Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
t72killer #42 üzenetére
Nálam nem szempont az akkuidő, de a tablet topikban nemrég mutattak egy S7 SOT -ot.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
t72killer #21 üzenetére
#17: majd ha megjelennek droidra a ransomware-ek, amik a foltozatlan réseken másznak be, akkor valszleg nem "tűnik el a fétis"...
Ahhoz olyan felhasználó is kell, de aki képes 2+2 nehézségű feladatokat megoldani, nehezen szop be ransomwaret.
Nyilván jobb rettegésben élni, mint értelmesen használni. -
Zirowe
nagyúr
válasz
t72killer #12 üzenetére
hány évig kapnak majd biztonsági foltokat?
2019 nyarán vettem egy mi pad4-et, érkezése napján raktam rá egy főzött romot gyári android felülettel, mert a miuitól hányingerem van, azóta nem frissítettem és láss csodát teljesértékűen működik rajta minden és nem lopták el semmimet se.
Ezt a frissítés fétist majd csak elfelejtik az emberek. -
Somatom
veterán
válasz
t72killer #12 üzenetére
Van egy Teclast T10 -em. Gyárilag Android 7 -tel jött ki. Most is ugyanaz fut rajta, de azért két éve teszi a dolgát. Nekem semmilyen feature sem hiányzik az újabb Androidverziókból. Talán a 10 -ből a multi resume jó lenne, de azok az appok, amiknél hasznos lenne, nem támogatják. Akkó meg kenheti a hajára a Google a ficsőrjét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- PlayStation 5
- Escape from Tarkov
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged