Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
"Azonos az alapja az RT-nek a WP8-nak és a Win8-nak."
És akkor most ez miről szól? Miért nem volt eddig egységes az alkalmazásbolt?"nekem még 1 db metro-s figyelmeztetés sem jött elő"
Felteszem, sose dugtál akkor a gépre telefont, tabletet, pendrive-ot vagy bármilyen USB-s eszközt, optikai lemezről már tényleg nem is beszélve.(#48) woland_y2k: Ennyi erővel sok értelme volt a WP7-el kijönni, ha tudták, hogy kukázzák az alapját. Főképp, hogy akkor lett alapjaiban újraírva a platform.
(#74) pzstm: Na így már azért máris más.
-
leviske
veterán
"a Windows Phone és a szintén ARM processzorokra szánt Windows RT platformjait teljes egészében össze fogja vonni"
Anno a Windows Phone 7 esetében ezt meg akarták lépni a gyártók, míg még értelme is volt belépni a tablet piacra. A Microsoft kigáncsolta a dolgot. Most meg nagy okosan megcsinálják durván 3 évvel később? Hülyék ezek? Remélem ezzel a lépéssel megint sikerül kukázniuk az összes készüléket, ami megjelent bármelyik érintett platformra.
MOD: Így mi lesz a Xbox One-al? Windows Phone 8-at kap? Vagy megkapja az asztali Windows 8-at?
(#46) w333: Én is így voltam, de végül váltottam. Pont annyit találkozok így is a Start képernyővel, amennyit akarok. Sokszor nem is érzem kezelés szempontjából, hogy nem Windows 7 és meg is lep, mikor előugrik egy metro stílusú figyelmeztetés. De persze semmit nem vesztesz, ha bevárod a 8.1-et a vásárlással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Várhatóan „RT” jelzés nélkül, összevont táblagépes és telefonos operációs rendszerrel érkezik a Microsoft ARM processzorral szerelt új táblagépe.
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest