- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pezs89
tag
válasz
RaveForce #43 üzenetére
Nem rád értettem a beböfögést, hanem általánosságban mostanság a topikok színvonalára. Nekem a szögletes P ergonómialag bejött, a mini nekem csúszott a kezemben. A whitemagic-el együtt meg a kijelző szerintem remek, engem nem érdekelnek a betekintési szögek.
Amúgy lehet normálisan is eszmecserét folytatni, nem úgy mint fentebb egy kolléga, hogy bili müanyag blablabla... és erre meg a kontrák.
Mindenkinek más jön be, csak kár hogy elég sokan ezt nem képesek felfogni. -
pezs89
tag
válasz
RaveForce #40 üzenetére
Ergonómiában gyengébb?
Szerintem meddő vita amit itt folytattok, van akinek az egyik, másnak a másik tetszik. Nekem mind a kijelző, mind anyaghasználatban sokkal jobban bejött a P, ezért is választottam azt, de mindenkinek szíve ügye eldönteni melyiket preferálja miután kipróbálta, nem pedig látatlanba böfög be hülyeségeket, hogy az egyik szar a másik a tuti. Amúgy jövő hónap végén, április közepe fele kapjuk meg a JB-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Házasság, esküvő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest