- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kampó
senior tag
voda a nagy paraszt
ilyen téren
. havi 5000es elöfizu az alapom.. meg ami még ugye rájön... és az 500 megás netem kb 2 nap alatt lefogy pedig annyira nem nyomkodom telom. Meg ha nem fogyott le is kb haználhatatlan. A FACE legalábbis.
-
Kampó
senior tag
háát nem azt mondom hogy letiltják mert abszolute letiltani nem tudják.. de nekem is 5000 e ft os matrix II csomim van .. és 500mb\hó. És van hogy hsdpa hálózaton is a facebook halál tetü 3-4 percig vakarózik mire betöltödik. (nem az app hanem böngészöböl is) wifin meg kb 10 másodperc. meg a vieber is.. Több helyen olvastam korlátozásokrol az olcsóbb dijcsomagokban. olvass csak utánna.
-
Kampó
senior tag
tény hogy 512 ram már nem a világ ...
de az hogy egy facebook meg vieber app megöli az inkább maga a platform gyengesége vagy az app fos optimalizálása...
nemtudom ki hol él.. de nézzétek már meg mit lehet venni 11e ft ért. Mély levegőt esetleg. Hozzátéve ha tudom hogy nem birja a ram szüke miat a telefon nem pakolom tele szarokkal. Facebook nélkül is van élet. Főleg ugy hogy a havi 10e ft alatti dijcsomagokba szinte mindegyik szolgáltató korlátozza a csevegös alkalmazásokat. Ha meg nincs mobilneted max wifi már ahol van akkor meg tök mind1 . Zenéthalgatni löni pár képet hébe hoba szerintem vállalható. Aki meg játszani akar cipelje magával a asztali gépét -
Kampó
senior tag
20e ért is jó vétel lenne... ha abbol indulok ki hogy a galaxy young mennyibe kerül... meg a hasonlo lg l3-l3 II amik ehhez képest a habokban vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest