- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
Nekem a 96GT-vel, ami ugyanaz a kategória mint a 4830, úgy a DiRT-nél, mint a GRiD-nél a sokszereplős futamokban pontosan ugyanúgy esett a képszám, mint a 4830-cal.
A SHIFT-et még nem próbáltam ki a 96GT-vel, de hosszú hétvége lévén kipróbálom, azonos konfiggal. A játék topikjában emlékeim szerint az NV kártyák is hasonlóképpen szívnak, de a saját tesztem majd fényt derít az igazságra.
Monitorozom a GPU, CPU, vmem, rendszermem használatot és valóban nem 100% sem az XP-n, sem a Win 7-en a procihasználat, de ez nem azt jelenti, hogy nem a CPU miatt van a képszámcsökkenés! -
fagy53
nagyúr
Nem a cikkhez tartozik a közben felmerült téma, a SHIFT és a Radeon-ok, de más mai és korábbi autós körversenyes játéknál ha különböző mértékben is de leesik az FPS, ha nő a résztvevők száma. Ehhez a VGA-nak normál esetben nem sok köze van, mert a proci terhelése nő meg, sokkal többet kell számolnia. Az, hogy a SHIFT-nél ez annyira drámai módon jelentkezik, programozói probléma, de VGA driver nem igazán segít ezen, az erős VGA-k esetében nem lesz 15 FPS mint nálam pl., de hasonló arányban esik a frame/sec. Ha ott 80 FPS-ről 30 FPS-re leesik, azt szinte nem lehet észrevenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Villanyszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest