- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
-
kelly416
veterán
Egyszer megnéznék egy olyan fórumot, ami tele van csupa-csupa elégedett vevővel/használóval, senkinek semmi baja a kütyüvel és minden király. Szerintem max. 2oldalon kihalna a fórum, mert nincs miről beszélni. Meg azt is megnézném, Te meddig olvasnád. Szerintem 5-6 hozzászólás után úgy kinyomnád, ahogy elő van írva. Az emberek igen ritkán írnak a pozitív tapasztalataikról a negatívakhoz képest.
Itt mondjuk ehhez az özönhöz hozzájön a ZTE márkanév is, de azt se felejtsük el, hogy legjobb tudomásom szerint a T (és talán a többiek is) szinte kérdés nélkül cserélik a hibás készülékeket, mert nincs itthon szervizük. Nézz meg mondjuk egy samut. Nekem van tapasztalatom, miután 6 vagy 7 alkalommal megjárta a szervízt, még mindig nem akarták cserélni. Talán ezért nagy szám a GXI és azért, mert jó HW, különleges Intel megoldás és olcsó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Apple iPad Pro 12,9 Magic keyboard
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest