Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Colonel993

senior tag

válasz davidsone #60 üzenetére

Nem olcsó, de normális ára van... itteni keresetből még a nyitó árral is bőven belefér.
    Fizetve rentet és minden hóbelevancot, koplalnom se kell...

+

spawn21, Quasi_modo

Most komolyan azt hiszitek, hogy ez itt valami JUSZT AD ez a pénz?

A hajléktalanoknak nincs felső kategóriás telefonjuk, ez tény... de mindegyiknek van egy valami olcsóbb samsungja, kapja a különböző benefitseket... a havi minimálbért ami 1040-1200 Font között van valahol de minimum 800 Fontot CSAK MERT !
    Itt a hajléktalanok nem a koccintóstól fetrengő, bűzlő, zavargó, igénytelen nép...

Rajzolnak aszfaltra, az általuk vett színes krétával, elmesélik a történetük írásban és képekben (van egy csóka akit mindennap a városban már konkrétan keresek... mert valami Qrvajó a kézügyessége és mindig tud valami érdekeset "aszfaltra vetni" ).

A legtöbbön néha jobb ruha van, mint amiben/amikkel kijöttem Magyarországról korábban.
    Más kérdés, hogy a legtöbb egész nap be van drogozva, de összességében ártalmatlanok.
    Van nyilvános toalett a tenger part közelében (Free), ezzel egyetemben nyilvános zuhanyzó is.
    Egyszer kíváncsiságból megnéztem; otthon a Margitszigeti FIZETŐS, állítólag takarított illemhely nem nézett ki ilyen patentul !

London mélyén vannak csúnya sztereotípiák, de ilyen helyekre nem jár épeszű ember... (meg úgy eleve Londonba :D )

De most tényleg... tényleg nekem akarjátok megmondani a frankót, aki idekinn él... hogy ez MILYEN HÚHA meg ÚÚÚÚ MENNYI összeg ?!
    Még csak nem is keresek jól az átlaghoz képest de bármikor vehetnék egy S6 Edge-t... csak mert tetszik...
    Az utcában minden 100-200 méterenként van GSM bolt, és a kirakatban, nem lepurcant Sanyierikszonok vannak, hanem 2-3 Edge, Szifon, és társai... 1 év; többnyire OM garival !

Régebben mikor dolgoztam átmenetileg autómosóban, azon sápadtam le, hogy az Angolok milyen igénytelenül bánnak az autóikkal...
    És itt nem mezi Vauxhall (Opel) akármikről van szó...
    Hanem újgen Audi TT, X6-os meg A6-os BMW-kről gyári extrákkal... és még sorolni lehetne...

Sírt a szemem a letaposott küszöböktől, a kutya karmolásokkal teli BORJÚ BŐR ülésektől... a kb telibefosott, minden szarral leöntött nem is tudom milyen fa berakatos műszerfaltól.
    200Fontért már veszel egy 4-es Golfot... csak a biztosítás drága ha friss a jogsid és egyéb szarságok (de bőven telik rá... ) ezért meg is értem miért csak HASZNÁLJÁK az autóikat.

Aki Bentley-vel jár... NAH az az ember akinek van mit a tejbe aprítania...
    Most ez Magyar viszonylatokban kb felfoghatatlan szakadék !

Tehát újra... most komolyan, De TÉNYLEG... ?! :U

Jó olvasgatást... :))

Új hozzászólás Aktív témák