- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
válasz
honeker #1939 üzenetére
De ugye tudod h a négy nem egyenlő a kettővel?
Írhatnám én is h tud 8 órát és két napot a P4XL - kikapcsolt mobilnet/BT/helymeghatározás mellett, wifin lógva pdf-et olvasgatva egy sötét szobában, csak baromira nem így használja az emberek többsége az okostelefonját.. Aki ad arra amit leírsz üzemidőben, annak hatalmas csalódás lesz amikor pofonvágja a valóság.
-
mjani1172
addikt
válasz
honeker #1937 üzenetére
Nemrég ezt írtad.: 2 nap 4-5 kijelző idő..
Sőt máshol 3 napot írtál.Ne haragudj de ez finoman szólva is "csúsztatás".
Látszik, hogy nem használtad semmire, (ok, ez a csúsztatás része, hiszen nem részletezted a mi történt,) minden ki van kapcsolva, még a telefon is! Ez viszont már több mint csúsztatás. Mindemellett összesen kb 2 óra képernyőidő van, ami nagyon messze van attól amit írtál.Korrekt.
-
Divinity
őstag
válasz
honeker #1885 üzenetére
Igen, ahogy írtam is a kisebb fogyasztású chipek nagyobb akkuval párosítva bizony ilyeneket érnek el
Ezért is olyan mint almát a körtéhez
Nagyon sok múlik a chipen. Pl nalam az exynos G. Note 10 sokkal rosszabb üzemidőt produkált mint a 4XL miközben a Snapis verza elvileg sokkal jobbat produkál mint a 4XL -
K82
őstag
válasz
honeker #1671 üzenetére
Erre vonatkozott a tegnap feltett (költői) kérdésem.
leslien: nálam 2.72 MB volt, de ki számolja... Zártam a bootloadert, el is felejtettem milyen amikor kapja az ember az OTA-t. Kicsit meglepődtem h ezzel a nyúlfarknyi méretű update-tel is képest volt vagy negyed órát játszadozni mire felpakolta - ennél még a teljes image flash is gyorsabb szokott lenni. Na mindegy, kezdem magam hozzászoktatni a root nélküli élethez, de egyelőre nem annyira tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged