- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
pezs89
tag
válasz
RaveForce #43 üzenetére
Nem rád értettem a beböfögést, hanem általánosságban mostanság a topikok színvonalára. Nekem a szögletes P ergonómialag bejött, a mini nekem csúszott a kezemben. A whitemagic-el együtt meg a kijelző szerintem remek, engem nem érdekelnek a betekintési szögek.
Amúgy lehet normálisan is eszmecserét folytatni, nem úgy mint fentebb egy kolléga, hogy bili müanyag blablabla... és erre meg a kontrák.
Mindenkinek más jön be, csak kár hogy elég sokan ezt nem képesek felfogni. -
RaveForce
veterán
Ergonómiában gyengébb?
igen gyengébb, sokkal könnyebben kezelhető és kényelmesebb egy lekerekített forma, mint pl az sIII mini, mint egy szögletes.anyagminősége valóban jó,de kijelzőt ink egy lapon se említsük, ott eléggé fut a piacután mostanában a sony
a beböfögőst remélem nem rám érted, mert az egyik munkámból kifolyólag mindkettő teló valószínüleg hamarabb volt a kezemben mint neked
JB, meg akkor lesz, amikor valóban kiadják, reméljük, hogy tényleg megjön addigra
no offense -
Hennet
aktív tag
Lehet, hogy várnám is, ha nem Android futna rajta.
-
pezs89
tag
válasz
RaveForce #40 üzenetére
Ergonómiában gyengébb?
Szerintem meddő vita amit itt folytattok, van akinek az egyik, másnak a másik tetszik. Nekem mind a kijelző, mind anyaghasználatban sokkal jobban bejött a P, ezért is választottam azt, de mindenkinek szíve ügye eldönteni melyiket preferálja miután kipróbálta, nem pedig látatlanba böfög be hülyeségeket, hogy az egyik szar a másik a tuti. Amúgy jövő hónap végén, április közepe fele kapjuk meg a JB-t.
-
Remiel
őstag
Megint csak a sufniGSM boltokban lesz az tuti
-
ng0ofy
KORREKTOR
Végre kezdik felismerni a gyártók, hogy az erősebb hardverre vágyók nem feltétlenül süteményt akarnak sütni, kisebb telefon is kell normális belsővel.
-
zkosaras
aktív tag
Remélem ez a kamera kerül bele.
-
BiP
nagyúr
válasz
RaveForce #32 üzenetére
Mini mindenképp kilőve. Szóval max. Xperia P. Viszont több embertől, tesztben olvastam, (akár itt a mobilarena teszten is), hogy a proci néha kevés (nem, nem a Crysis elképzelt mobilos verziója esetében). Ezért tettem le róla. (normálisan kipróbálni még nem volt alkalmam sajnos, csak boltban nyomogatni, az meg nem sokat ér.)
Szóval valóban nem saját tapasztalatra építem a procival szembeni félelmemet, de a vegyes visszajelzések miatt nem mertem belevágni. -
RaveForce
veterán
ez a processzormánia...
próbálj ki élőben egy sIII minit, a JB-vel úgy pörög a rendszer, h öröm nézni, lejátsza az mkv- ket alapból könnyedén, akár kirakva tv-re, a jövendőbeli játékok már lehet h nem mennek rajta 60fps-sel...dehát több gigás akció fps-eket nyilván nem egy ekkora telón játszik az ember, tehát nemtudom minek kéne jobb proci,de te tudod
-
fatal`
titán
"a 4 hüvelykes 720 x 1280 képpontos kijelzővel, 8 megapixeles kamerájával, kétmagos processzorával és legalább 1 GB operatív memóriájával még így is kellően erős ajánlat lehet."
Reméljük ide is eljut, a tökéletes kombó lenne számomra
Megfelelő árral persze.
-
A Hüvely komolyabb gépei nevetségesen el vannak árazva kivétel nélkül (kishazánkban meg pláne). Persze, hogy nem kelendőek.
Ezenkívül megint muszáj leírnom: support=null komma null. LG vol.2. Pedig én szeretem a sajátom, de arra a kevés hibájára sincs peccs, nemhogy JBHelyette P2. Gratulálok...
-
dokee78
félisten
Kb mennyiért kínálnák a P2 Minit?
A T-mobile belehúzhatna a Huawei készülékek forgalmazásába.Ez a 4 inchen HD felbontás nagyon bejövős.
-
imi314
senior tag
végre nagyobb akksi
-
zord01
senior tag
A 4 col mióta mini? És akkor a 3,5 mi? Nano? Piko?
-
oceanrush
senior tag
4" es 720p. Na ez kellemesen hangzik. Masodtelefonnak legalabbis.
-
Muki94
aktív tag
válasz
BlackmMmDog #19 üzenetére
Majd jól megspékelik egy 1600mAh-s akkuval
-
|AP|
veterán
Ha ez igaz, akkor a P2 mini nagyon várós! Jelenleg még csak ígéret szintjén sem létezik hasonló. (valamivel úgyis elrontják
)
-
B1T3
addikt
-
Rickazoid
addikt
Kivétel a csúcskategória, mint ez a P2. Miért ígérne lényegesen mások alá (ahogy a középkategóriában tették), ha az emberek többsége ebben a kategóriában ártól függetlenül választ? Nem, nem a magyarok. A US people, a britek, a franciák, a németek, stb.
Visszatérve a telefon specifikációira, vicces lenne 1 GB RAM-ot látni a P2-ben a többi hardvere mellett, 2013-ban. Androidhoz sosem elég a RAM, egyrészt, másrészt egy csúcsmodell kapjon csúcshardvert. -
DS39
nagyúr
jó ez a p2 mini, de még jobb lenne ha a szolgáltatók nyitnának a Huawei felé és színesítenék a palettát.
-
B1T3
addikt
Eddig jól hangzik.
Már csak el kell jutniuk hozzánk, aztán egy nem elrugaszkodott árral kell megjelenniük a piacon, és sikeresek lehetnek. A Huawei még mindig az a márka, amely a kedvező árfekvésű, ugyanakkor erős, tehát jó ár-érték arányú mobiljaival hódíthat.
-
lsebestyen
addikt
Na végre, 4" fasza felbontással, erős hardverrel.
-
Tessék kijavítani a "8 megapixeles processzorával," <---lévő mondatot.
Maga a készüléket pedig várom egy MA-tesztre.
-
BiP
nagyúr
Ha a P2 mini tényleg olyan lesz, mint amit írnak, akkor óriási favorit lehet. Sokan panaszkodnak amiatt, hogy nincs max. 4"-os méretben (mai) erős hardver. Ez végre megváltozhat.
(Mondjuk ha ugyanúgy nem jut el hozzánk, mint a G500, akkor veszett fejsze nyele. Ami reményt ad, hogy az MWC-n mutatják be, ami már Európa!)
-
-
Szatyor95
senior tag
Ömm... "8 megapixeles processzorával, kétmagos processzorával" Milyen az a 8 megapixeles processzor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest