- Magisk
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
Annyira jónak hangzik a specifikáció, hogy hihetetlennek tűnik.
-
És mit fognak csinálni a 2,5GB RAM-mal? Lesz 2,0GB szabad memóriám minden pillanatban? És az mire jó?
-
Pete55555
addikt
"4,6 hüvelykes kijelzőt, 12 megapixeles fő és 5 megapixeles előlapi kamerát, 2,5 GHz-es processzort, 2,5 GB RAM-ot, valamint 32 GB belső memóriát kínál majd 2499 kínai jüan, azaz 93 000 forint körüli áron"
-
Kismaci
tag
A cippzár feloldással csak az a bajom, hogy nem egy dögös kockahas bukkan elő, azt jobban tudnám értékelni.
Továbbra sem tudom, hogy milyenek ezek a készülékek, mert én minőség mániás vagyok. Amit viszont tudok, hogy az egyik kínai márka, a már általam is említett Meizu abszolút minőségi termékeket csinál. Az egyik legjobbra értékelt MP3 lejátszója volt - mondjuk nem is az olcsó kategória még mindig, és ahogy hallom, a mostani készülékükben is ugyanaz a hang-csip van.
Szóval azért nem írnám le Kínát, a technológia megvan, mert mindent ott gyártanak...
-
Kismaci
tag
Jaja.
Nézzétek meg az ezen a [link] - en található videókat. Az M1-en átmegy egy autó, a csomagolására meg rááll egy pacák.Egyébként nekem külön tetszik a csomagolás, olyan, mint az Amazon Kindle-é.
Szóval ilyen szar minőség.Kíváncsi lennék, hogy egy SGSII mennyire bírná ki, hogy átmegy rajta a kocsi...
-
Manitou
veterán
M1-et akartam venni, sajna lecsúsztam róla, elkapkodták
Ez meg már drága lesz. A másiknak emészthetőbb ára volt.
-
embe
nagyúr
válasz
hallerlaller #37 üzenetére
Tehát semmi sem tökéletes. Ez is gáz meg az is.
-
embe
nagyúr
válasz
hallerlaller #34 üzenetére
Hogy hogy jön ide:
Te írtad: " csakhogy! hallani néhol minőségi problémákat, gomb környékén pereg le a festés, azért ez max pár hónapos készüléknél gáz "Amit én linkeltem az nem gáz? Ennyi legyen a legnagyobb hibája!
-
ku-cu
tag
válasz
hallerlaller #31 üzenetére
Valahol olvastam, hogy a festék pattogzás/kopás csak a sajtónak szétküldött kezdetleges darabokra volt jellemző.
Csak nem adnak el 400 ezer darab sz@rt. -
embe
nagyúr
válasz
hallerlaller #31 üzenetére
Az hogy egy kinai telónak esetleg vannak hibái...... persze nem megbocsátható, de...
Olvastad ezt a cikket? Rengeteg a probléma a csúcskészülékekkel -
hallerlaller
addikt
300e-t előrendeltek belőle még szeptemberben, ezeket most már lassan legyártották, így beléptek a 10 kínai legnagyobb okostelefon gyártó közé, csakhogy! hallani néhol minőségi problémákat, gomb környékén pereg le a festés, azért ez max pár hónapos készüléknél gáz
lehet esetleg kínai ismerőstől rendeltetni, de én gari nélkül még samsungot se vennék ennyi pénzért, pláne almát, htc-t meg főleg nem.
(#29) lordfreyr
vodafone smarttabban a sensation processzora van 76e ft-os kártyás csomagban itthon 2év garival.
-
embe
nagyúr
Kell az ilyen teló a piacnak. Legalább a "nagyokat" is jobb ár6érték arányú telefonok készítésére sarkallja.
-
Rickazoid
addikt
Ez nem lehet több pletykánál. 2,5 GHz processzor? 2,5 GB RAM?? Biztos nem lehetetlen, de aranyárban mérnék.
-
törölt tag
hát, annyi különbséggel, hogy a Meizu soha nem volt OEM (telefonok tekintetében), és a Lenovo sem. igazából a Lenovo kicsit személyiségzavaros lett, amióta ugye a kínai és az amerikai céget összegyúrták. ez látszik a laptopok terén is, ahogy a Thinkpad-ek konvergálnak a gagyibb minőség felé, és közben meg a gagyibb laptopjaik konvergálnak a Thinkpad kinézet felé. mobilban is vegyes, mert a Lephone az inkább kommersz, az a szögletes tabletjük meg elég profinak néz ki.
-
mumk1
addikt
Ha minden jól megy, Január 12-én érkezik az M1-em. Nem mondom hogy nem várom.
-
-
törölt tag
igaz, 3 éve már a HD2 futott, szóval inkább 4 éve annak már. de a lényeg, hogy egy "kis" OEM-ből lépett elő. lehet, hogy a névválasztás ennyire fontos, végülis az Asus meg Acer meg MSI-ről sem biztos, hogy egy kínai cég jut eszébe a népnek.
nyilván úgy nehéz igazán sikeresnek lenni, ha nem tudnak eleget gyártani a készülékükből, de azért az egy elég nagy érv, hogy mondjuk féláron adják a konkurencához képest. mert így mondjuk még használtan, garancia nélkül sem lehet nagyon kapni a márkásakból. -
feliks
senior tag
válasz
#16820480 #20 üzenetére
Tisztában vagyok vele, bár a 2-3 helyett inkább 3-4 lehet, bár nem kizárt, hogy tévedek.
Mostanra van neve, de hosszú út vezetett addig, hogy legyen neve.. Másrészt egy htc névről nem a "kínai" szó jut az embernek először eszébe a hangzása alapján.. A XIAOMI-ról viszont szerintem mindenkinek. Ez sokakat elrémiszthet. Nem azt állítom, hogy a Xiaomi M telefonok nem lesznek ismertek, nevesek pár éven belül, csupán azt, hogy egyenlőre sokan tartani fognak tőle, függetlenül a paramétereitől.. -
ku-cu
tag
Most nem, decemberre 100 ezer db volt betervezve, ezt el is adták ~3 óra alatt. Kínában.
Egyenlőre csak a gyártó honlapjáról lehet vásárolni, nagy szerencsével, Kína bizonyos részein. (viszonteladók még nincsenek)Ha majd el is jut a webshopokhoz jövő valamikor, akkor sem éri már meg (szvsz), a forint értékének hála.
-
törölt tag
egyébként amit írsz, abban az a vicces, hogy a HTC pontosan így, a semmiből előjött kínai gyártó (oké, taiwani, de ebbe ne menjünk most bele), csak 2-3 évvel korábban jöttek elő a semmiből. ezt csinálja most a ZTE meg a Huawei a nagyobbak közül, és ilyesmivel próbálkozik lényegesen kisebb cégként a Xiaomi is.
-
Gameghost
csendes tag
WOW!!!!!!
Ez már komoly.(Ha)tényleg ilyen lessz,akkor a "nagy" gyártók kénytelenek lesznek lejebb vinni az áraikat és ez a Samsungnak,Vagy a HTC-nek,akik alapból csak a felsőkategóriába szányák a készülékekiket,ez nagy érvágás lessz.Nagyon várjom,és remélem lessz saját UI. -
Dunbar
senior tag
5 megapixeles előlapi kamera, 2,5 Gb RAM nekem wtf kategória.
-
feliks
senior tag
Ki venné meg a HTC-ket?
Például akinek:
-a design számít (Rhyme a nőknek)
-Például akinek a minőség számít (pénzeséknek)
-például aki megbizhatót akar, vagy legalábbis ismert cégtől akar vásárolni, mert azt hiszi, hogy az megbízható
-például aki utálja és/vagy nem bízik a kínaiakban, vagy a frissen nevet szerzett gyártókban
-a sense a mindene (sok ilyen van, ismerek olyanokat, akik lefújolják az sgs2-t egy ezeréves HTC ellenében, mert a Sense az egyetlen, az első, a legjobb)
-aki rendes(?), de legalábbis létező szervízhátteret akarIgen, a ZTE Blade is elterjedt, és pont az akkori ár/árték arányban való verhetetlensége miatt, de azért akinek az ár/érték nagyon számít, az ennyit nem biztos hogy ki tud/akar köhögni majd magából..
-
feliks
senior tag
SGS2-m van, de én is örülnék, ha 4''-nál nem lenne nagyobb a kijelzője.. Vagyis az lehet nagyobb, ha a telefon mérete azonos a kijelző méretével..
Egy átalgos ember nem éri át már a 4,3''-t ha te igen, akkor szerencsés vagy, hogy lapátkezeid vannak..
Egyébként az Xperia mini és a 4'' közt van némi különbség..
Sajnos manapság már 4'', és azalatti méertben nincsen rendes vassal ellátott telefon. Nálap pl. úgy jött az SGS2, hogy akartam egy 512Mb ram-nál többel rendelkező androidos vasat, korrekt procival.
Voltak htc-k, amik éppcsak meghaladták az 512-t, volt a Sensation, meg volt az SGS2.. Ergo nemnagyon volt választás. De ha lett volna ugyanez a HW, akár picit vastagabban, és kisebb kijelzővel, örömmel választottam volna azt (4'' nekem az ideális) -
spawn21
veterán
Ha lehetne itthon kapni ilyet, biztosan belemennék egy vásárlásba.
-
törölt tag
igen, ez így van, de érdemes megnézni például az új Nexus telefont, előtte szárnyra kaptak olyan hírek, hogy nem lesz nagyobb a 4,3-as telefonoknál, mert a fzikai gombok helyett most a kijelző lesz nagyobb, aztán mégis egy centivel magasabb az SGS2-nél.
sajnos a "meg lehet csinálni" kifejezés magában hordozza a lehetőségét, hogy igazából tesznek rá magasról...stbtamas: és mégis hogyan állítanák meg?
-
stbtamas
aktív tag
Erősen túlzásnak tűnik ez a készülék, kétlem hogy ilyen specifikációkkal kerül majd sorozatgyártásra.. de ha mégis, akkor nem ilyen áron, talán ennek a duplájába.. A konkurencia nem hagyná hogy ilyen készülék ilyen árba elérhető legyen, mert akkor ki venné meg a méregdrága HTCket vagy hasonló kaliberű telefonokat? Szerintem ha ez mégis ilyen formában kerül majd gyártásra, akkor európában nem fogják hagyni hogy forgalmazzák..
(de ne legyen igazam
)
-
norbi534
csendes tag
Meg lehet vásárolni az M1-et?
Szerintem nagyon jó cucc, megéri az árát. -
15115
tag
Érdekes!!!
Hajrá miui!
Miuit a népnekHa a mérete megegyezik az előddel akkor igen vonzó készüléket hoznak ki belőle!
Nem tudom minek kell erültetni a 4"-nél vagyobb kijelzőket telefonba. Szerintem az már akkora méret, hogy lazán elfér rajta 4-5 muffin és be a sütőbe -
Abysmal
aktív tag
a jelenlegi ARM chippek 32 bitesek, ugye? Itt is jelen van az, hogy csak 3GB RAMot tud kezelni a 32 bit miatt?
-
Kismaci
tag
Ez azért elég durván hangzik (jó értelemben).
Mit lehet ezekről tudni? Például a kijelzője majomüveg? Azt olvastam az endgadget-en az M1 tesztjében, hogy az összeszerelés minőségében semmivel se marad el a nevesebbektől, az a kérdés, hogy vajon a kijelző borítása karcmentes-e?Ennyiért ilyet azért... nem csoda, hogy várólista van rájuk...
-
feliks
senior tag
Jól hangzik, csak az M1-el ellentétben eljuthatna európába is..
-
kiskaktusz
addikt
várom mi lesz végül belőle
a leírtak jól hangzanak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest