Új hozzászólás Aktív témák

• Madwe

nagyúr

válasz nagysz #2966 üzenetére

Nem a csirke nem keto, hanem az, ha a folyamatos glikogenhianyomat, ami hatalmas rengeteg feherjevel akarom potolni glukoneogenesissel, a keto alapja az alacsonyabb feherje is pont ezt elkerulendo.
    de mindegy h most akkor a 300g feherjefogyasztast ketonak hivjuk e vagy sem, azert ketpofara feherjet enni, h glukoz legyen belole, nem tunik okosnak, ahogy hosszan fenntarthatonak se reszemrol az h innentol kezdve napi 1 kilo csirket eszem meg, minden nap.
    s azt tovabbra is tartom, h szerintem a feherjebol nem tudja az ember feltolteni eleg gyorsan a glukoz raktarait, ha heti 6x intenziven gyur s kimeriti teljesen, en ugyanis mar fel eve heti 2x push pull leg napokat tolok, s mondom, kb keton fel ev alatt annyi izmot szedtem fel, mint most atlagos heten, szoval valahogy -legalabbis nalam, s ugy ahogy en csinaltam - nem mukodott ;) nem veletlen a magasabb proteinszintezis miatt edzes utan jobb azert magasabb glikemias indexre torekedni...
    s akkor arrol nem is beszelve, h latvanyosan tobb sulyt is tudok mozgatni, mint ch nelkul tudtam.

mindegy, szo mi szo, a masfe ev keto (egy ev strict keto) rezsemrol vilagmegvalto volt, teljesen uj ember lettem, mashogy allok mindenhez, vegtelen onbizalmam lett - leginkabb azert mert tudom mennyire kitarto tudok lenni - iszonyat fontos lett nekem az h mit s hogyan eszek, az legyen egeszseges es taplalo, es ezt a tudast mar a strict keton kivul is megtartom.
    Nekem nagyon bejott, pikkpakk lement 60 kilo zsir, mindenfele szenvedes es odafigyeles nelkul, kb rutinbol. Sokkal energikusabb s boldogabb lettem.
    nem veletlen van rajtam ketohoz kotheto tetovalas is, ez egy olyan szakasza eletemnel ami halalomig pozitiv elmeny lesz barhogy is valtozzak az evek soran.

szoval hajra, en tovabbra is jo dolognak tartom (ha valaki utanajar es esszel de legfokepp egeszseget szem elott tartva!!! Csinalja) de egyszeruen amikor mar gyakorlatilag nincs az emberem zsir csak minimalis viszont szeretne magara pakolni 5-10 kilo izmot, akkor mar nem annyira celszeru. Fogyashoz tok jo (ugy h kozben izmot tartson meg az ember) szintentartashoz is, de izmosodashoz reszemrol off.
    aki meg tanacsolta annak javaslom h jarjon le napi 1 masfel orat gyurni mikozben zsirt eszik max es egy kilo csirket burkol be melle, s tegye ezt mondjuk fel even at, biztos annyira jo otlet e ez, elmeny e igy az elet, egeszseges e ez es hatekony e ez, arrol utana szamoljon be ;)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák