- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
az ötlet jó... anno amikor még a Cosmosban laktam gondolkodtam azon, hogy lehetne megoldani egy miniITX lapka beépítését a főlap mellé. a dolog végülis több dolgon bukott meg:
- monitor kapcsolgatása
- házba nem fér be fektetve az ITX lap, állítva meg főleg nem
- kéne mégegy táp/valahogy a 20erest és 8erest splittelni kéne... illetve kéne egy olyan táp, ami tud 2x2 kábelt.
- kéne mégegy bootvinyó, esetleg mégegy optikai... az úgy kicsit már megterhelte volna a ház elejét
- a nagygépet vagy altatja az ember és fogyaszt, vagy idő amíg bootol, vagy pendrive és readyboot
- amíg felkel a nagygép, az is másodpercekig tart, szóval a terhelésnövekedésre pár ciklus alatt órajelnövelő proci az elfelejthető. boot kb 60mp, sleepben meg nem elhanyagolhatóan fogyaszt.
- hopp, nekem négy tárolóvinyó van a gépemben... 4portos raid is kell... meg átcsoportosítgatni a játékaimat egy vinyóra ami marad a nagygépen
- hm, a gigabites háló csak 13MBt bír, az 1080pre lehet már kevés... át tud egyáltalán annyi adatot tolni, vagy filmezés előtt még másolgathatok is? vagy a filmeket is dobjam át a nagygépre?
- hoppácska, a zenék... losslesst hallgatok 95%ban, rendes 5.1 van, sokat hallgatok zenét, szóval nekem nem mind1, hogy mennyire is jó az a jónak mondott alaplapi integrált... és főleg, hogy mennyi zajt szed fel útközben... ha nem megy jól a zene, akkor kvázi értelmetlen a kisgép
- ja hogy 10W alatt van az idle fogyasztásom a proccal (12 fölé nem megy úgy, ahol a második lap már kevés lenne), a lap sokkal kevesebbet nem fogyaszt, sőt (akkor még csak atom volt), a vidkari kérdéses, a vinyók meg ha nem kellenek alszanakszal számolgattam, aztán az utolsó pillanatnál (nevezetesen, az egész gép meghúzott quaddal és 3870el 6 vinyóval 10ventivel két szabályozópanellel és egy optikaival nem eszik összesen 250Wt teljesen terhelve) úgy döntöttem, a dolog értelmetlen. egyébként is az lett volna, figyelembe véve a kényelmetlenséget. és azért az enyém kicsit jobban fel volt aggatva, mint egy átlagos játékgép (ez magasabb fogyasztást is jelentett).
esetleg egy brutálisabb (3 vagy több vidkari) játékgépnél lehet értelme a dolognak, de ott a tulaj meg fog őrülni a nettop sebességétől (miaz, hogy nem nyithatok meg egyszerre 10 tabot és egy 1080pt). inkább egy alulfeszelt dualcore/quadcore lenne szvsz a jó megoldás, valami értelmes de nem sokat fogyasztó vidkarival (4670 például). mondjuk egy szekrénykébe építve ha a feleség számítógépháztolerálási faktora alacsony (egy az még oké, node mindjárt kettő?
). mondjuk a szekrény mögé sarokba/modern nagyméretű szekrény tetejére eldugott Dragon se rossz ötlet
a halk ventikre vigyázni kell persze... 10méteres HDMI adott, wireless bill és egér pedig létezik, egyéb kábelek is eltüntethetőek.
szal a gyakorlatban sajnos ennek sok értelme nincs. a villanszámlán persze segítene, de a cuccokat meg is kell ám venni (ennél a lapál is)... ugyanígy, a több alkatrész miatt az ekológia lábnyomunk is nő, szóval a nagyonzöldség se annyira biztos sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- SSD kibeszélő
- Milyen autót vegyek?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest