Két változatban jöhet a Redmi 4

A nyáron már megmutatta magát egy addig ismeretlen, 5 hüvelykes Xiaomi mobil, amelynek a képernyőképe árulkodó volt: a Redmi 4 kerülhetett idő előtt lencsevégre, méghozzá 1080p-s megjelenítővel, az igen takarékos Snapdragon 625-ös SoC-vel és kiszerelés szerint akár 3/32 gigabájtos RAM/tárhely kombinációval. Ez a készülék végül nem mutatkozott be a Redmi Note 4-gyel egy időben.

A Redmi 4 állítólagos, erősebbik változata
A Redmi 4 állítólagos, erősebbik változata

Most a Playfuldroid ismételte meg az említett specifikációkat a fenti termékfotók mellékletével és a nyárihoz nagyon hasonló kivitellel, csak dupla leddel a hátlapon. A publikáció úgy tudja, ez lehet a Redmi 4 erősebbik kiszerelése, az ehhez passzoló, 1300 jüanos áron (55 ezer forint). Ez nem kevés egy Redmiért Kínában, ám a Full HD-s megjelenítő és a 14 nanométeres csíkszélességgel gyártott SoC elég komoly előrelépés lehet.

Ez pedig az állítólagos Redmi 4a, a megszokott kivitellel
Ez pedig az állítólagos Redmi 4a, a megszokott kivitellel

Az olcsóbbik variáns Redmi 4A néven érkezhet, és megismételheti a Redmi 3s specifikációját, hasonlóan kellemes, 700 jüanos kezdőárral (30 ezer forint). A 3s Snapdragon 430-as SoC-t és öthüvelykes HD kijelzőt kapott, amely a B20-as LTE sávval teljes joggal söpörte be ritka, különösen ajánlott plecsninket.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés