! Na nehogy már 300 k-t adjak egy telefonért, amikor ennyiért egy jó, teljes értékű laptopot lehet venni, amin rendesen lehet dolgozni, miközben ez a Note 5 csak erős kompromisszumokkal használható erre. (Pl.Office)
Jelenleg egy Acer Aspire Switch 11-et használok melóra, ami 4in1, és egy Note 2-t, a kisebb dolgokra jó és persze telefonálni.
Többször le akartam cserélni a Note 2-t, de végül mindig viszakoztam. Tök gyors, és az újabbak nem adtak annyival többet, amiért hajlandó lettem volna újra egy valag pénzt kiadni. Úgy tűnik, sokan voltak ezzel így, mert nem is volt annyira sikeres a 3 és a 4. Több ismerősöm is azt mondta, neki is marad a Note2.
A Samunál is rájöttek erre, mert mivel a hardwer már szinte a csúcson van, nem nagyon van mit fejleszteni, ezért találták ki a hajlitott kijelzőt, mint csábító külsőt.
De szerintem ez kevés az üdvösséghez! Biztos lesznek páran, akik villogásból megveszik, de a racionálisan gondolkozók maradnak a "régi vasnál". Legalább is addig, amig ilyen horror áron adják.
Pláne, hogy nem bővíthető, és nem kivehető az akkuja! És ezért 300.000???? Na ne már!!!!!!
Kövezzetek meg érte, de nekem ez a véleményem... -
válasz
Markizmark #103 üzenetére
Igen általában így szokott lenni, hogy előtte ki van téve a nagyérdeműnek
-
Markizmark
addikt
Remélem mielőtt megveszem októberben megfogdosható lesz a médiában.
-
nobiand
aktív tag
Itt van egy videó a billentyűről. ( ha még nem lett volna linkelve ) Elég meredek.
-
Megint London...
Ingyen adnak valamit,hogy már mindenki odamegy?
FATtila78:(nem irigyellek,hogy egy hetet kell dolgozz egy ilyen telefonért)
Nem az a "valakiIstenkirály" ,aki elmegy...hanem aki otthon marad és küzd.Aaaaaz igen...az Én szememben legalábbis...
Faja kis teló,de ez már túl drága nekem pl.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Colonel993 #94 üzenetére
De az enyém igen, csak látom amit látok mivel kalandvágyból itthon maradtam.
De hogy jön ez az egész ide? -
FATtila78
tag
Elég jó cucc, ára is rendben van. A nagyobb verzió kijön 1 heti fizumból itt Londonban.
-
válasz
Colonel993 #94 üzenetére
Gondolkodtam S6 vásárlásán,de olvastam negatív dolgot róla/róluk itt a fórumon,aztán megfutamodtam.Ez meg már még hatalmasabb a számomra.Kár,hogy nincsen lapát kezem.
Ja,és én is meséljek a Külföldön töltött éveimről?
Ja inkább nem,ez nem az a fórum.Tényleg,mit szedsz?Adjál nekem is....
-
Colonel993
senior tag
válasz
Quasi_modo #92 üzenetére
Ok az átlag nem... a Tiéd nem...
De most ha én annyit kerestem?
Igyekeztem valamiben emelni kicsit magyar irányba.Másik pont, hogy én mint röghöz kötött ember; "Bölcsőm lesz a koporsóm" alapon, rákényszerültem több irányból is, hogy elhagyjam az országot, egy igen szomorú tény.
Soha nem gondoltam volna, nem is szándékoztam... de nagyon gyors lefolyással változtak a dolgok igen szűk idő periódusban.Ha van szabadidőm... tök szép, csilivili meg jó minden, de hiányzik a Margitsziget.
A nyelvem hétköznapi használata (bár annyi a Spanyol bevándorló mint a szemét... ha nagyon kell a változatosság elkezdem tanulni az angolra)
Talán kicsit még Budapest mindennapi konfrontálódásai is... (itt ha talán 1X volt valami anyázás este kinn az utcán... de fényes nappal.. pfff; ESZKJÚZMí, SZORRÍ...)Amúgy nem, nem szívtam semmit
már vagy 4 napja -
Kasya
nagyúr
Aki ne adj Isten azt hitte (latta), hogy lesz 128GB-os verzio, az rosszul gondolta...
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Colonel993 #86 üzenetére
Szívtál valamit?
#90) Colonel993 nekünk 36 órás műszakokat toló, 4 órákat alvó, havi max 200-300 között kereső Magyaroknak az. Az itthoniakra ez félig igaz. A munka annyi, de az átlag magyar fizetése fele sem.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Colonel993 #86 üzenetére
Jajj de utalom az ilyen osszehasonlitasokat.
(#87) Andrewhouse: nem trollkodaskent, de a gamer notesz 400-tol kezdodik es az aljat mondtam....
-
Colonel993
senior tag
Bocsi, hogy közbeVAU...
Sajnos tény, hogy egy alacsony gazdasági helyzetből, jóléti államba, országba kerülve megrészegedik az egó (vagy szimplán gyakrabban részeg a USER
)
De Magyarból amit többségben tapasztalsz mint "sznob" MAGYAR, az tényleg az akit el kell kerülni...
A másik véglet, aki olyan jól asszimilálódott... vagy igyekszik asszimilálódni, hogy sehogy nem mondanád meg róla, hogy magyar, kivétel ha megszólal, vagy megnézed az ID-jét.
(Bár érdekes momentum, hogy van Holland-magyar ismerős... mindig lehidalok mikor Magyarul társalgunk null akcentus minden nélkül... olyan mikor nézel egy filmet, de a szinkron valahogy nem passzol a karakterhez )A legtöbb British azért panaszkodik, mert ebbe születtek... és nemigazán tudják a spórolás koncepcióját.
Mint mikor mi panaszkodunk, és van még lejjebb és jönnek Afrikával (csak ők nemigazán fórumoznak)
Illetve ha azt nézem, hogy az otthoni kiemelt bérezésemet is kenterbe vágta az itteni régi fekete melóm bérezése... :/ ami megsúgom; fele volt az itteni minimál bérnek
Más a viszonylat...Én még mindig a Tesco-s HAM-et veszem, a Tesco-s sajtot, nem előre szelt kenyeret hanem friss egészet a péktől külön elmászva kicsit olcsóban (1font 1Kg Lengyel-Magyar boltból vs 1.20 800g Teszkó)
Üdítők csínján, de a csapvíz tényleg borzasztóan rossz itt.
Alkohol készletemmel egy hónapra bőven 3X jobban elvagyok eresztve mint otthon, tehát ezen is spórolok.Rentel kell mindig ügyesen lavírozni... mert az tud drága... és nagyon drága lenni...
A Britek életfelfogása is teljesen más...
Barátom ha a hét végére tud szabadon 30 Fontot úgy, hogy minden kiadása megvolt... Pörög mint az őrült, örömében.
Kérdezd a BritetNem Zsírkirályság ez, csak nekünk 36 órás műszakokat toló, 4 órákat alvó, havi max 200-300 között kereső Magyaroknak az.
A munka itt attól még ugyan úgy munka.
De én Pl akarok dolgozni... meg 10-12 órát röhögve... 3X annyiért mint otthon... fele annyi kiadásommal (igen az árak jobbak ebben-abban számomra... ) -
Colonel993
senior tag
válasz
Andrewhouse #87 üzenetére
Úgy érzem nem elég a szókincsem arra, hogy kifejezzem milyen BULLSHITET hánytál ide...
Üdv...
-
Andrewhouse
aktív tag
válasz
Colonel993 #86 üzenetére
Akkor inkább egy Gamer notebook 300-400E ft ért!
Ez a: normális ára van?!
Szerintem ez nem ér ennyit fizetések ide vagy oda!
Hasonló hardver speckóval szinte jönnek fel a kníai mobil gyártók Lenovo Xiaomi és 90k tól 140k ig 3 gb rammal 8 mag stb....! Most az ennyi hogy ők meg mutatták hogy 4 gb ram van benne!
Az meg másik hogy minőségileg is egyenrangúak.......
Üdv.
-
Colonel993
senior tag
válasz
davidsone #60 üzenetére
Nem olcsó, de normális ára van... itteni keresetből még a nyitó árral is bőven belefér.
Fizetve rentet és minden hóbelevancot, koplalnom se kell...+
spawn21, Quasi_modo
Most komolyan azt hiszitek, hogy ez itt valami JUSZT AD ez a pénz?
A hajléktalanoknak nincs felső kategóriás telefonjuk, ez tény... de mindegyiknek van egy valami olcsóbb samsungja, kapja a különböző benefitseket... a havi minimálbért ami 1040-1200 Font között van valahol de minimum 800 Fontot CSAK MERT !
Itt a hajléktalanok nem a koccintóstól fetrengő, bűzlő, zavargó, igénytelen nép...Rajzolnak aszfaltra, az általuk vett színes krétával, elmesélik a történetük írásban és képekben (van egy csóka akit mindennap a városban már konkrétan keresek... mert valami Qrvajó a kézügyessége és mindig tud valami érdekeset "aszfaltra vetni" ).
A legtöbbön néha jobb ruha van, mint amiben/amikkel kijöttem Magyarországról korábban.
Más kérdés, hogy a legtöbb egész nap be van drogozva, de összességében ártalmatlanok.
Van nyilvános toalett a tenger part közelében (Free), ezzel egyetemben nyilvános zuhanyzó is.
Egyszer kíváncsiságból megnéztem; otthon a Margitszigeti FIZETŐS, állítólag takarított illemhely nem nézett ki ilyen patentul !London mélyén vannak csúnya sztereotípiák, de ilyen helyekre nem jár épeszű ember... (meg úgy eleve Londonba
)
De most tényleg... tényleg nekem akarjátok megmondani a frankót, aki idekinn él... hogy ez MILYEN HÚHA meg ÚÚÚÚ MENNYI összeg ?!
Még csak nem is keresek jól az átlaghoz képest de bármikor vehetnék egy S6 Edge-t... csak mert tetszik...
Az utcában minden 100-200 méterenként van GSM bolt, és a kirakatban, nem lepurcant Sanyierikszonok vannak, hanem 2-3 Edge, Szifon, és társai... 1 év; többnyire OM garival !Régebben mikor dolgoztam átmenetileg autómosóban, azon sápadtam le, hogy az Angolok milyen igénytelenül bánnak az autóikkal...
És itt nem mezi Vauxhall (Opel) akármikről van szó...
Hanem újgen Audi TT, X6-os meg A6-os BMW-kről gyári extrákkal... és még sorolni lehetne...Sírt a szemem a letaposott küszöböktől, a kutya karmolásokkal teli BORJÚ BŐR ülésektől... a kb telibefosott, minden szarral leöntött nem is tudom milyen fa berakatos műszerfaltól.
200Fontért már veszel egy 4-es Golfot... csak a biztosítás drága ha friss a jogsid és egyéb szarságok (de bőven telik rá... ) ezért meg is értem miért csak HASZNÁLJÁK az autóikat.Aki Bentley-vel jár... NAH az az ember akinek van mit a tejbe aprítania...
Most ez Magyar viszonylatokban kb felfoghatatlan szakadék !Tehát újra... most komolyan, De TÉNYLEG... ?!
Jó olvasgatást...
-
-
szentkuti11
addikt
válasz
bulikavagyok #82 üzenetére
-
-
Kasya
nagyúr
válasz
bulikavagyok #80 üzenetére
-
-
.DLL
veterán
válasz
bulikavagyok #80 üzenetére
De ennek kicsi felbontású a kijelzője. Ez 3,5 colon még okés.
4,3" egyébként tökéletes, de kéne a HD felbontás. se több se kevesebb. -
CandySR
tag
Véletlenül pont "+" lett a neve, mint az iPhone 6 Plusnak
Már az 5.5"-os iPhone-omat is kihívás zsebrevágni, ezek meg még rátettek egy lapáttal. Minek?
-
gidion90
tag
Szerintetek az s6 edge+ fogja lentebb nyomni a sima s6edge árát, vagy a note 4 árát a note 5 augusztus végén vagy szeptember közepéig?
-
moleculez
veterán
És mi lett a harmadik eszkozzel ami a meghivon volt, amibe mindenki egy tabot latott...
-
.DLL
veterán
"gyártó szerint a villámgyors UFS 2.0-ás lapkák sebességével semmilyen microSD nem képes jelenleg felvenni a versenyt."
És akkor mi van?! Legyen benne a villámgyors UFS lapka, amire mehetnek a 4K-s videók, meg játékok, ÉS legyen SD kártya hely is a millió zenémnek, PDF-nek, e-könyvnek, stb.
De egyértelmű, hogy azért van, hogy a belső lapka gyorsabban fáradjon, és hamarabb kényszerítsék cserére a tulajt. -
Norbi_025
csendes tag
Köszönöm szépen! Akkor várok még pár hetet vele.
-
-
Norbi_025
csendes tag
Szerintetek ha kapható lesz az edge +, az leviszi a sima s6edge árát a telekomnál?
-
spawn21
veterán
válasz
Colonel993 #24 üzenetére
Igen tudjuk, a uk magyarok királyok. Lol
Egy normál fizetéssel ott sem mész semmire, ha nem hitelből akarsz venni.
-
Blyan
félisten
Szörnyű....
-
Titan44
tag
Nekem sokkal inkább a kihúzható billentyűzet hiányzik, ha lenne egy legalább 5 colos normális droid ilyennel...
-
tvamos
nagyúr
Szép telefon, node a KNOX számomra elveszi a droidból a szabadság érzését. Nem is kéne!
-
davidsone
addikt
válasz
Colonel993 #59 üzenetére
Ez sehol nem olcsó forint ide v oda...
-
Colonel993
senior tag
Még mindig ömlenek az ostoba "JAJJ AZ ÁRA" hozzászólások...
Nem az ára a magas, hanem a forint nem ér X@rt se...
Az ország piaci helyzetét, a jövedelmek és társai bullshitet gondolom nem kell megint elkezdeni, milliószor kitárgyalt téma...
-
Hát üssetek agyon, de ugyan azt érzem amit minden droidnál, ezzel le is lepleztem magam. Nagyon szép készülékek bukkannak fel, bár vannak egyes kínai gyártók akik kicsit dilis telefonokat csinálnak, tehát szép meg formás, bár sokat már nem lehet egy telefon küllemén alakítani, forgatja mondja mondja majd megnyomja a menü gombot és elővillan az igénytelen android menü. Animációk oké szép meg jó, de azok az ikonok, romol mindent. Ájjáááj! Mintha nem oda illene.
-
trebór31
csendes tag
Itt már magyar videó is van róla (tech2) :
https://www.youtube.com/watch?v=UDY2fDRG3_4 -
Hunujv
tag
Parádés ár
pár hónap és 180+szelfibot kombóért vihető lesz.
-
Dwayne Hicks
tag
Nem rossz, de lehet inkább 1625 db arany fácánra költenèk ennyi pènzt...
Arra azèrt kiváncsi lennèk, h. ha valaki itthon ennyi pènzèrt megveszi, mennyi ideig használja aktívan. -
gerii
addikt
Kicsi akku, nagy ár, a billentyűzet egy vicc, hajrá
Kikapcsolt kijelzőn is lehet írni - más újítást már nem tudtak kitalálni? -
Crafter32
őstag
Nem bővíthető és nem is túl szép. Nekem nem tetszik.
-
davidsone
addikt
válasz
imisomogyi #47 üzenetére
naa ennyi!
-
jacis
nagyúr
Az árak már túl vannak az ésszerűség határán.
-
bélus91
tag
válasz
DiamondBack #39 üzenetére
Osztom!
-
davidsone
addikt
válasz
imisomogyi #42 üzenetére
Szomszéd Pistikének bemenőzhetsz vele
-
válasz
imisomogyi #42 üzenetére
Semmi + kenyelmetlen. Minimalis tamogatasa van app szinten...
-
imisomogyi
aktív tag
Van bármi haszna ennek a kijelzőnek amúgy? Persze azon kívül, hogy mégiscsak jobban néz ki az edge, mitn a sima.
-
ctvagyok
őstag
Semmi extra, csak egy nagyobb méretű s6 edge. Az ár sem sokkal több, mint a sima s6 edge.
Ha valaki azért nem vette meg az s6 edget, mert kicsi a kijelzője, akkor most örülhet. Na de hány ilyen ember lehet a világon?(#39) Boombasticc Nekem tetszik ez a lehajló kijelzős dolog, de fogni a készüléket nagyon kényelmetlen. Egyszerűen vég a fém keret a lehajlásnál.
-
callmeakos
veterán
Kissé most megrekedt a kezdeti lelkesedésem, mert elsősorban a Note 5re fáj a fogam, de mi elsősorban ezt kapjuk, viszont ha S6 Edge akkor nálam csak a zöld játszik, abban meg ez nem fog megjelenni.
Így kell letörni az ember lelkesedését -
dreamdancer
őstag
Ha már a kezetekben volt a cucc, a specifikáció és az adatok felsorolásán túl hogy sikerült minden személyes véleményt, észrevételt mellőzni? Mondjuk, hogy a fémkeret finomabb csiszolása tényleg látható, érezhető, vagy csak marketing-bullshit?
-
Ez az ár túlzó, főleg hogy számomra ez egy Note Edge semmi több.
-
Opcionális keyboard nélkül nagyon szép, viszont akkor se ezt venném, ha megtehetném.
Kasya: mekkora volt akkor a P800! Ezekhez a telókhoz jobban illett a keyboard.
-
rbence
senior tag
-
-
Ádám16
addikt
Jézus szíve. Kíváncsi leszek, van e valaki, aki ezért a kiegészítőért pénzt fog adni.
-
BobTail
őstag
A szín... az ívek... a qwerty... ebből per lesz!
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
enginev3.0 #25 üzenetére
Hát ez telefon.
Csak nagy. -
enginev3.0
félisten
Ennyi pénzért telefont is adhatnának
-
Colonel993
senior tag
Mert nem neked, MAGYARORSZÁGON ÉLŐ, MAGYARORSZÁGON DOLGOZÓ, csak MAGYARORSZÁGBAN GONDOLKODÓ embernek találták ki.
Nekem UK-ben egy heti keresetem végén belefér kategória, csak akkor nem én fizetek az esti pubozásokon, kevesebb pipadohány, és nem töltöm, hanem fogyasztom az itthoni bárpultomJajj... mégvalami;
videJÓ <--- nézd végig, mert ez tényleg elég KÉSZ...vannak hasonszőrű "preview"-ok Ifos S6 és társaival...
... De hogy is mondjam...
Hamar elvéreznek szegények :/ ha tized ennyi mókázást kibírnának... -
Ádám16
addikt
Nekem nagyon bejön, de az ára az lol. Az a Qwerty sor meg
-
fri
tag
260.000,- ??? Ez ugyan miért ? Ki a fenének kell ennyiért egy ilyen telefon ? Értem én, hogy sokan megtehetik de azért ezt az árat tényleg nem értem. Főleg annak tekintetében, hogy a Samu eléggé lemarad a frissítésekkel. Nekem pl- van egy note 2014 editionom és még csak nem híre hamva sincs a frissítésnek...
És legyünk őszinték, ha valaki ki is használja, 1-2 év alatt nagyon is elhasználódnak ezek a ketyerék...pedig én aztán tényleg baromira vigyázok a cuccaimra... -
daninet
veterán
Hátulja még mindig ronda. Alpha sorozat sztm sokkal szebb..
-
Dr. Akula
félisten
"Az akkumulátora 3000 mAh kapacitásúra nőtt"
Ezt a sima S6-ban miért nem tudták eljátszani? -
Locutus
veterán
válasz
szentkuti11 #10 üzenetére
Nem a méretre gondoltam első sorban.
Hanem arra, hogy az S6 edge fogása kényelmetlen, éles, és csúszós, ráadsul a hátlap is hiába sik, ha a kamera kiáll. Zsebben is pont az élek feszitik kifelé a zsebet, mert ugye az ember beelé teszi a képernyőt.
Namost ebből következtetve, az S6 edge+ a mérete miatt még kevésbé lehet ergonomikus :s -
AS
félisten
Volt még egy érdekesség , de csak elő bejelentés volt hogy jön...
Gear S2September 3 IFA
-
Kékes525
félisten
Az, hogy a legfrissebb KNOX verziót kapta nem igazán dobott fel.
-
AS
félisten
Ez a bill jó ötlet igy valóban lehet jól gépelni emailt
-
Ma már 2 olyan telefont is láttam ezzel együtt ami erősen másolja a BB vonalat. Ebből az egyik (nem ez) kimondottan a passportot másolta le, csak tett rá egy robotot. Spanyol viasz effektus?
-
hemaka
nagyúr
Majdnem 300k-ért az a qwerty odaver, lol
-
Még egy kép az opcionális keyboardról:
-
JoeYi
őstag
s6 miniről volt szó?
-
Locutus
veterán
Ha már a kezetekben volt: ez most ugyanolyan kényelmetlen mint az s6 edge, csak még nagyob is, tehát még rosszabb?
-
bélus91
tag
Ennek miért nem Note Edge lett a neve inkább?
valami kotvány az a csatolható qwerty
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest