- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
frenk1
aktív tag
xiaomi redmi 4 prim telóra honnan tudok telepíteni global developer romot mely magyar nyelvet tartalmaz ?Bootloader zárt, hivatalos kinai rom van a telón.A miui oldalán csak kinai hivatalos rom van. Valahogy lehet magyarosítani a készüléket?Morelocale 2 nem működik.
-
-
frenk1
aktív tag
google play áruház nincs rajta gyárilag hogyan telepithető ?hogyan tudom megnézni, hogy nyitott vagy zárt a bootloader ?
-
frenk1
aktív tag
xiaomi telóra hogyan telepithető google play miui 8
xiaomi redmi 4 prime b20 tartalmaz, infra nfc van benne ? gizchinan vásárolt telóra van ittoni gari ? -
50 körül van a Prime a Honorbuyon!
Csak a szállítási díj sok EU-ból.
Nincs valakinek valami kuponja? -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #41 üzenetére
Igen, nyilván, mert azoknak semmi közük hivatalosan a Xiaomi-hez, csak olyan cégek, akik elég gyorsan tudnak kattintani (már amikor), és próbálnak saját készletet építeni, ami általában néhány darabra korlátozódik, főleg eleinte.
-
-
bebe159
aktív tag
válasz
Viktor0610 #36 üzenetére
Ilyennel én is próbálkoztam még más telónál. A kínai captcha kibogarászása és beírása nem volt könnyű.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #38 üzenetére
Nagyon nem is tudnál ott amúgy elvetemülni, mert a kínai honlap webshopjából csak kínai címre szállítanak.
Ez a része még könnyű, mert bejelentkezel, és rá kell egyetlen egy gombra kattintani nagyjából
A rendelésnél azért már válogatni kell típust, felszereltséget, színt...
-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #36 üzenetére
Nem foglaltál, csak feliratkoztál a potenciális vásárlók közé. Szokás szerint majd reggel 10-kor lesz versenyvásárlás hétfőn, és gondolom kb 3 percig kitart majd a készlet, szóval ha szeretnél, akkor jó korán kell kelni.
-
-
válasz
Viktor0610 #34 üzenetére
Elnézve a Prime tényleg ütős lett, ha tartja a 3S árszintjét, akkor sikerre számíthat.
Az olcsóbb variánsok létjogosultsága pedig egyértelmű, így tudnak versenyezni.
-
-
bebe159
aktív tag
Nem tud valaki valami jó összehasonlítást a snapi 625 és 650-ről? Mivel nekem RN3Pro van, haver is szeretne egy ilyet, de nem tudja, hogy most akkor megéri-e várni erre. Miben nyújt többet?
-
Potrien
senior tag
Csak kérdés, hogy mennyibe kerül majd mire ideér.
-
7Heads Drago
veterán
Hát én meg samsungot nem vennék. Az S7-en kívül, de az meg nekem drága. Volt már nem egy samsung telom, és betelt a pohár. A huawei lényegesen jobb szoftverban. Na meg árban is. Egy P9, vagy honor 8 -ra milyen samsung alternatíva van hasonló áron? Az akku méretekről meg ne is beszéljünk.
Nálam ha nem huawei, akkor a xiaomi játszik már csak. Mondjuk kicsit erősebb hardverban bíztam a redmi4-nél, de végül is..... -
Kell, kell, kell, kell, kell, KELL!!!!!!!
-
törölt tag
Igen, a Huawei Kínán kívül erősebb, mint otthon. Az Oppo/Vivo meg külföldön alig van jelen a hazai piachoz képest.
Nekem sem nagyon tetszenek a Huawei mobilok, sem szoftveresen, sem árcédulában. Itthon még nem kifejezetten nagyon drágák, de jelentősen drágultak, ahogy a minőségük emelkedett, és lassan tényleg elérik a Samsung, Sony, HTC árazását.
-
joey04
titán
válasz
#16820480 #21 üzenetére
Hazai pályán lehet, világviszonylatban viszont még nem:
Viszont Huaweit nem vennék, mert olyan áron van kb lassan mint a samu, akkor meg már inkább azt. A kínai márkák azért kerülnek képbe az embereknél, mert jóval olcsóbban adnak hasonló tudást némi kényelmetlenséggel, kompromisszummal.
-
somogyib
őstag
A 4A, Redmi 3s speckóval 30k forintért.
A saomi, hogy a francba tudja így lenyomni az árakat?
(#1) Fejvadi "Jobban tetszik, ha a sarokban van a kamera, mint középen"
A hátsó engem nem zavar, viszont elöl, a felső káván nekem jobban tetszik a szimmetria. Pl. A Mi Max ebből a szempontból jobban néz ki.
-
-
dzsi23
addikt
válasz
ChuckyCheese #3 üzenetére
Itt van a kezemben egy Redmi 3S, és ez a Redmi 4 eléggé más, külsőben és (az erősebb változat) belsőben is.
(#19) batai15:
A Redmi Pro nem jön be? -
batai15
félisten
jöhetne egy olyan note 4 is aminek elől van az olvasója
-
-
Potrien
senior tag
Én nagyon várom,szerintem nagyon jó kis telefon lesz!
-
joey04
titán
Ez közismert tény, hogy a Xiaomi visszaesett, szóval alátámasztani akkor kell a dolgokat szerintem ha vitában ez szükséges. ellenkező esetben elég száraz és átláthatatlan lenne a fórum, ha minden kijelentéshez linkeket, bizonyítékokat csatolnánk. ez nem jogi fórum. btw sajnálatos a visszaesés, mert az Oppo csak a marketing miatt tört így fel, hiszen minden kínai sztárt megvettek kilóra, hogy reklámozza a terméküket, meg mindent teleszartak reklámmal meg ha jól rémlik a boltjaikkal. Itt mesélnek erről többet.
-
-
joey04
titán
Hát kezdésnek elég lett volna a saját linkedet jobban megnézni: [link]
Két éve a Xiaomi uralta a kínai piacot, millió számra fogytak a miuis mobilok, 45 milliárd dollárra becsülték a vállalat értékét és még ennél is fényesebb jövőt jósoltak neki. Aztán feldolgozta magát a dobogó tetejére a Huawei, az Oppo és a Vivo pedig surranópályán futott be a célegyenesbe, egészen az 4. helyig visszaszorítva Lei Jun óriásvállalatát. Az IB Times szerint a második negyedéves visszaeséssel (40% 2015-höz viszonyítva) és a Xiaomi okostermékei iránt mutatott érdektelenséggel „Kína Apple-jének” értékét egyes elemzők már csak 4 milliárd dollárra becsülik, úgyhogy a gyártó már nincs abban a kényelmes pozícióban, hogy a hazai piac szállítsa a hatalmas profitokat.
-
Wesder
titán
válasz
ChuckyCheese #9 üzenetére
Tegyük fel kiad a Sony egy telót, amiből van 2/16-os és 3/32-es vàltozat. Mind2 ugyan az a készülék csak màs variàció. Ugyan ez a helyzet a Redmi 3-mal is. ido kódneven van a 3 és a pro is, tehàt ugyan az a készüléktipus. 3s-es széria a B20-as frekvenciàt tudja, amit EU-s piacra szàntak, land kódneven fut, így az egy màsik tipus, míg ugye a 3/Pro "belpiacos".
-
ribizly
veterán
Nagyon nyomul a Xiaomi, de ügyesen csinálják. Amíg képesek ezt a minőséget tartani, addig meg is tudják tartani a piaci pozíciójukat.
-
Wesder
titán
válasz
Gondolom itt a Redmi 3 esetére gondolsz. Van a Redmi 3 ugye az 2/16-os ott a Pro, ami ugyan az csak 3/32-es + fingerprint. (ido néven hivatkoznak rà, ami azt jelenti mintha Sony-ból vennél a 2/16-os helyett 3/32-est.) A 3s/Prime pedig az EU-ra szànt model, így azt sem tudod összekeverni a sima 3/Pro-val. Nekem legalàbbis ez így logikusnak tűnik.
-
Biluxzsolt
aktív tag
Frankó, de akkor az olcsóbb kivitelen ujjlenyomat olvasó sem lesz? Mert a képen nem látni.
-
csakany2001
senior tag
válasz
Azért nem úgy,mert a Sony mindig nagy árcédulát adott a telefonokhoz addig a Xiaomi ár/érték bajnok és vannak egyedi darabjai is.
Az ára jelenleg itt azért ennyi mert nincs hivatalosan forgalmazva. -
ChuckyCheese
tag
Ezek is úgy járnak már, mint a Sony. Szinte minden típus egyforma már most.. Alig lehet megkülönböztetni őket. Szerencséjük hogy egyébként még tartják a jó ár/érték arányt. Csak nehogy ők is elszálljanak majd az árakkal..
Fejvadi:Tényleg szebb úgy!
-
margithid
veterán
Nagyon jók is készülék lesz ez is!
Viszont szerintem üzemidőben nem lesz előrelépés, amit megspórol a 625 azt elviszi a full HD felbontás.
Az lenne durva ha a redmi 3S-be is ez a SOC került volna -
Fejvadi
nagyúr
Jobban tetszik, ha a sarokban van a kamera, mint középen.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi negyedik generációs öthüvelykesének lehet egy olcsóbb és egy ütősebb változata.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest