- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
Új hozzászólás Aktív témák
-
llll
senior tag
jiayu f1-hez van 1 eladó fehér hátlapom 2000Ft-ért
(vmi tokot akartam rendelni hozzá, de benéztem)
-
Az MTK6588 és 6589 teljesen ugyanaz. Talán a memóriakezelésben volt különbség, de még ebben sem vagyok biztos, más különbséget nem tudok (a wikis táblázatban érdekes adat szerepel a 6588 mellett, nem tudom, honnan vették), illetve mindegyik készüléket 6589-cel árulják.
A 6589-nek három változata van:
MTK6589M
MTK6589
MTK6589TFrekvenciában van különbség, rendre 1,2, 1,2 és 1,5MHz, illetve a hozzá rendelt GPU esetén növekvő teljesítmény van, í]y a T-s processzorhoz társított SGX544 kb 30%-kal gyorsabb, mint az "M" változaté, a sima 6589 pedig a kettő között helyezkedik el.
Az MTK6582 egy újabb fejlesztés, a legalapvetőbb előnye, hogy olcsóbb a gyártása, így olcsóbb a készülék is. Az alap MTK6589-nél picit erősebb CPU-ban, gyengébb viszont a 6589T-nél. Fogyasztásban egyébként egyforma (bár egyesek azt állítják, hogy a 82-es kevesebbet fogyaszt. Ezt sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudom, mert bár most van nálam egy 6582-es TS7-es, de már nem emlékszem, hogy teljesített a 6589-es). GPU-ban picivel (kb 10-15%) jobb a húzott órajelű 544-esnél is a 6582-hez illesztett Mali 400-as. A 450-est a 6592-eshez társítják, ennek a legmagasabb a teljesítménye.
Véleményem szerint hétköznapi használat esetén alapvetően mindegy, melyiket veszed, keményebb játékok esetén már jobb a 6589T + húzott SGX544, ha pedig a jövendő játékokat is tervezed sokat használni, akkor 6592 + Mali 450 + max HD kijelző, és egy "jó" ideig ellehetsz.
Egy kis praktikus táblázat (van rengeteg fen, nem ez a legrészletesebb)
-
Kampó
senior tag
voda a nagy paraszt
ilyen téren
. havi 5000es elöfizu az alapom.. meg ami még ugye rájön... és az 500 megás netem kb 2 nap alatt lefogy pedig annyira nem nyomkodom telom. Meg ha nem fogyott le is kb haználhatatlan. A FACE legalábbis.
-
Sragi
őstag
Milyen szolgáltató? Van T-nél szinte mindegyik előfizu fajta legkisebb vagy második legkisebb csomgajában csak Voip van tiltva!!!! Semmi más.Ha elfogy a net akkor belassítják 32 kbit/s. Tehát ha viberrel hívni próbálsz elvileg azt nem tudsz.Mondom csak elvileg.Nekem T-nél Media mánia XS csomagom van.Itt tiltva van elvileg.
-
Kampó
senior tag
háát nem azt mondom hogy letiltják mert abszolute letiltani nem tudják.. de nekem is 5000 e ft os matrix II csomim van .. és 500mb\hó. És van hogy hsdpa hálózaton is a facebook halál tetü 3-4 percig vakarózik mire betöltödik. (nem az app hanem böngészöböl is) wifin meg kb 10 másodperc. meg a vieber is.. Több helyen olvastam korlátozásokrol az olcsóbb dijcsomagokban. olvass csak utánna.
-
Sragi
őstag
Ezt az adat csomag dolgot te sem gondoltad komolyan?
Nekem az alap 3200Ft mellé van 200mb net.Elég egész hónapban a fészbúkra meg a messengerre is.Csak Voip szolgáltatások vannak korlátozva.Abban igazad van,hogy nevetségesen nagyok az erőforrás igények ezeknek az appoknak. -
Kampó
senior tag
tény hogy 512 ram már nem a világ ...
de az hogy egy facebook meg vieber app megöli az inkább maga a platform gyengesége vagy az app fos optimalizálása...
nemtudom ki hol él.. de nézzétek már meg mit lehet venni 11e ft ért. Mély levegőt esetleg. Hozzátéve ha tudom hogy nem birja a ram szüke miat a telefon nem pakolom tele szarokkal. Facebook nélkül is van élet. Főleg ugy hogy a havi 10e ft alatti dijcsomagokba szinte mindegyik szolgáltató korlátozza a csevegös alkalmazásokat. Ha meg nincs mobilneted max wifi már ahol van akkor meg tök mind1 . Zenéthalgatni löni pár képet hébe hoba szerintem vállalható. Aki meg játszani akar cipelje magával a asztali gépét -
Lomha 8V
addikt
válasz
vittorio7 #47 üzenetére
Lehet, hogy meglesz az új garázstelefonom?
Nyugi, Ő is onnan rendelte.
Amúgy simán bele lehet csúszni 5-7 hetes szállításba, ha onnan rendelsz, nem szabad türelmetlenkedni. Konténerben küldik, összevárják, hogy tele legyen. Én november 28.-án rendeltem egy kormányt a motoromra, de csak most írtam nekik, hogy még nem ért ide. Általában 3 hét alatt ideér, de 6 hetet mindig várok, az alap. Ha mégsem ér ide, visszaadják a pénzt, ebből sosem volt gond. Nem szabad sürgős dolgokat onnan venni, szerintem ez a titka a nyugodt külföldi vásárlásnak.
-
rootkiller
őstag
Felraksz néhány teljesen alap dolgot: facebook, messenger, viber, whatsapp és meg is ölted a performance-t. Kell mostanában legalább 1gb hogy rendesen tudjon működni a memória vezérlés, be tudjon gyorsító tárazni. 512MB manapság átlagos igények mentén állandóan teli lesz és belassítja a telefont.
-
RBJ
addikt
válasz
rootkiller #75 üzenetére
Nem tudom mi az amit nem lehet 512 Mb al használni?
MIndig elfelejtik a telefon nem játékgép. -
rootkiller
őstag
Jaj ne egy újabb lom 512 rammal amit vagy leginkább telefonálásra használsz, vagy az igényeid mentén meg fogod utálni az Androidot. Azt gondolom hogy a platform megítélésének nem igazán tesznek jót bizonyos olcsó készülékek, mert aki ilyet vesz az legközelebb váltani fog más platformra.
-
Kampó
senior tag
20e ért is jó vétel lenne... ha abbol indulok ki hogy a galaxy young mennyibe kerül... meg a hasonlo lg l3-l3 II amik ehhez képest a habokban vannak.
-
mmmb80
tag
válasz
_CsViktor_ #21 üzenetére
Kaphatott volna nyolcmagos processzort, 20 mpx-es kamerát és FullHD kijelzőt is. Hiába kínai a termék ők se kapnak semmit se ingyen. Ennyi pénzért lehet okostelefont kapni amelyik nem 128, vagy 256 megás ramot kapott... Mostmár tényleg értelmetlen OS nélküli érintőképernyős telefont venni.
-
Tidzsimon
őstag
válasz
csatakacsa #32 üzenetére
Abban tán azért jobb a hw. :-) jó tudom nem ennyivel.
Amúgy jó telókat csinál a jiayu. -
Nigér
őstag
Ennyiért ez kibebaszott jó ajánlat...
Még a duplájáért is kúl. -
RBJ
addikt
overmax vertis 02. ajánlanám.
-
8th
addikt
Nagyobb kínai webshopokban hamar fel fog tűnni. Álomkütyük harmadáron
-
Neck
veterán
Sőt, a "lélektani" 100 dollár alá becsúszott már 4 magos QHD telefon is, ami ráadásul nem is rossz!
-
dsr
senior tag
Úgy látszik vannak még gyártók , akik gondolkodni is tudnak
-
Sragi
őstag
Csak nekem tűnik úgy,hogy kicsit szifon formája van?
-
válasz
vittorio7 #47 üzenetére
Nem átverni akart az illető, Karácsony előtt valóban ennyire megnyúltak a rendelési idők, ahogy szeptember-októberben is a postázási mizériák idején. Előtte a két hét is átlagos volt ,de még nyolc nap sem volt lehetetlen. Most már a min 3 hét a reális.
atee_13 #57
Elég jól ismerem ezeket az eszközöket. De az antutu nem feltétlenül a hiteles forrás. Pl CPU esetén a régi 6577 nyers erőben egyenlő, mint a magasabb pontértékű 6572-es.
Most épp már nincs itt nálam az 512MB RAM-os 6572-es készülék, de még itt van a 6577-es 512MB RAM-os másik. Nem volt köztük különbség. A Cortex A9 azért még mindig bicósabb, mint a Cortex A7.
De én is inkább az újabb procit venném a régi helyett. (Kivéve a 6589 - 6582 kontextusban, nekem valahogy még mindig szimpatikusabb a régebbi, 89-es. Tabletben is itt van nálam egy 6577 és egy 6589, egyes programoknál a régi, két magos, de A9-es proci jobb, mint az új 6589) -
moleculez
veterán
Az dedurva, s4 klón,8mag, 6,5"...
http://www.pandawill.com/ulefone-u650-pro-smartphone-mtk6592-octa-core-2gb-16gb-android-42-3g-otg-644-inch-p85131.html -
halkow
őstag
Nem várok sokat ettöl de jöhet best buy
-
Dávid99
csendes tag
Csak az a baj, hogy MTK proci van benne, de így is jó ajánlat
-
<stdio.h>
csendes tag
Ha nálunk esetleg kapható is lenne 30k-nál nem adnák olcsóbban.
-
vittorio7
őstag
válasz
kbyte1024 #45 üzenetére
"Mindkétszer Megjött 3 hét alatt."
Az tökjó. Én egy szegedi sráctól akartam valamit venni Karácsony előtt a hardveraprón. Azt írta, hogy utaljak előre, és január végére megkapom. Amikor sokalltam az átfutási időt, akkor azt mondta, hogy ha Kínából rendelek valamit, az is 5-6 hét mire megjön. Ezek szerint nem!
Persze nem utaltam előre.
Írtam neki, hogy Szeged nem Kína.
Köszi az infót! -
Maximum1
őstag
Eddig egy Jiayu sem jelent meg időben, jó ha nyár végére lehet majd kapni.
Már most Dunát lehet rekeszteni ezzel a hardverrel, ha most kiadná már akkor is 3 hónap bukóban lenne. -
Ez a kínai belpiacos ár, erre jön még rá vagy a kínai bolt haszna (30-40%) és postaköltség (12-15USD), vagy a hazai forgalmazó költsége, haszonkulcsa és a mi hőn szeretett ÁFA-nk.
Egyáltalán nem olcsóbb ez a készülék, mint a többi ilyen hardverrel rendelkező telefon, pl itt csemegézhettek, de alkalmanként még 50-60USD-ért is ki lehet fogni egy-egy ilyen akciós terméket postával együtt.
MOD
Hirtelen egy példa (néhány hardverelem más, van, ami erősebb, van, ami gyengébb):
Malata I60 -
korcsillio
addikt
Az a poén hogy egy hasonló kategóriás telefon anyagköltsége is ugyanennyi mint ennek csak a "nagy" cégek elég busás haszonnal adják ezeket a készülékeket.
Ennyiért ez nagyon jó vétel! -
Enci1983
senior tag
Ha 50$-ért vesztegetik, vajon mennyi lehet az összköltsége? Mert csak tipp, de szerintem még így is van rajta hasznuk.
-
Psychopeti
senior tag
Ennyiért tényleg jó vétel
-
7Heads Drago
veterán
Ezen aszem nem kell fóliát cserélni
-
callmeakos
veterán
válasz
csatakacsa #32 üzenetére
Na jó, de az Sonyból van
-
csatakacsa
tag
4x ennyiért jön az xperia e1
-
callmeakos
veterán
Nem gyenge ajánlat.
-
mys84
csendes tag
Sziasztok!Elég korrekt áron van!hol lehet beszerezni?
-
törölt tag
ez korrekt. a tartósság meg megint más kérdés akkor, amikor 2-3 éves telefonokkal már a hugom se nagyon tud semmit se csinálni, egy csomó van kint, amiben már az aksihoz se nagyon lehet hozzáférni, garidőn túl meg fődarab cseréltetni szervizben olyan mint nyomtatót javíttatni, inkább vesz az ember ugyanannyiért egy jobbat.
jó hogy "kevés" a memória, és csak mtk a chipset, de kb ennyit is ér egy telefon kb ilyen specifikációval, vagyis érne, mert felénk nem sokkal izmosabbakat kapni 3x-os áron samsung meg társai feliratokkal.
van egy érzésem hogy nem kell sokat várni, és ezek a kínai gyártók nagyon rá fognak gyúrni a többi piacra is, ilyen agresszív árképzés pedig okozhat majd fejfájást az alsó vagy középkategóriában is a nagyoknak.
-
Ati1979
veterán
Ennyit megér szerintem...
-
prolad
addikt
Kíváncsi vagyok,idehaza mennyi lesz (ha lesz),talán pár nagykerben az olcsótabletek mellett meg lehet majd találni jó áron.
-
Jó ár, kevés RAM. Szvsz 1 GB RAM-al nagyon ütős ajánlat lenne...
-
vittorio7
őstag
Ebben teljesen elfogadható a 480 x 800 képpontos kijelző ez az, amit a Samsung még a „közép kategóriában” is erőltet.
Viszont a belső paramétereit illik fenntartásokkal kezelni. Láttam én már használhatatlan 5 megapixeles fő kamerát. A 2400 mAh kapacitású akkumulátor sem hinném, hogy egy tartós darab lenne, de biztos szépen néz ki rajta a „matrica”.
-
_CsViktor_
tag
Egy ezresért azért rakhattak volna bele 512 helyett 1GB ramot
-
1tom
aktív tag
Ennyiért ingyen van. De ha ideér esetleg akkor tuti, hogy nem ennyi lesz az ára hanem kb. a 2-3 szorosa.
-
Paul119
addikt
Hátha elindit valamit és hivatalosan is lesz nálunk
(tudom bilibe lóg a kezem
)
-
kbyte1024
veterán
Kintről kell megrendelni és úgy nem lesz akkora felár.
-
takacsbotond
őstag
Mire ideér ez a készülék bőven 30e felett lesz.
-
Lionking01
tag
Ennyiért Magyarországon ez a közel jövőben biztosan nem lesz kapható!
-
oliwire
őstag
Ígéretes, csak reméljük stabil szoftvert is sikerült rátenni,és nem annak az optimalizálási részén lett spórolva..
-
törölt tag
Ennyiért veszek is egyet...
-
M3oH
addikt
Ha duplája lesz az ára, mire ideér hozzánk, akkor is korrekt ár érte. Átlagos használatra teljesen elég ennyi.
-
kengyel
nagyúr
Ilyen árban kellene !
-
Wajk
addikt
HW/Soft/Árban össze is lehet hasonlítani a szomszédos HTC Desire 400-al...
-
HawerKing
őstag
Ez igen ez mar nyero vetel ilyen olcson
-
törölt tag
Ha ez itthon megjelenne a Firefox mobil mehetne a lecsóba.
-
tubica2012
csendes tag
Nagyon jó árú, és ahhoz mérten nagyon jó tudású készülék.
Itthon ezekkel a kategóriákkal többszöröséért lehet beszerezni hasonlót. -
kbyte1024
veterán
Bizony,ennyiért ok
-
Cyberpunk
félisten
Kellően olcsó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest