2018. január 18., csütörtök

Gyorskeresés

Kétféle kameramodullal érkezik a Galaxy S7 is

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Android Authority

A Samsung nem csak hardverből ad kétfélét, hanem a kameraszenzor terén sem egységes a szórás, tavaly sem volt ez másként.

Tavaly a Samsung úgy döntött, hogy a sokak által kedvelt Galaxy S6 nevű csúcsmodelljét kétféle kameramodullal látja el, a Sony IMX240 szenzorok mellett ISOCELL-eket is bevetettek, azt pedig konkrétan nem lehetett tudni, hogy mitől függ, melyik eszközbe melyik kerül. Most ugyanez történt az idei generációval is, az S7 és S7 edge készülékek nálunk Sony IMX260-nal jártak, viszont az AIDA64 által többen is észrevették, hogy nem mindegyikben a Sony modul dolgozik, a gyártó saját ISOCELL-jei ismét képbe kerültek.

Kétféle kameramodullal érkezik a Galaxy S7 is (forrás: Android Authority)
[+]

Szerencsére a kamerák közt tavaly sem volt túl nagy különbség, mindkettő kiemelkedően teljesített a mezőny átlagához képest, reméljük, hogy idén sem vehetünk majd észre ilyen eltéréseket. Ha valaki szeretné ellenőrizni, hogy az S7-jében melyik modul van, töltse le az AIDA64-et, majd a magyar programban az Eszközökre kell rámenni, ahol a Camera ID-nál informálódhatunk. Az SLSI-s változat az ISOCELL, a SONY pedig értelemszerűen a Sony IMX260 modulra utal.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hi​rd​e​tés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.