- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
válasz
honeker #1939 üzenetére
De ugye tudod h a négy nem egyenlő a kettővel?
Írhatnám én is h tud 8 órát és két napot a P4XL - kikapcsolt mobilnet/BT/helymeghatározás mellett, wifin lógva pdf-et olvasgatva egy sötét szobában, csak baromira nem így használja az emberek többsége az okostelefonját.. Aki ad arra amit leírsz üzemidőben, annak hatalmas csalódás lesz amikor pofonvágja a valóság.
-
mjani1172
addikt
válasz
honeker #1937 üzenetére
Nemrég ezt írtad.: 2 nap 4-5 kijelző idő..
Sőt máshol 3 napot írtál.Ne haragudj de ez finoman szólva is "csúsztatás".
Látszik, hogy nem használtad semmire, (ok, ez a csúsztatás része, hiszen nem részletezted a mi történt,) minden ki van kapcsolva, még a telefon is! Ez viszont már több mint csúsztatás. Mindemellett összesen kb 2 óra képernyőidő van, ami nagyon messze van attól amit írtál.Korrekt.
-
Divinity
őstag
válasz
honeker #1885 üzenetére
Igen, ahogy írtam is a kisebb fogyasztású chipek nagyobb akkuval párosítva bizony ilyeneket érnek el
Ezért is olyan mint almát a körtéhez
Nagyon sok múlik a chipen. Pl nalam az exynos G. Note 10 sokkal rosszabb üzemidőt produkált mint a 4XL miközben a Snapis verza elvileg sokkal jobbat produkál mint a 4XL -
K82
őstag
válasz
honeker #1671 üzenetére
Erre vonatkozott a tegnap feltett (költői) kérdésem.
leslien: nálam 2.72 MB volt, de ki számolja... Zártam a bootloadert, el is felejtettem milyen amikor kapja az ember az OTA-t. Kicsit meglepődtem h ezzel a nyúlfarknyi méretű update-tel is képest volt vagy negyed órát játszadozni mire felpakolta - ennél még a teljes image flash is gyorsabb szokott lenni. Na mindegy, kezdem magam hozzászoktatni a root nélküli élethez, de egyelőre nem annyira tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest