Kétkártyás okostelefon tizenegyezer forintért?

A hatalmas felbontású kijelzővel és játékkonzolokat idéző grafikai és számítási teljesítménnyel kecsegtető csúcsmodellek árnyékában szép lassan a legalsó árszegmensben is egyre ígéretesebb ajánlatok tűnnek fel. Az egyik ilyen az alant is látható JiaYu F1, mely kártyafüggetlenül 49 dollárba, vagyis mindössze 11 000 forintba kerül. Az Android 4.2 Jelly Bean operációs rendszert futtató mobil a nyomott ára ellenére egészen jó paraméterekkel bír, hiszen 4 hüvelykes, 480 x 800 képpontos kijelzőt, 5 megapixeles fő és VGA előlapi kamerát, két SIM foglalatot, 3G TD-SCDMA modemet, 1,3 GHz-es kétmagos MediaTek MT6572 processzort, 512 MB RAM-ot, microSDHC kártyával bővíthető 4 GB belső memóriát és 2400 mAh kapacitású akkumulátort kapott. Az unwired view értesülései szerint a 124 x 62,5x 12,5 milliméteres készülékből nemzetközi piacokra szánt változat is készül, mely HSPA modemmel rendelkezik majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Jiayu

Előzmények

  • Jiayu G4 - minőségi előrelépés

    Ahogy ígértük, megszereztük a vadonatúj Jiayu G4 kínai okostelefont. Impozáns műszaki paraméterek, elegáns külső, kedvező ár, de mit tud a valóságban?

  • Jiayu G3 - occó Nexus?

    Sokat emlegetik a fórumokon, egyfajta referenciaként tekintenek rá. A Jiayu G3 most nálunk is bizonyíthat, mire képes az alacsony árért cserébe, és akad néhány extra tulajdonsága.

Hirdetés