- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
choco01
addikt
Szia, azt nem tudom, hogy mi alapján osztják ki, de elvileg tegnap ment ki, lehet régió függő, én megkaptam. Tapasztalsz valami gondot vele?
-
Ezzel csak az a “gond”, hogy nekem mutatja a tok töltöttséget, de pár napra visszanézve a lokátor nincs a fogyasztók között (14PM). Nem tudom a tok bluetoothal kapcsolódik-e a telefonhoz, de ugye itt már 5.3-as szabvány dolgozik, ha az iPhone is 14-es széria. Lehet emiatt, de hogy valóban így van-e, passz.
-
V.Stryker
nagyúr
Kár, hogy képtelen vagyok használni. Valahogy olyan elb@szott az egész használata, annyira fos algoritmussal, hogy hiába elvileg az egyik legjobb minőség, ha a felhasználói élménye zéró. Ha örökre ingyen adnák se tudnám használni, inkább fizetek másnak... én sajnálom a legjobban amúgy.
-
nitro16
senior tag
-
-
Itt egy kép, ugye a widgeten mindig mutatja (kivéve, ha a posok mint itt is kint vannak a tokból és külön töltöttésgűek, akor nem fér ki).
Aztán a lockscreen widget: szerkesztés alatt rányomsz, akkor kiadja a kapcsolót, azt kiakapcsolva nálam simán kiválaszható a tok is, ha csak azt akaom látni, nem dinamikusan.
Mindez a 2. genesre igaz, az elsőre nem. Az csak akkor mutatta a tok töltöttségét, amikro a posok a tokban voltak és nyitva volt a fedél.Szerk: közben kitöröltem a tasokoat, azért vannak ott csak kezdőbetűk, nem mintha bármi titkos is lenne a napi teendőim között
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro - M4 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged