Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
hát tudomásom szerint - az Exchange ActiveSync-nek köszönhetően - az összes Windows Mobile készülék ősidők óta tud ilyet. a Live Hotmail megújulása óta pedig már nekem is lehet privát push mail-em. (van is, imádom is)
a multitaszkot szerintem nem ugyanúgy értjük. én arra gondolok, hogy egy telefonon egyszerre ne csak egy dolgot csinálhassak, például miért ne telefonálhatnék meg böngészhetnék, miközben a háttérben be vagyok jelentkezve msn-re? meg gondolom egy iPhone-ban alapjáraton sem 3 taszk (rendszerszinten) fut, hanem legalább 30.
-
moonman
titán
hát igen, ezeket nem árt beletenni, ha komolyan gondolták a vállalati felhasználást. a többi telefon már hosszú évek óta tudja mindezt.
"kölünben is, mit akarsz multitaszkolni egy telefonban?"
"legalább nem lehet szétcseszni a telefont rosszul megírt alkalmazásokkal"
ezeket azért remélem csak viccből mondtad.
-
moonman
titán
nem tudom, van-e értelme egyáltalán olyanokkal vitatkozi, akik egy készülék hiányosságait és hibáit elvakultságuk és márkaimádauk miatt pozitívumként és előnyként képesek értelmezni.
ha már az enterprise "megoldásoknál" tartunk, én egyről tudok, az is az Exchange-elérés lesz az MS-től licencelt ActiveSync beépítésével.
-
moonman
titán
mondjuk az SDK-ból sokminden kiderül, például hogy igen bajos lesz úgy alkalmazást készíteni, hogy egyszerűen nem létezik olyan fogalom, hogy background task. ha kiléptél, kiléptél.
ha már iPhone, lesz hozzája ActiveSync is jól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA RTX 3060 TI
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Exkluzív órák
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest