- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
hát tudomásom szerint - az Exchange ActiveSync-nek köszönhetően - az összes Windows Mobile készülék ősidők óta tud ilyet. a Live Hotmail megújulása óta pedig már nekem is lehet privát push mail-em. (van is, imádom is)
a multitaszkot szerintem nem ugyanúgy értjük. én arra gondolok, hogy egy telefonon egyszerre ne csak egy dolgot csinálhassak, például miért ne telefonálhatnék meg böngészhetnék, miközben a háttérben be vagyok jelentkezve msn-re? meg gondolom egy iPhone-ban alapjáraton sem 3 taszk (rendszerszinten) fut, hanem legalább 30.
-
moonman
titán
hát igen, ezeket nem árt beletenni, ha komolyan gondolták a vállalati felhasználást. a többi telefon már hosszú évek óta tudja mindezt.
"kölünben is, mit akarsz multitaszkolni egy telefonban?"
"legalább nem lehet szétcseszni a telefont rosszul megírt alkalmazásokkal"
ezeket azért remélem csak viccből mondtad.
-
moonman
titán
nem tudom, van-e értelme egyáltalán olyanokkal vitatkozi, akik egy készülék hiányosságait és hibáit elvakultságuk és márkaimádauk miatt pozitívumként és előnyként képesek értelmezni.
ha már az enterprise "megoldásoknál" tartunk, én egyről tudok, az is az Exchange-elérés lesz az MS-től licencelt ActiveSync beépítésével.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest