- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
feliks
senior tag
SGS2-m van, de én is örülnék, ha 4''-nál nem lenne nagyobb a kijelzője.. Vagyis az lehet nagyobb, ha a telefon mérete azonos a kijelző méretével..
Egy átalgos ember nem éri át már a 4,3''-t ha te igen, akkor szerencsés vagy, hogy lapátkezeid vannak..
Egyébként az Xperia mini és a 4'' közt van némi különbség..
Sajnos manapság már 4'', és azalatti méertben nincsen rendes vassal ellátott telefon. Nálap pl. úgy jött az SGS2, hogy akartam egy 512Mb ram-nál többel rendelkező androidos vasat, korrekt procival.
Voltak htc-k, amik éppcsak meghaladták az 512-t, volt a Sensation, meg volt az SGS2.. Ergo nemnagyon volt választás. De ha lett volna ugyanez a HW, akár picit vastagabban, és kisebb kijelzővel, örömmel választottam volna azt (4'' nekem az ideális) -
törölt tag
igen, ez így van, de érdemes megnézni például az új Nexus telefont, előtte szárnyra kaptak olyan hírek, hogy nem lesz nagyobb a 4,3-as telefonoknál, mert a fzikai gombok helyett most a kijelző lesz nagyobb, aztán mégis egy centivel magasabb az SGS2-nél.
sajnos a "meg lehet csinálni" kifejezés magában hordozza a lehetőségét, hogy igazából tesznek rá magasról...stbtamas: és mégis hogyan állítanák meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest