- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kobor42
csendes tag
Nálunk a cégnél 4-en vagyunk fejlesztők egy projekten, de ha nem hibajelentésekre válaszolgatunk, és adminisztrálunk meg ügyfelekkel b@$zakodunk, akkor nagyon gyorsan haladunk a fejlesztésekkel. 2 hónap alatt simán kész vagyunk egy-egy nagyobb projekttel is. Gondolom a Google-nél vannak többen, és meg tudják rendesen oldani, hogy a fejlesztő fejlesszen. Szóval nekem nem tűnik túl gyorsnak a számozás.
-
MartOOn
addikt
ez már számmisztika... én 6 évet húztam le 2 szolgáltatónál, pár teló megfordult a kezemben de az androidra azt mondom: Öcsém ez má valami!
szifon se rossz de horror az ára. nekem. meg divattelcsi divatmonkey-knak.
android jó és még jobb lesz... lesz@...m a számozását én mint júzer 1.0köszi!
(a PALM OS-e tetszik még, multitask-ban ott van a szeren)
kinek a pap kinek a paplan...
-
Vajon T-MOBILE PULSE-ra elérhető lesz az Android 2.0, vagy a 2.1?
Jelenleg 1.5-öt futtat.
-
burgatshow
veterán
Meg fogják oldani afelől nincs kétségem, de nyilván csak azokra a készülékekre, amiket érdemes upgradeelni..
-
Előbb oldják meg, hogy minden következmény és hiba nélkül upgrade-elhető legyen minden telefon, ami Androidos, addig felesleges a számozással vakítani.
erdoke:
"Nem kell teljesen következetesnek lennie, de a főverzió mindig jelent valami különbözőt, nagy változást, kivéve a Google-nél."Pontosan így gondolom én is, ez nem hasra ütéses dolog.
-
erdoke
titán
válasz
#16820480 #12 üzenetére
Én kizárólag OS-ről beszéltem, és a Chrome-ot csak azért kevertem bele, mert Google-től (egyelőre) nincs más OS.
A WM 6.5.1 nem hivatalos elnevezés, valószínűleg 6.6 lesz a vége (és kifelejtetted a 6.0-t).Nem kell teljesen következetesnek lennie, de a főverzió mindig jelent valami különbözőt, nagy változást, kivéve a Google-nél.
-
törölt tag
ez végülis igaz, de nincs kőbe vásve a verziószámok szabálya. minden fejlesztő gárda úgy számoz, ahogy jól esik. nézd meg a Nokiának a fw számait, ott is elindul mondjuk 10-estől, aztán lesz 12.xxx, 13.xxx, 18.xxx, most meg már valami 3x.xxx-nél tart az N78 például, mégsem háborog senki (oké, tudom, ez nem a symbian verziószáma, de akkor sem teljesen következetes). vagy ott a wimo, 6.1 után 6.5, aztán most 6.5.1, aztán majd jön a 7.0. de atöbbi számot meg nem használják közben. szerintem nem a számokon kell fennakadni, hanem a fejlődés mértékén (ha nincs).
-
joey04
titán
kényelmes, ha szintén húzol rá egy custom UI-t.
neked lehet, nekem nem tudtak értelmes (akár android szintű, nem is feltétlen iphone szintű) megoldást mutatni.a fejlesztők szemszögéből nem tudok nyilatkozni, a user szemszögéből igen: ahogy mondtam pl nekem szimpatikusabb, átláthatóbb
-
moonman
titán
kényelmes, ha szintén húzol rá egy custom UI-t.
nem tudom, miért olyan nehéz megérteni, hogy főverziót nem váltogatunk jókedvből, mert csak megtéveszti a usereket és még a fejlesztőket is. ott a Win7, teljesen új benne minden, azt továbbra is 6-os verzió. vagy ott a WM, 6.0 óta legalább 7-szer frissítettek CE kernelt, és még mindig 6.5-nél tartanak.
-
joey04
titán
nekem pl egyáltalán nem jön be a chrome, szóval felőlem haladhat akárhová
de elég megnézni moonman utolsó 2 hozzászólását mobilos témában, és vagy ennyire elvakult, vagy ennyire savanyú a szőlő. tippem szerint mindkettő. megérdemelte a (talán Bog által) ráragasztott gúnynevet. -
erdoke
titán
-
moonman
titán
mert az egyszeri user 2010 nyarán csak azt fogja látni, hogy a WM 7-nél tart, az Android meg 23.9-nél. és ebből fog leszűrni egy csomó mindent. nem viccből találták ki a verziózást, Google kicsit kezd komolytalanná válni.
ha már végképp nem bírják ki, hogy minden héten három új verziót adjanak ki, akkor adjanak nekik fantázianevet és számozzák rendesen, fícsörfüggően a háttében.
-
plus44
veterán
Most ilyen szar a 2.0, vagy ilyen serény a Google?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest