Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
hát tudomásom szerint - az Exchange ActiveSync-nek köszönhetően - az összes Windows Mobile készülék ősidők óta tud ilyet. a Live Hotmail megújulása óta pedig már nekem is lehet privát push mail-em. (van is, imádom is)
a multitaszkot szerintem nem ugyanúgy értjük. én arra gondolok, hogy egy telefonon egyszerre ne csak egy dolgot csinálhassak, például miért ne telefonálhatnék meg böngészhetnék, miközben a háttérben be vagyok jelentkezve msn-re? meg gondolom egy iPhone-ban alapjáraton sem 3 taszk (rendszerszinten) fut, hanem legalább 30.
-
moonman
titán
hát igen, ezeket nem árt beletenni, ha komolyan gondolták a vállalati felhasználást. a többi telefon már hosszú évek óta tudja mindezt.
"kölünben is, mit akarsz multitaszkolni egy telefonban?"
"legalább nem lehet szétcseszni a telefont rosszul megírt alkalmazásokkal"
ezeket azért remélem csak viccből mondtad.
-
moonman
titán
nem tudom, van-e értelme egyáltalán olyanokkal vitatkozi, akik egy készülék hiányosságait és hibáit elvakultságuk és márkaimádauk miatt pozitívumként és előnyként képesek értelmezni.
ha már az enterprise "megoldásoknál" tartunk, én egyről tudok, az is az Exchange-elérés lesz az MS-től licencelt ActiveSync beépítésével.
-
moonman
titán
mondjuk az SDK-ból sokminden kiderül, például hogy igen bajos lesz úgy alkalmazást készíteni, hogy egyszerűen nem létezik olyan fogalom, hogy background task. ha kiléptél, kiléptél.
ha már iPhone, lesz hozzája ActiveSync is jól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Linux haladóknak
- Nintendo Switch 2
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Napelem
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest