- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colonel993
senior tag
válasz
davidsone #60 üzenetére
Nem olcsó, de normális ára van... itteni keresetből még a nyitó árral is bőven belefér.
Fizetve rentet és minden hóbelevancot, koplalnom se kell...+
spawn21, Quasi_modo
Most komolyan azt hiszitek, hogy ez itt valami JUSZT AD ez a pénz?
A hajléktalanoknak nincs felső kategóriás telefonjuk, ez tény... de mindegyiknek van egy valami olcsóbb samsungja, kapja a különböző benefitseket... a havi minimálbért ami 1040-1200 Font között van valahol de minimum 800 Fontot CSAK MERT !
Itt a hajléktalanok nem a koccintóstól fetrengő, bűzlő, zavargó, igénytelen nép...Rajzolnak aszfaltra, az általuk vett színes krétával, elmesélik a történetük írásban és képekben (van egy csóka akit mindennap a városban már konkrétan keresek... mert valami Qrvajó a kézügyessége és mindig tud valami érdekeset "aszfaltra vetni" ).
A legtöbbön néha jobb ruha van, mint amiben/amikkel kijöttem Magyarországról korábban.
Más kérdés, hogy a legtöbb egész nap be van drogozva, de összességében ártalmatlanok.
Van nyilvános toalett a tenger part közelében (Free), ezzel egyetemben nyilvános zuhanyzó is.
Egyszer kíváncsiságból megnéztem; otthon a Margitszigeti FIZETŐS, állítólag takarított illemhely nem nézett ki ilyen patentul !London mélyén vannak csúnya sztereotípiák, de ilyen helyekre nem jár épeszű ember... (meg úgy eleve Londonba
)
De most tényleg... tényleg nekem akarjátok megmondani a frankót, aki idekinn él... hogy ez MILYEN HÚHA meg ÚÚÚÚ MENNYI összeg ?!
Még csak nem is keresek jól az átlaghoz képest de bármikor vehetnék egy S6 Edge-t... csak mert tetszik...
Az utcában minden 100-200 méterenként van GSM bolt, és a kirakatban, nem lepurcant Sanyierikszonok vannak, hanem 2-3 Edge, Szifon, és társai... 1 év; többnyire OM garival !Régebben mikor dolgoztam átmenetileg autómosóban, azon sápadtam le, hogy az Angolok milyen igénytelenül bánnak az autóikkal...
És itt nem mezi Vauxhall (Opel) akármikről van szó...
Hanem újgen Audi TT, X6-os meg A6-os BMW-kről gyári extrákkal... és még sorolni lehetne...Sírt a szemem a letaposott küszöböktől, a kutya karmolásokkal teli BORJÚ BŐR ülésektől... a kb telibefosott, minden szarral leöntött nem is tudom milyen fa berakatos műszerfaltól.
200Fontért már veszel egy 4-es Golfot... csak a biztosítás drága ha friss a jogsid és egyéb szarságok (de bőven telik rá... ) ezért meg is értem miért csak HASZNÁLJÁK az autóikat.Aki Bentley-vel jár... NAH az az ember akinek van mit a tejbe aprítania...
Most ez Magyar viszonylatokban kb felfoghatatlan szakadék !Tehát újra... most komolyan, De TÉNYLEG... ?!
Jó olvasgatást...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingatlanos topic!
- Audacity - hangszerkesztés
- Robot fűnyírók
- Építő/felújító topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Yettel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest