- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
smkb
őstag
És mi is azzal a gond, hogy vett 1 gigás GTS250-est? Teljesen korrekt áron (25 ért fél, 30 ét 1 gigás) vannak jelenleg. Nem nyúlt mellé. Azt se feledd el, hogy pl a Need for Speed : Shift az ő GTS2250-én, zsírul fog futni akkor is ha 12 autó startol egyszerre előtte, ugyenez egy 4870 est 20 fps alá droppol, meg az én húzott 4830-amat is (hiába, a nem kikapcsolható Physix nagyon megfogja az Ati tulajokat itt). Úgyhogy nincs semmi gond azzal a kártyával a jelenlegi árakon.
-
bocsika
aktív tag
Pont ezt mondom én is. Mikor öcsém Egerben megrendelte az 3850-esét akkor azt sem tudták hogy van ilyen mert ők csak nv-t adnak el 1,5* annyiért amiért Pestről utánvéttel meg lehet kapni. Annyi mindenkinek van internetje de sajnos nem tudja használni csak arra hogy a májvipre feltegye a s..gét.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Napirajz könyv
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest