- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
#16820480 #12 üzenetére
Én kizárólag OS-ről beszéltem, és a Chrome-ot csak azért kevertem bele, mert Google-től (egyelőre) nincs más OS.
A WM 6.5.1 nem hivatalos elnevezés, valószínűleg 6.6 lesz a vége (és kifelejtetted a 6.0-t).Nem kell teljesen következetesnek lennie, de a főverzió mindig jelent valami különbözőt, nagy változást, kivéve a Google-nél.
-
erdoke
titán
-
moonman
titán
mert az egyszeri user 2010 nyarán csak azt fogja látni, hogy a WM 7-nél tart, az Android meg 23.9-nél. és ebből fog leszűrni egy csomó mindent. nem viccből találták ki a verziózást, Google kicsit kezd komolytalanná válni.
ha már végképp nem bírják ki, hogy minden héten három új verziót adjanak ki, akkor adjanak nekik fantázianevet és számozzák rendesen, fícsörfüggően a háttében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest