Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kecskebégető

aktív tag

válasz Cyberpunk #55 üzenetére

Na látod ezzel is egyet értek(Da a 8 mag az akkura is jó hatással van bármennyire furán hangzik Modernebb felépítés kisebb csikszélesség jobban tervezett energia gazdálkodás,stb.).De ez szerintem nem technologiai hanen pénzügyi érdek akadály mnt az olajnál.Ott is mennyi alternatíva feltünt az évek során aztán vagy 1000 évre megvették a jogokat vagy eltünt a feltaíláló ;]

• kecskebégető

aktív tag

Miért baj a fejlődés ?Miért baj ha egy 8 magos fele annyi energiát eszik mint egy pár évvel ezelötti 1 magos és mellette minimim 4-5x akkor teljesítményt tud és árban sem vág földhöz.Nem is értem.....
    A drodi akadása témára meg.Nem a droid akad hanem a gyártok nem optimalizálnak(Csomo problémát már egy egyszerü launcher csere megold.).A másik meg aki olcso droidotvásárol tudja mit vesz 99%-ban de legalább kap okostelefont.A drágább droidokkal meg semmi baj(Vagy kb ugyanannyi mint a wpnél Iosnél csak más természetű) egy két wp és Ios fanatikus szajkozza csak a rém unalmas lejárt csordaszellem beakad lemez mantrát(ráadásul rengeteg oylan akinek nincs se alma se wp telefonja.sőt okos sem...)...Ha nekik ez okoz örömöt.Sok sikert .UI felesleges bizonygatni nekem az ellenkezőjét(Ergo választ írni.)Ignorálni fogom.Volt már mindenfajta rendszerrel készülékem mindnek látom az előnyeit hátrányait. :B

Új hozzászólás Aktív témák