- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Designban elég jó az ASUS. A Chromebook tetszik, kár, hogy nem laptop. Nem mintha akarnék laptopot.
A nagyobbik monitor is szép, úgy hirtelen a tulajdonságai is bejönnek, 27''-es, 75Hz, stb. de jobban uána nézve már nem annyira. Ez valójában egy széles látószögű TN, ha a 72% NTSC-t nézzük és a fejem rá, hogy 6bit+frc. Ráadásul a talpa használhatatlan, és még Vesa 100 sincs. A 250cd fényerővel sem büszkélkedhet, és azzal sem, hogy van rajta D-Sub 2020-ban.
Ezeken kívül pedig egész jó lenne. Alacsony fogyasztású (21W), és van egy csomó szolgáltatása, amik jól jöhetnek. Átlag gamernek valóban megfelelhet, de én inkább irodába ajánlanám, ha tesznek alá monitor tartót. Nekem mindenesnek kéne, arra nem megfelelő szerintem.
Az Asus oldala szégyen, hogy nem közöl rendesebb (méretű) képeket, hátsó nézetes pl. nincs is! Régen nem volt ilyen igénytelen. -
Ez a Chromebook olcsóbb és erősebbnek tűnik a múltkori Samsungnál... no persze ettől még nem éri meg szvsz.
-
ledgeri
nagyúr
... aki megalkotta az a háttérképet, szerintem hot porsuit 2 fan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- E-roller topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Autós topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged