- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
varázsgömb
aktív tag
Nekem munka eszköz a telefon, nem csak hívásra használom. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy én is megvehetném egy heti keresetemből, pedig itt élek, nem Londonban.
DE! Na nehogy már 300 k-t adjak egy telefonért, amikor ennyiért egy jó, teljes értékű laptopot lehet venni, amin rendesen lehet dolgozni, miközben ez a Note 5 csak erős kompromisszumokkal használható erre. (Pl.Office)
Jelenleg egy Acer Aspire Switch 11-et használok melóra, ami 4in1, és egy Note 2-t, a kisebb dolgokra jó és persze telefonálni.
Többször le akartam cserélni a Note 2-t, de végül mindig viszakoztam. Tök gyors, és az újabbak nem adtak annyival többet, amiért hajlandó lettem volna újra egy valag pénzt kiadni. Úgy tűnik, sokan voltak ezzel így, mert nem is volt annyira sikeres a 3 és a 4. Több ismerősöm is azt mondta, neki is marad a Note2.
A Samunál is rájöttek erre, mert mivel a hardwer már szinte a csúcson van, nem nagyon van mit fejleszteni, ezért találták ki a hajlitott kijelzőt, mint csábító külsőt.
De szerintem ez kevés az üdvösséghez! Biztos lesznek páran, akik villogásból megveszik, de a racionálisan gondolkozók maradnak a "régi vasnál". Legalább is addig, amig ilyen horror áron adják.
Pláne, hogy nem bővíthető, és nem kivehető az akkuja! És ezért 300.000???? Na ne már!!!!!!
Kövezzetek meg érte, de nekem ez a véleményem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Parfüm topik
- VR topik
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest