Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
+1. Lehet, hogy a készülékek 95-98%-a jól bírja a vizet, mert nincs semmi illesztési hiba, de ha az enyém pont a másik 5-2%-ba esik, és megfürdetem, akkor ez nem igazán tud vígasztalni. Ha gyártási hibás egy készülék, más esetben kicserélik garancia idő alatt. Itt nem, mert biztosan nem rendeltetésszerű használat volt. Ha viszont a Sony nem mer garanciát vállalni a cseppállóságra, akkor ne merje IP akárhánnyal reklámozni a cuccot. Remélem ezért kap majd a nyakába egy jó kis fogyasztóvédelmi pert.
-
Szatyor95
senior tag
Majd ha vállalnak beázás elleni garanciát -persze rendeltetésszerű használat esetén-, akkor azt mondom, hogy ez aztán igen. Addig számomra ez csak egy mese.
És nem, ez nem csak a Sonyra vonatkozik, hanem minden gyártóra.
Nyugodj békében Integra!
-
daniel909
addikt
hello nincs baj vele ma is eláztattam az esőben és működik. meg persze "fürdött" is már. az enyém késői széria mondjuk.
topic: z3c-t nagyon várom, de sose merült fel h 2m mélyen fotózgassak valahogy eddig..
(#44) mrlujoak: persze baromság h beázik. ez olyan h szomszéd józsinak beázott ezért az összes szar. (+ lehet józsinál user error is ha nem csukja be rendesen az ajtócskákat..) vagy széria hiba is előfordulhat, az szívás.
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
mrlujoak
veterán
válasz gyurkikrisz #27 üzenetére
...aztán meg többezer felhasználó, aki már fürdött vele, és semmi baja. Ja, ő nem jön ide, hogy nem ázott be...
Eleddig 4 vízálló Sony-m volt/van.
Egy go, 2 V és Z.
Mindegyik volt víz alatt, és láss csodát, minden okés.[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Cattle_Decap
tag
Z Ultrat állítottam bele a Tisza iszapjába élével majd söröztem mellette a vízben. Bár csak kíváncsiságból, hogy mennyit bír. De strandoltam már vele úgy,hogy végig a zsebemben volt, igaz nem csúszdáztam csak áztattam a Balls of Steelt.
Teljesen rendben van a mai napig. :-)
-
Kékes525
félisten
Végre!. Általában víz alatt szeretek telefonálni, mert ha rossz hírt kapok azonnal lehűt a víz!
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Armi1P
csendes tag
Vagy pedig 2 milliót estek a Sony részvények, miközben ők nyugodtan úszkáltak
-
hue2000
tag
A szlogenje lehetne az hogy , a telefon ami úszni tanít "
[ Szerkesztve ]
Az élet mindig drága
-
maggi1886076
addikt
Mert a medence is kb 2 méteres. nem úszás közben lesz használva, hanem az ottani élmények megörökítésére, ha kiesik a kezedből elmerül, nem? akkor további már érthető, vagy elmagyarázzam azt is?
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
veterán
Csak egyet kérdezek minek a 2 méteres vízállóság?Üres marketing az egész.
duree54
-
maggi1886076
addikt
Nem is úszók fogják használni...
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
dsr
senior tag
Remélem hogy bírni is fogja
[ Szerkesztve ]
-
Kex613826
tag
Én örülök, hogy 2 méter vízben is kibírja, de én ettől még nem használnám vízben..
Be positive, nothing is perfect!
-
gyurkikrisz
őstag
-
Csapoati
nagyúr
válasz rosszfiu18 #25 üzenetére
Azert fel meg 2 meter kozott nem hiszem, hogy olyan durva a nyomaskulonbseg. Egyebkent a froccsenesallosagot megertem, de pl fel meter melyen mit lehet kezdeni vele? Fotozod a csajok bikinialsojat?
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
eventus
veterán
Inkabb a hangra gyurjanak, Z2 is siralmas. Szinten vizallo Moto Defy/ + sokkal jobban szolt, nem volt ciki, ha csorgott. De manapsag a vakitas a divat..
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
madgie
titán
válasz gyurkikrisz #27 üzenetére
Ja, az én cimborám is beáztatta a Sony-ját, csak ugye elfelejtette bedugni a gumicuccot a töltőcsatlakozóhoz. Tudomásul vette, hogy ő b@szta el, ennyi.
