Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
Rájöttem mire gondolsz. A flat értesitésekre a jobb fölső sarokban. Ezzel mi a gond? Nem dob ki metro felületre, hanem csak dob egy üzenetet. Nekem ez még tetszik is. Azt hittem valami hatalmas dolog van, ami a desktopról visszadob metrora, és ott kell kattingatni. A metro felület pl az alkalmazásbolt, ami kitölti a képernyőt pl, nem ez a kicsi üzenet.
Az alkalmazásbolt meg azért nem azonos, mert csak a kernel azonos. A runtime nem (RT)
-
azopi74
addikt
Hát aki azt szajkózta, hogy alapjaiban újraírták, az minden volt, csak nem hozzáértő.
Csak annyi történt, hogy a régi, elavult, fenntarthatlan csontvázra csak ráhúztak egy olyan bőrt, ami nyomokban előrevetítette az akkor már rég fejlesztés alatt álló WP8 GUI koncepcióit.Azt remélték ennek az eleve zsákutcának/holtágnak tervezett terméktől, hogy sikerül elérni azt, hogy ne tűnjön el teljesen a MS a mobilpiacról még időlegesen sem, mert tudták, hogy a WP8 érkezéséig még hosszú az út. És abban bíztak, hogy ennek révén sikerül előzetesen is megszerettetni a Metro UI-t a közönséggel.
Hát egyik sem jött össze, a wp7 pályafutása során a MS gyakorlatilag teljesen eltűnt a mobilpiacról, a WP7 sose ért el bűvüs 0,5%-nál nagyobb részesedést, a fejlesztőket, OEM partnereket, retailereket, hozzáértő fogyasztókat ellenben sikerült cserébe teljesen összezavarni jól. És sikerült megelőlegezni a platform iránti gyűlöletet
A WP7 egy epic fail volt, a legrosszabb, ami történhetett a WP8 platformmal, az az, hogy nevében viseli a csúfos WP7 első két karakterét
-
Воланд
titán
"Anno a Windows Phone 7 esetében ezt meg akarták lépni a gyártók, míg még értelme is volt belépni a tablet piacra."
igen, valoban sok ertelme lett volna kijonni a piacra meg wp-s tabletekkel is, mikor mar akkor eldontott teny volt, hogy a ce vonalat kukazzak...
"Így mi lesz a Xbox One-al? Windows Phone 8-at kap? Vagy megkapja az asztali Windows 8-at?"
ez mar tul van targyalva, modositott nt kernel van a rendszer azon resze alatt, ami az appok futtatasaert felel.
-
NGA
addikt
A WP7 még Windows CE alapokon futott, mint a Windows Mobile. A WP8-ra pont azért volt fontos a váltás, mert a kernel megváltozott. Azonos az alapja az RT-nek a WP8-nak és a Win8-nak.
"és meg is lep, mikor előugrik egy metro stílusú figyelmeztetés."
Hát fura. október óta használom, de nekem még 1 db metro-s figyelmeztetés sem jött elő. Valamit rosszul csinálok szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest