Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
"Azonos az alapja az RT-nek a WP8-nak és a Win8-nak."
És akkor most ez miről szól? Miért nem volt eddig egységes az alkalmazásbolt?"nekem még 1 db metro-s figyelmeztetés sem jött elő"
Felteszem, sose dugtál akkor a gépre telefont, tabletet, pendrive-ot vagy bármilyen USB-s eszközt, optikai lemezről már tényleg nem is beszélve.(#48) woland_y2k: Ennyi erővel sok értelme volt a WP7-el kijönni, ha tudták, hogy kukázzák az alapját. Főképp, hogy akkor lett alapjaiban újraírva a platform.
(#74) pzstm: Na így már azért máris más.
[ Szerkesztve ]
-
leviske
veterán
"a Windows Phone és a szintén ARM processzorokra szánt Windows RT platformjait teljes egészében össze fogja vonni"
Anno a Windows Phone 7 esetében ezt meg akarták lépni a gyártók, míg még értelme is volt belépni a tablet piacra. A Microsoft kigáncsolta a dolgot. Most meg nagy okosan megcsinálják durván 3 évvel később? Hülyék ezek? Remélem ezzel a lépéssel megint sikerül kukázniuk az összes készüléket, ami megjelent bármelyik érintett platformra.
MOD: Így mi lesz a Xbox One-al? Windows Phone 8-at kap? Vagy megkapja az asztali Windows 8-at?
(#46) w333: Én is így voltam, de végül váltottam. Pont annyit találkozok így is a Start képernyővel, amennyit akarok. Sokszor nem is érzem kezelés szempontjából, hogy nem Windows 7 és meg is lep, mikor előugrik egy metro stílusú figyelmeztetés. De persze semmit nem vesztesz, ha bevárod a 8.1-et a vásárlással.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest