Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
lionhearted #48 üzenetére
A GSM rész valószínűleg igen. Inkább az LTE a kérdéses.
-
válasz
lionhearted #48 üzenetére
Miért ne működne itthon az s820?
Viszont a vám miatt nagyon nem éri meg külföldről rendelni, max. behozni, hozatni.
-
-
Blyan
félisten
-
DJosef
őstag
A Motorola Defy-nél volt még ez a kamera "probléma". Volt zöld és piros lencsés.
-
Semmi ilyenről nem volt szó sosem, ez csak rosszmájúság. Tele van a net az S6 két kamerájának tesztjeivel, azt sem rejtették véka alá. Ráadásul felhasználóként én teljesen elégedett vagyok Az ISOCELLel is. Egyébként ha nem jönne ilyen hír, mindenki nagy megelégedettséggel használná és sosem akarna felháborodni ezen - de hát mindig kell valami, ami miatt X gyártó termékeit lehet szidni.
-
Kasya
nagyúr
Eleg nagyot santit.
Ha magad akarod osszerakatni, vedd fel a Samsunggal a kapcsolatot. Biztos lesz az az ar...
Meg a Vertu eseten se volt ilyen, hogy megvalaszd a belsot (tudtommal).Ha pedig elegedetlen vagy mar most, akkor ne is nezegesd a telefont, mert mar most lathatod hogy valoszinuleg a te igenyeidnek nem fog megfelelni (keruljon barmibe is).
-
Nálam ISOCELL van, ahogy az S6-omban is az volt. Tökéletesen megfelel és nem hiszem, hogy a teszteken kívül bárhol érdekes lehet a különbség.
-
helltp
aktív tag
Nerd dolog ide vagy oda, szerintem ha negyedmilláért veszek egy telefont hagy tudjam már hogy mi van benne...
Mintha vennél egy Porschet és nem tudnánd előre hogy a Porsche vagy Jaguar gyártja bele a motort. Oké hogy ugyanazoknak a követelményeknek kell megfelelniük, de azért ha lehet inkább a német mérnökökre bíznám a dolgot... (Tudom, autós példa kicsit sántít de azért a lényeg remélem átjön.)
-
törölt tag
Abban biztos lehetsz. Részemről Snapi felejtős és ez nem szimpátia kérdése. Az Exynosokkal saját, de nyilvános kódokkal is lehet kommunikálni, melyeknek egy része megegyezik az MTK SOC -ok kódjaival. Ezekkel olyan funkciók is elérhetők, amikre az Android nem ad lehetőséget (pl. automatizált SIM modul deaktiválás, vagy hálózatmód váltás).
-
ctvagyok
őstag
Ha minimális is az eltérés, a vásárláskor én tudni szeretném melyiket kapom.
Egyszerűen a tudat zavarna, hogy ugyan annyiért kevesebbet kapok.Persze emberek 99%-a úgy sem tud erről vagy foglalkozik ezzel.
-
EndR
tag
A lead-ben: a kameraszenzor nem hardver??
-
atike
nagyúr
...ennek ugyan mi értelme van?
-
spawn21
veterán
Na neeeee, milyen blama
-
hemaka
nagyúr
Igy egyszerubb leszallitani oket, gondolom en.
-
Ricardo
titán
Nagy eltérés nem lesz,sem processzorban, sem kamerában. Ettől függetlenül biztos lesznek akik célzottan fognak keresni vagy processzor, vagy kamera alapján.
A legérdekesebb az lesz, ha valaki konkrétan ragaszkodik majd mindkettő esetében az elképzeléseihez, és amikor megtalálja a megfelelő optikával szerelt változatot, tuti, hogy a másik proci lesz benne, mint amelyiket szeretné. -
moma
őstag
nyilván a tesztekre küldik a jobbat...
-
tDr1v3r
veterán
Nem tök mindegy hogy mi van benne? Ugyanazoknak a specifikációknak, elvárásoknak kell megfelelni mindkettőnek.
-
Balint1408
aktív tag
Nem csak a Samunak vannak ilyen dolgai, mert az iphone 6s-nél sem lehet tudni hogy TSMC vagy Samsung által gyártott Soc van benne.
-
Gyuracell
csendes tag
válasz
fornettisuti #5 üzenetére
Persze, de ez nagyon rétegprobléma. A potenciális userek 1-2%-a van tisztában az SoC, vagy képérzékelő szenzor fogalmakkal, ezen embereknek hasonló aránya tudja majd hogy kétféle verzió létezik majd a mobilból és akkor arról még nem is beszéltünk arról, hogy ki az akit ilyen jelentéktelen különbségek érdekelnek. Na ezen két maroknyi ember véleményének fontosságát vessük össze mondjuk a vásárlási igényt lefedő gyártási kapacitással, ami több tízmilliós kategória.
-
Blyan
félisten
Nekem tavaly az S6-nál pl az isocell jobban tetszett, de amúgy olyan nüansznyi volt a különbség, hogy ha nem egymás mellett néztél két ugyanolyan, ugyanakkor készült fotót a büdös életben nem jöttél volna rá a különbségre.
A problémázoknak meg annyit, hogy a Samsung sehol nem írja a specifikációkban ,hogy milyen gyártmány a kamera modul, csak a specifikációt, amit teljesíti mindkét szenzor.
Amikor ilyen tételben kell gyártani egy-egy telefontípust, óhatatlanul készlethiányba futnak. Ez van.Akinek meg nem jó, az meg vegyen más telefont.
-
janeszgol
félisten
Azt viszont nehezen hiszem el, hogy tök mindegy mi van benne, ugyan olyan a kettő.
-
19_OsY_81
aktív tag
Ez azért van, mert egyik gyártó sem tudott elegendőt gyártani a launch előtt...
-
-FreaK-
veterán
Ez a "dual pixel" autofocus ugyan olyan az Isocell modulban is mint a Sonyban?
-
DithenS
senior tag
Szerintem tök mindegy,amúgy is a telefon javítja fel a fotókat eljárásokkal,ilyen kis szenzornál nagyon ronda lenne a kép.Úgyhogy nem ezen a két szenzoron múlik.Amúgy nem lehet hogy túl sok a megrendelés és a Sony nem tudja időbe teljesíteni a megrendeléseket?
-
Fejvadi
nagyúr
Gondolom, egyazon áron fog lenni mind a két kameraverziós S7.
-
sefan67
aktív tag
Az Isocell láthatóan rosszabb teljesítményt nyújtott fényérzékenység terén.
(Persze a Sony sensor-nak is voltak problémái /olajfestmény effekt félhomályban.)Konkrétan vadásztam a Sony sensoros S6-ot, szerencsére a fehérekben legtöbbször az volt.
Aztán persze 1 hét múlva visszavittem a telefont, nem kellett -
Kasya
nagyúr
válasz
fornettisuti #5 üzenetére
de mi van ha valaki olyat akar konkretan amiben az isocell van?
Az tipikus problemazo. Mar elnezest. A Samsung leirta, hogy a a keszulekeiben hasznalt hw eltero lehet keszulekenkent. EU-ban nincs Snapi, ez teny...a kamera is teny, de kozel sem olyan piacorientalt, mint a proci.A legtobb vasarlo nem ez alapjan fog telfont venni... ez csak olyan "nerd" dolog. Sokan a kulonbseget igy sem veszik eszre, csak a "markajelzes" miatt problemaznak mar rogton az elejen. A laikus meg nem is gondol ilyenre.
-
Matada2.3
veterán
Kezdem megszokni az ilyeneket a Samsungtól..
-
Halkow.
senior tag
Ez legyen a legnagyobb gond a telóval szerintem.
-
moleculez
veterán
Na akkor majd fotós topicban lehet ezen is rágódni... Szerintem ha nagy különbség lenne akkor fel lenne tüntetve, szóval valszeg tök ugyanolyan.
-
Kasya
nagyúr
Aki nem akar telepitgetni programokat...
*#34971539# - nyomjunk a felso ikonra /Phone/Cam firmware/
A16LSIxxxxx - Sony
A16LLIxxxxxx - Isocell(#1) fornettisuti: miert, mivel volt rosszabb az S6 eseten is a Sony kamera, mint az Isocell?
-
fornettisuti
veterán
ez hülyeség a samsung részéről, hogy lutri ki milyen kamera szenzorral szerelt készüléket vesz, kb. mintha nem lehetne tudni a vásárlás pillanatában snapdragon vagy exynos van-e benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung nem csak hardverből ad kétfélét, hanem a kameraszenzor terén sem egységes a szórás, tavaly sem volt ez másként.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest