Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• varázsgömb

aktív tag

Nekem munka eszköz a telefon, nem csak hívásra használom. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy én is megvehetném egy heti keresetemből, pedig itt élek, nem Londonban.
    DE! Na nehogy már 300 k-t adjak egy telefonért, amikor ennyiért egy jó, teljes értékű laptopot lehet venni, amin rendesen lehet dolgozni, miközben ez a Note 5 csak erős kompromisszumokkal használható erre. (Pl.Office)
    Jelenleg egy Acer Aspire Switch 11-et használok melóra, ami 4in1, és egy Note 2-t, a kisebb dolgokra jó és persze telefonálni.
    Többször le akartam cserélni a Note 2-t, de végül mindig viszakoztam. Tök gyors, és az újabbak nem adtak annyival többet, amiért hajlandó lettem volna újra egy valag pénzt kiadni. Úgy tűnik, sokan voltak ezzel így, mert nem is volt annyira sikeres a 3 és a 4. Több ismerősöm is azt mondta, neki is marad a Note2.
    A Samunál is rájöttek erre, mert mivel a hardwer már szinte a csúcson van, nem nagyon van mit fejleszteni, ezért találták ki a hajlitott kijelzőt, mint csábító külsőt.
    De szerintem ez kevés az üdvösséghez! Biztos lesznek páran, akik villogásból megveszik, de a racionálisan gondolkozók maradnak a "régi vasnál". Legalább is addig, amig ilyen horror áron adják.
    Pláne, hogy nem bővíthető, és nem kivehető az akkuja! És ezért 300.000???? Na ne már!!!!!!
    Kövezzetek meg érte, de nekem ez a véleményem...

Új hozzászólás Aktív témák