Aztán az átlag "mindenhez jogom van" júzer ilyenkor mindenkit hibáztat, szolgáltatót, gyártót, bárki mást, csak ő nem hülye.
Ilyen júzerek jellemző halmazát olvashatjuk a homáron is.
-
rosszfiu18
tag
...szerintem ha minél mélyebben bírja a készülék, annál jobban vízállóbb (víznyomás próba)...vagyis sokkal biztonságosabb lesz a Z3-at használni fél méteres vízben, mint a Z2-t, vagy a Z1-et...de Én személy szerint nem kísérletezgetnék egy 150 ezres telefonnal! Nokia 3310 balaton fürdőzés, kétszer, akksi ki, hajszárító, akksi be..."és a TAFT még mindig tart"...
A kihívások elkerülhetetlenek, de a vereség nem kötelező!
-
Ricardo
titán
"plusz kicsit a meleg miatt feljebb jött a hálap egyik oldala"
Az szép.
A Z2 topicban is olvastam illesztési és más hibákról. Remélhetőleg a Z3 esetében nem lesz akkora minőségi szórás mint az elődnél, mert ha nem rakják össze rendesen akkor bizony mindegy hogy egy vagy két méter mélységig kellene bírnia a vizet.
-
Csapoati
nagyúr
válasz kbyte1024 #22 üzenetére
Én sem igazán értem, hogy mi a haszna ennek. Kb. akkora mókusvakítás nekem, mint a pulzusmérő a Samunál. Egyszer-egyszer valakiknek talán jól jöhet, de 2 méter mélyen telefonnal fotózni vagy akármi mást csinálni? Háááát... előbbire vannak szuper víz alatti gépek, utóbbinál meg nem értem, hogy mit lehet/kéne ilyen mély vízben csinálni. De nyitott vagyok mindenre, aki tud, mondjon valami értelmes okot.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
kbyte1024
veterán
mert marha nagy igény van 2 méter mélyen fotozgatni
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Dovloran
senior tag
Hajrá Sony!
Biztos valami nagy dobás lesz ez a Z3.
Samsung Galaxy Y ~ LG Optimus F6 ~ Apple iPhone 4S - iOS 6.1.3 ~ Apple iPhone 5S ~ Meizu M6 Note ~ Lenovo S5 Pro ~ Umidigi S5 Pro ~ Google Pixel 6a - GrapheneOS
-
roli543
őstag
Lassan egy éve használom a z1emet, egyszer poénból bevittem medencébe fotózni, de kb ennyi de esőben telefonálni pl nagyon jó ha nagyon koszos volt, be tettem a csap alá letakarítani és bírja azért a strapát
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
Matada2.3
veterán
A sony valami bioshock-os vízalatti életformára készül? Legalább az atlantiszi ismerőseimmel végre tudni fogok telefonálni a jövőben
Finn the human
-
mediumgecso
őstag
Inkább normális SW-eket adnának ki.....pedig nagyon adja az anyaghasználat, amiből a telókat építik.
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
félisten
Reméljük jó lesz most már és mindent javítanak a Z3-ban.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
mrlujoak
veterán
Köszönjük, minden oké.
A vízállóságnak feltételei vannak.
Ha ez a felhasználó, vagy a gyár hibájából valami hiba folytán nem, vagy csak részben teljesül, attól még a modell többi darabja vízálló...(#9) Benőke:
Xperia Z2 survives six weeks on the sea bed; remains in full working orde
Tehát akkor most 1-1. Kérdés?
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Benőke
őstag
Vízálló a telefon, csak épp nem állja a vizet
Kösz... Nincs több kérdésem...
-
törölt tag
Kérdezzétek meg a Z tulajokat a vízállóságról.
-
Márko88
aktív tag
Kamerát tegyenek bele normálisat !
2017.05.25 Galaxy S8..nincsenek szavak
-
ferke170
tag
Nehezen tudom elképzelni hogy elmegyek úszni a 2 méteres medencébe, és viszem magammal a telefonom!!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11" (2020) Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Magic Keyboard 11 hüvelykes iPad Próhoz (M4) magyar fekete - Csak 1db!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest