- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
majom2
senior tag
a push-email valóban hosszú évek óta elterjedt lenne? én úgy tudom h a RIM-eket kivéve nem sok készülék tudja ezt, azok sem régóta. te mikre gondolsz?
nem, nem viccből mondtam
természetesen lehetnek olyan felhasználási módok ahol kellhet, de sztem ezek egyáltalán nem általánosak. mi az amiért erre akkora szükség lenne?
multitaszknál pedig sajnos valóban szét lehet cseszni dolgokat. nem értem ez miért kérdéses. -
majom2
senior tag
nem tudom, van-e értelme egyáltalán olyanokkal vitatkozi, akik egy készülék hiányosságait és hibáit elvakultságuk és márkaimádauk miatt pozitívumként és előnyként képesek értelmezni.
ez én lennék? ha igen, konkrétumokat kérnék....enterprise "megoldások":
* Push email
* Push contacts
* Push calendar
* Global Address List* Certificates and Identities
* WPA2/802.1x
* Enforced security policies* More VPN protocols
* Device configuration
* Remote wipe -
majom2
senior tag
használtál már iphone-t? gondolom nem. az egész felület folyamatosan animál meg effektezik (de szép mondat
). mindezt szép folyamtosan persze. most gondold el, h ez elkezd beszaggatni valami háttérben futó fos miatt. mit fog vajon mondani average joe? azt h kár volt feltenni ezt vagy azt, vagy azt h szart az iphone? meg persze honnan is tudná nyomorult h mik futnak a háttérben?
az egész rendszer arra épül hogy használni lehessen, ergo nem kell aggódnod a memória miatt, a futó processzek miatt, gyakorlatilag semmi miatt sem. kétségtelen h ennek vannak hátrányai is, de egy user inkább csak az előnyeit fogja látni. nincs benne pl applikáció bezárás sem. mert minek? és igazuk van, mert majd az OS megoldja! én nem akarom tudni h mi van a motorház alatt, csak működjön. de akkor most már kellene app zárás is, meg processz kezelő, meg a jó ég tudja mi még, és már oda is a magától működő világ.de kölünben is, mit akarsz multitaszkolni egy telefonban? normális alkalmazás = multitaszk??? ugyan már...
-
majom2
senior tag
nem is baj. legalább nem lehet szétcseszni a telefont rosszul megírt alkalmazásokkal.
ugyanakkor az accelerometer használata játékirányításra elég tuti ötlet:
http://youtube.com/watch?v=jn83wizEMAw
http://youtube.com/watch?v=4a6-cUOPoLY
http://youtube.com/watch?v=xkB6dOTB3IQlehet megint megpróbálni utánozni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple asztali gépek
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Építő/felújító topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest