- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
Oppenheimer #120 üzenetére
Kb. ugyanannyira tudod megtippelni mint én.
A semmi alapján, de én meg azt mondom lenne rá igény.
-
keIdor
titán
Amíg nem tudod hajlítgatni az aksit, az alaplapot meg a házat, addig sokra nem megyünk a hajlítható Amoled-el. Kicsit parasztvakításnak érzem, pedig nem vagyok a fejlődés ellen, de sokra akkor sem mész vele.
Számomra sokkal nagyobb fejlődés lenne, ha RGB-vel raknák le a kijelzőket az asztalra, megfelelő élettartam mellett és még kisebb fogyasztással, rendes átmenetekkel és fehérrel. -
keIdor
titán
válasz
Kapanyél #105 üzenetére
Nálam egyébként az SLCD2 volt eddig a legjobb (legalábbis azok közül ami járt nálam) , bár gondolom az is egyfajta IPS lehet. Színei élénkek, hozzá képest az i4 vagy i4S kicsit fakóbb. Fehér teljesen fehér, fekete is normális, éjszakai videókat is rendesen jeleníti meg, szürke szín átmenetei mennek neki és valós 326ppi az RGB miatt, tényleg semmi pixel, nagyon kíváncsi leszek az SLCD3-ra vajon milyen lesz az M7-ben.
-
keIdor
titán
válasz
mrhitoshi #69 üzenetére
Soha nem szoktam ennyire oldalról nézni a telefont, nem tudom te hogyan használod, én pont szemből, de még jó hogy van választék.
Természetesen használható számomra is az Amoled, S1 és S2 után az S3-at is ki akartam mindenképpen próbálni hosszú távon, ezért is cseréltem le a One X-et rá, de nekem ez kijelzőben visszalépés volt erősen.
De az S4-et is meg fogom venni pusztán a kíváncsiság miatt majd valamikor, de egyelőre a HTC M7 felé kacsintgatok kijelző miatt.Cyberpunk: Persze, tudom. Az erősen plazmások kíváncsi lennék mit szólnának hozzá. Fekete az van, csak a szürke meg a fehér árán.
Remusz911: Neked is kár erőlködnöd, senkit nem akarok lebeszélni arról mit használjon, tőlem azt használsz amit akarsz, szándékosan nem címeztem neked eddig, ezután kerülj légyszi, direkt nem beszélnék trollal most, köszi.
-
keIdor
titán
válasz
Cyberpunk #54 üzenetére
Én is azok közé tartozom, aki bármikor, még ráfizetve is, de cserélnék S3-ről egy S3 IPS Edition-ra.
Nálam a fekete is inkább hártány, mert nincs rendes átmenet szürkénél, emiatt az éjszakai videók vagy képet nagyon nem az igaziak.
TV-ben ez a technológia határozottan meg is bukna egyébként szvsz. -
keIdor
titán
Azért 720p Pentile-nál még bőven elfér szebb, mert az SGS3 ugyan szép, de nincs 300 valós ppi az is biztos.
Fekete háttérnél a fehér betűknél meg kifejezetten látod a szőrős betűket, úgyhogy bőven van hova fejlődni még, mert a konkurencia élesebb képet ad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest