- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMuscle
csendes tag
Én nem tudom most mire gondolsz de én pl rosszat nem tudok mondani sem az xp-re sem a win7-re. Amire én használom tökéletes. Webezés alap játék ami elfutna egy 1 magos gépen is kb. A rossz irány nálam pl ott kezdődne ha kötelező windowsbook regisztráció kötelező msn vagy kötelező microsoft regisztráció kéne egy olyan oldalra vagy programra amire nincs szükségem.
Itt viszont nincs ilyen problémám. Az ára max. De az megkerülhető ha valaki olyan gonosz kalóz és rabló és bűnöző. De tudom itt senki nem az!
Amúgy szerencsére van választási lehetőség nem muszáj ezt az operációs rendszert használni. Csak hát akinél a pénz azé a világ. Vagy valami hasonló!
És ezért olyan elterjedt.
-
DonMuscle
csendes tag
Szerintem nem azért nem volt sikeres a Vista mert hamar jött a Win7. Éppen azért sikeres a Win7 mert jobb op rendszer volt a többinél. Én eddig csak a kezelőfelületén (asztal) -ról hallottam, hogy új lesz a win8 de kb ennyiben ki is merül az amiről én tudok. Most pedig a frissítés de ez apróság. Ha gyorsabb op rendszer lesz persze akkor lehet, hogy én is váltok majd. De hát túl jól sikerült a 7-es. Persze lehet, hogy most a 8-as még ennél is jobb. Majd meglátjuk. Xp is anno túl jóra sikerült és a Vista nem tudta leváltani.
-
DonMuscle
csendes tag
Ez mind szép és jó de nem lehetne ezt beleültetni a win7be?
Amúgy érdekes lesz ha kiadják a windows8-at. A Win7 nagyon sikeres lett. Az Xp-t még most is sokan használják. Vista egy halvány próbálkozás volt de nem járt sikerrel. Alig váltottak vistára az emberek. Most amikor van egy jól működő rendszer kiadják a 8-at?
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest