- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn21
veterán
Szerintem simán vállalható a p6.
Megveszed az aktuális csúcsot, de kb 30%-át ha használod. Legfeljebb ha játszol. A userek 80 % -a szerintem átlag dolgokra foluszálnak. Sms, hívás, facebook, net.... Mindent tud, amire egy átlagfelhasználónak szüksége lehet.
Nekem is elég volna.
-
arminlok
senior tag
a 8 mag egy egyszerü marketing fogás a qualcom nem véletlenül jelentette ki hogy ők nem fognak mostanában 8 magos processzort készíteni mert nincs értelme... és egyenlőre ök a legjobb processzorok gyártoi. Nem a 8 magra kéne koncentrálni hanem arra, hogy egy snapdragon 600as szintet legalább elérjenek. Kiváncsi leszek erre a P6S-re mert ha a 8 mag nem is számit tuti h gyorsabb lesz. A grafikus gyorsítót is maguk fejlesztik?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
maggi1886076 #93 üzenetére
S2-vel nem szólnék be.
-
panderson
tag
válasz
maggi1886076 #95 üzenetére
Rosszul értelmezed a hozzászólásokat.
-
panderson
tag
válasz
maggi1886076 #93 üzenetére
Nekem az SGS3 is teljesen megfelel, köszi, telefonnal villogni... nem ilyen körökben mozgok
-
panderson
tag
Az ára ugyanannyi lesz, mint az előző modellé. Tehát azé még-inkább csökkenni fog és több embernek lesz elérhető a P6.
A sírás tárgya, hogy most inkább megvehetem a P6-ost, ami kiszolgál?
Vagy, hogy hirtelen a P6-al nem tudok villogni, mert lesz újabb a boltokban?Felhasználói szempontból csúnya húzás: a modellek gyors elévülése.. (kizárása az update-ekből)
-
válasz
maggi1886076 #89 üzenetére
Hidd el, lenne rá vevő, még ha arany árban is mérnék....
-
Muki94
aktív tag
válasz
jozso1989 #84 üzenetére
Nem kirívó dolog, hogy multicore konfigurációt használjanak ( ugye alma esetén például powervr544mp, samunál a mali-400mp), de a mobil grafikus gyorsítók még nem tartanak ott mint a pc-nél, hogy a cpu feladatát átvegyék.
Epic citadel fut droidos telefonokon is 60fps-sel, nem is itt a gond!
Az UI akad és alkalmazások megnyitására sokat kell várni.
Többen felhozták a telefonkönyv problémát, amely szerintem még máig fennáll, bár már 4.4 alatt is az ART-nek köszönhetően észrevehetőbb javulások mentek végbe... és csak most kezdett a Google foglalkozni azzal, hogy a Dalvikról áttérjenek. Szerintem ez lesz a kulcs a jelentős javuláshoz, amely elhozza az iOS reszponzivitását.
Egyből jobban érzi majd magát a rendszer, ha nem egy virtuális keretgépben fut -
jozso1989
őstag
Az Apple jól csinálja. Rájött, hogy a GPU-t kell sz*rrá tuningolni. Lásd i5-ben 3 magos gpu, i5s-ben 4 magos gpu van. És milyen teljesítményük van??? Unreal-es játékokat visznek stabil 60 fps-sel, stb...
Full HD-ra át fognak térni ők is hamarosan, akkor lehet a procin fognak picit tuningolni... de ők megoldják úgyis. Tudják, mitől döglik a légy, hogyan kell optimalizálni (
i4 iOS7). Viccen kívül... tényleg tudják. -
Griff55
senior tag
Lassan elérjük a gamer pc szintet
-
törölt tag
Nem tudom, mit rugózik a Mobilaréna a P6 melegedésén. Semmivel sem melegszik jobban, mint a hasonló telefonok, csak a fémház jobban elvezeti a hőt. Nekem még nem sikerült a P6-ot kellemetlenül, vagy erősen érezhetően felmelegítenem.
A 8 nyolc mag semmi más, mint lépés a Samsung általindított versenyben. Marketing szempontból nagy lépés.
-
BOBAKILL
őstag
Járj utána a dolgoknak mielőtt valamit állítasz.
Tessék a youtube kliens:
http://www.windowsphone.com/hu-hu/store/app/youtube-hd/0dcbf01a-e366-4af2-aba0-909f7d4e0a65Más:
Az előbb nyitottam meg a telefonomon a gyári böngészővel (internet explorer) a tmobile.hu weboldalt.
Tele van flash-el, mégis mindent látok. Hogy lehet ez akkor? -
Userlook
tag
Latom ez a hozza nem ertok topikja
. Tisztelet a kivetel. Ami uj ami jo es fejlodes kell kell kell es kell. Azert mert valami nyolc magos az nem jelenti azt h tobbet fogyaszt, sot meg kevesebbet mert valtozik a gyartasi technologia es meg lehet h az architektura is. Es akkor meg kevesebbet fogyaszt csak meg kell nezni a a mai csucs modelleket es a egi csucs modelleket. A regiekben 1 mag 480x800 kijelzo es 512 ram volt es a mai csucs modelekben meg fullHD-es kijelzo 4 vagy ket magos es mennyit uzem idejuk van tobb mint a regi csucs modellekenek LASD AZ LG G2 elfut nirmal hasznaltanal 3napot is. Nekem meg van egy Razr maxom amiben van egy 3300as aksi mint a az LG g2-ben es visszafogot hasznaltanal megy 3 napot mert a hardwer regi es tobbwt fogyaszt. ninics fullHD sem es 4 mag sem csak 2 mag es qhd felbontas es nessze neked meg sics olyan jo aku ideje. Ami uj az kell ha 8 mag akkor az kell es ennyi. Nem tudom h itt miert van teli sirankozokkal h jaj de sok ez a 8 mag tuti h szivni fogja az aksit. Megnyugatottok mindenkit h nem fogja sot meg jobb is lesz. Amugy ha valaki nem tudna Iphone 5s hardwere az a 6 evel ezelotti Macbook szintjet tudja.
Mondja meg valakinek h ez miert nem jo?????????
Nem tudom h miert az dumal akinek a legalsobb kategoria telefonja van es csak arrol tud beszelni h milyen jol animal mikor tolte a teloja azzal a semmi hardwerel. Ja legalabb nem szagatt a teloja mikor keresi a neveket ez nagyon jo. Csak epp egy youtube kliense nincs ami menne normalisan mert a WP-re arra ninics hivatalos youtib klien nem latok tobbet WP-ben most csak h van egy telod aminelehet telozni meg bongeszni de azt se normalisan mert ninics benne flash.
Nem tudom h miert azok osztjak itt az ezt akik meg a telokhoz sem ertenek. Tisztelet a kivetel -
BOBAKILL
őstag
válasz
Cyberpunk #72 üzenetére
jah, igaz.
Egyre jobban úgy gondolom hogy a Mátrix c. filmnek a lényegi mondanivalója (nem a története) még inkább aktuálissá kezd válni. A saját magunk hülyeségének rabszolgáivá válunk. De ne legyen így!A témához visszatérve egy minőségi kétmagos proci és HD kijelző bőven elegendő mindarra amire bárki használja a mobilját manapság. Szerintem.
-
Muki94
aktív tag
válasz
Cyberpunk #69 üzenetére
A mobiljainkat szerintem sokkal inkább netes böngészésre, mintsem filmezésre használjuk.
Fontos, hogy az apró betűk tűélések legyenek, ez pedig a nagy felbontásból következik. Ugye aminek szintén hozománya az erős hardver.
Miért is beszélünk megint erről? Folyamatosan megy a csipogás. Kell az erős HW és a nagy felbontású kijelző, bizonyos mértékig, és kész.
Az már megint más, hogy a magok számának növelésével és órajel emeléssel képesek csak nagy számítási teljesítményű processzort előállítani...
Ott vannak az új ipadok. Két magos SoC, hatalmas felbontással, tesztekben pedig verik a 4 magos csodákat, plusz akadás nélkül futnak.
Gyanítom, hogy Cortex A5-A7 magból lesz 8db, akkor pedig körbe kell, hogy röhögjem -
BOBAKILL
őstag
-
pusszycat
nagyúr
Filmet én sem a telefonról nézem tv-n de amit a telefonnal felveszek azt igen 0 dugdosás csak egy kis wifi na arra tökéletes.
-
BOBAKILL
őstag
Igen, erre céloztam én is.
Teljesen igazad van.
Bár ugye a 8magból indultunk ki, aminek szükségességét sokan a hatalmas felbontású kijelzőkhöz kötik. Mert mi másért kellene akkor? Aminek miért is lenne értelme?
Nem vagyok ellene semmi fejlesztésnek, fejlődésnek. De minden téren (nem csak mobil) túlléptük a hülyeség határát már. A lényeg hogy vedd meg, kell neked...(behülyített fogyasztói társadalom) -
BOBAKILL
őstag
Biztos a legjobb dolog játékokkal példálózni egy telefonon. (?)
De te tudod.
Van némi fogalmam android és WP közti különbségről.
Én elhiszem hogy egy 4magos csúcs androidon nem akad szinte semmi, de egy 40ezres Lumia-n sem.
Kár erről vitázni és nem is ez volt a téma. Az androidot is szerettem, de a WP-t még jobban. Az SP is fasza telefon, nem leszólni akarom. Nekem P-m volt előtte.MUKI94:
Persze sok minden megoldás lehetséges, ahogy az OTG is, de minek? Hány ember néz úgy filmet hogy a telefonját dugja a tv-re?
Így tudom elképzelni: Veszel egy bazi pendrive-ot, (1 TB?) arra mondjuk letöltesz pár FHD filmet. Utána rámásolod, majd rádugod a telóra, azt a TV-re és úgy nézed. Ezt hány ember csinálja így? Vajon kompatibilis-e a teló a TV-vel stb... ? Szóval érted a lényeget.
Ha meg nem tudod lejátszani a FHD (majd valamikor 4K) filmet csak telón akkor mi értelme a batár felbontásnak, nem?
Vagy maradi lennék? -
EasyKnight
tag
válasz
maggi1886076 #41 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy azok, sőt, valószínű, hogy én vagyok az egyetlen ebben a topicban, aki nem ért hozzá, ezért tudom a másik oldalról is megnézni ezt a kérdést...
-
Muki94
aktív tag
Uraim, egy kis mosolyt szeretnék az arcokra csalni...ugye melegedési gondjai vannak a K3v2-nek.
klikkBOBAKILL:
4k filmekhez ugye hatalma tárhely kell, ez egy külső adattárolóval megoldható könnyedén, ugye az van az OTG.
No de a telefonok nagy része nem tud otg-n NTFS-t kezelni, 4giga alatt még a 720p filmek sincsenek. -
BOBAKILL
őstag
válasz
jozso1989 #53 üzenetére
Atyaég! Minek egy telefonra 4K-s felbontás? Már a fullhd is bőven a szemmel érzékelhető felbontás felett van.
Maximum TV-re kötve van értelme, de akkor meg a tárhely kevés egy telefonban a FullHD-s filmekhez....
Szóval biztos van értelme 8 magnak, de hol? Milyen szoftvernek/hardvernek? (sztem maximum PC-n van értelme) A többi csak belemagyarázás.
A WP-nek elég egy "gyenge" hardver is hogy röccenés, akadás nélkül fusson. Ez tény, kár kikezdeni ezt a magyarázatot. (Sokáig volt androidos telóm, múlt héten váltottam úgy hogy tapasztaltam)
Az SP-t meg ne erőltesd, mert abszolút nincs igazad hogy minden Lumia-t ver. Nem tudom ezt honnan vetted...
Görgess végig egy névjegyzéket a telefonodon, majd egy Lumia-n. Majd megláto a különbséget.Mondjuk el tudnék képzelni egy 20" feletti érintőkijelzős cuccot majd a jövőben amin lehet szépen ujjal tervezni, mondjuk CAD-ben.
Ahhoz már lenne értelme a 8 magnak stb... De egy relatíve kis kijelzős telefonon...
Ez magánvélemény, de meg lehet győzni (ha sikerül) hogy nincs igazam.
-
-
roli543
őstag
Attól, hogy több mag van egy telefonban, nem jelenti azt, hogy többet fogyaszt, az új nyolc magos mtk chip írádok szerint sokkal jobban bánik az akksival, mint a négy magos...
-
Cyberpunk
félisten
válasz
kecskebégető #56 üzenetére
Amíg a kijelző a legnagyobb fogyasztó nem sokat érünk vele. Viszont marketing értéke annál nagyobb.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
Cyberpunk #55 üzenetére
Na látod ezzel is egyet értek(Da a 8 mag az akkura is jó hatással van bármennyire furán hangzik Modernebb felépítés kisebb csikszélesség jobban tervezett energia gazdálkodás,stb.).De ez szerintem nem technologiai hanen pénzügyi érdek akadály mnt az olajnál.Ott is mennyi alternatíva feltünt az évek során aztán vagy 1000 évre megvették a jogokat vagy eltünt a feltaíláló
-
Cyberpunk
félisten
válasz
kecskebégető #54 üzenetére
Magok száma növelés helyett fektethetnének energiát új akkumulátor technológiák kutatásába.
Hiába 8 mag, ha ez is lemerül néhány óra alatt, ha használod.
-
kecskebégető
aktív tag
Miért baj a fejlődés ?Miért baj ha egy 8 magos fele annyi energiát eszik mint egy pár évvel ezelötti 1 magos és mellette minimim 4-5x akkor teljesítményt tud és árban sem vág földhöz.Nem is értem.....
A drodi akadása témára meg.Nem a droid akad hanem a gyártok nem optimalizálnak(Csomo problémát már egy egyszerü launcher csere megold.).A másik meg aki olcso droidotvásárol tudja mit vesz 99%-ban de legalább kap okostelefont.A drágább droidokkal meg semmi baj(Vagy kb ugyanannyi mint a wpnél Iosnél csak más természetű) egy két wp és Ios fanatikus szajkozza csak a rém unalmas lejárt csordaszellem beakad lemez mantrát(ráadásul rengeteg oylan akinek nincs se alma se wp telefonja.sőt okos sem...)...Ha nekik ez okoz örömöt.Sok sikert .UI felesleges bizonygatni nekem az ellenkezőjét(Ergo választ írni.)Ignorálni fogom.Volt már mindenfajta rendszerrel készülékem mindnek látom az előnyeit hátrányait. -
jozso1989
őstag
Az lehet, hogy nem akad, mint a droid, viszont egy Angry Birds is szaggat a telefonodon, komolyabb játék szerintem el sem indul (Modern Combat4, Real Racing 3), nem támogatott. A hardver a full hd-4k felbontáshoz (lesz ilyen is -.-) is kell, azt meg kell jeleníteni, mozgatni, főleg egy Unreal Engine játékban, amitől valószínűleg a te csoda WP készüléked le is égne.
Mellesleg érdekes, hogy eddig egy full HD Lumia jött ki (ha jól tudom)... az rögtön 4 magos.
O Akkor mire kellenek a magok?! Mellesleg a 2 magos 1 giga RAM-os SP-m oda-vissza veri teljesítményben akármelyik Lumiát az 1520-on kívül... Ez sem akad, villámgyors, és itt nincs 5 másodperces animáció, amik a töltést rejtik el a gyenge hardver mögött...
LET THE FLAME BEGIN! -
Touch-ko
őstag
-
Touch-ko
őstag
Nem ertem a nyolc magos dolgot. Azt sem ertem, aki azt mondja, hogy majd kesobb evek multan ki lehet hasznalni a telefont.
A kerdesem csak annyi lenne,mhogy a huawei telefonra valoban ki fog jonni evek mulva az akkori legfrissebb OS verzio?
-
jampop
tag
válasz
Plazmacucci #26 üzenetére
Nem gáz a melegedés. Normál használatban nem is észrevehető. Ha valami mást meghajtasz, az is melegszik egyébként...
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Plazmacucci #43 üzenetére
Valahogy csak kibírom addig a szifonnal.
-
-
Cyberpunk
félisten
12 magnál alább nem adom, meg 8GB RAM, és 4K kijelző 5"-on. Szóval várok még.
-
maggi1886076
addikt
válasz
EasyKnight #39 üzenetére
A tudatlanok...
-
dsr
senior tag
Az nem gyenge
várós
-
EasyKnight
tag
Egyenlőre nem hinném, hogy az átlagos felhasználónak kell 8 mag, de ha az ember belegondol, akkor az átlagos felhasználónak 5-6 éve még a PC-be sem kellett a 4-5-6 mag...
Had fejlődjön a dolog, pár év múlva erre is azt fogjuk mondani, hogy nevetséges, pont, mint a Symbianra...Tudom, hogy nem kellene összehasonlítanom egy PC-t egy mobillal, de könyörgöm! Az első 10 hozzászólásban WP-hez is hasonlitgatták
-
maggi1886076
addikt
válasz
kriszpontaz #37 üzenetére
kint a terepen? kicsit kényelmetlen lenne laptoppal a kezemben. irodában nyilván én sem telón nézem
-
kriszpontaz
veterán
válasz
maggi1886076 #14 üzenetére
Nagyobb fájlokkal is dolgozom, viszont nem telefonon fogom nézegetni a 20 megás DWG-ket....
-
Lambach
tag
Nem hiszem hogy nem lesz ez a processzor optimalizálva az alacsony fogyasztásra. A Mate procija ( ami ugyanaz mint a p6) egyébként egy saját fejlesztés valóban melegszik de maga a telefon iszonyat jó üzemidővel rendelkezik. (Azt nyúzom.)
Ha beleteszik egy 6 hüvelykes gépbe, ami olyan lesz mint a Mate, 3 GB memóriával Full HD kijelzővel, akkor megvan az új telefonom mi lesz.
Egyébként a WinPhone kissebb vason is virgonc, ezt megtapasztalhattam. Attól még fejleszteni kell, mindig megállás nélkül. -
spawn21
veterán
válasz
maggi1886076 #34 üzenetére
Mar azt hitte almáról beszélsz
-
válasz
maggi1886076 #30 üzenetére
egyedi probléma miatt ne általánosíts, nekem anno htc 8s-en és ativ s-en se volt semmilyen problémám, bármilyen mp3-at másoltam fel. (és mástól se hallottam még ilyet)
#34 maggi1886076 : akkor is általánosítás, mert akkor a lumia 520-ra vonatkozhat maximum az állításod.
-
válasz
"nekem nem kell winphone, amig egy mp3 csengőhangot külön programmal állíthatok be"
ez így, ebben a formában nem igaz! wp8-on semmilyen program nem kell..
(wp7-7.8-on kellett, de már egy éve nem jelennek meg ilyen telefonok) -
dreamdancer
őstag
Valaki, aki valóban ért hozzá, elmagyarázná, hogy ha egy átlag pc (a mobilnál jelentősen nagyobb) számítási igényét ki tudják szolgálni 4 magos procival, akkor a mobilét miért nem? És ha az asztali gépeknél nem a magok számának növelésével akarnak teljesítményt növelni, hanem architectúra-fejlesztéssel, akkor a mobiloknál miért nem ez a jó megoldás? Illetve hogy az OS valóban ki fogja tudni használni a 8 mag nyújtotta potenciális kapacitást?
-
spawn21
veterán
válasz
Plazmacucci #26 üzenetére
Szerintem nem vészes. Fém házas One is melegszik.
-
-
b4zsi-
őstag
Kíváncsian várom mire lesz ez képes a gyakorlatban és mennyire lesz fontos/hasznos.
-
spawn21
veterán
válasz
Plazmacucci #20 üzenetére
Annyira mint a többi .
Azt hiszem kb a some 4pro melegedési szintjét éri el.
-
pusszycat
nagyúr
Lehangoló tud lenni mikor tesztelgetés közben egy külsőre csini telefonál jönnek az észrevételek h hát a full hd megfekteti hát a grafika meg meg akad ha 8 mag kell hozzá hogy ezek ne vegyék el a telefontol a kedvem hát nosza. Az meg h üresjáratban 4, 8 vagy épp 16 mag alszik kit zavar.
-
Bounti
aktív tag
válasz
Plazmacucci #20 üzenetére
Igen. Még 40 nm-en készült nem úgy mint a 28nm-es MTK-k.
-
-
spawn21
veterán
válasz
Plazmacucci #16 üzenetére
Nem MTK . Saját fejlesztés .
-
P6 nem mtk chipes? Azon mi melegedik?
-
válasz
Inkább tabletre tudnám elképzelni, ahol van képernyő, nem egy telefonra...
-
maggi1886076
addikt
(#11) Godlike79 azért egy 10-20 megás .dwg fájlállal megnézném mit kezd a kicsi LG-d
(#13) Sub-ZeRo mert neked telefonáláson kívül nincs másra szükséged neked elég. nekem nem kell winphone, amig egy mp3 csengőhangot külön programmal állíthatok be. nekem a munkám során a telefon számítógépet helyettesít.
-
válasz
maggi1886076 #10 üzenetére
nem konvertálok, de egy autocad azért menjen el rajta
Gratulálok.
ha neked elég 256 mb ram akkor egészségedre
Képzeld, 512 van benne és köszönöm, nem akad mint a droid.
-
válasz
telón is van autocad??
ramról is volt szó?
nekem sem elég az 512 sem, mert 1 gigától folyamatos a teló működése pedig csak egy sima kétmagos alcatelem van.
de 8 mag... gratulálok!
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Ha most az Autodesk 360-ra gondolsz az nálam az 1 magos LG-n is megy 512 rammal.....
-
spawn21
veterán
Ha nem merül le 1nap alatt, esetleg gyorsabb lesz, nem mindegy?
Jöjjön csak. Gyönyörű készülék .
-
válasz
maggi1886076 #2 üzenetére
És milyen multitask dolgokat fogsz vele művelni?! Képeket cicomázni fészbúkra 8 maggal?! Azt egy 2 magos is ellátja. Vagy játszol a telefonon mellette meg az esti built konvertálod full hd-be és küldöd fel yt-re?! Értelmét nem látom még egyelőre, miért kell a 8 mag. Most vettem 2 magos Nokiát, még azt sem használom ki. A telefonálásra, meg sms, emailre elég egy 7 éves telefon is.
Aki játszani akar meg vegyen konzolt, azt nem kell tölteni minden nap.
Akkor a 8 mag miért kell?! Inkább az akkut küldjék fel 8000+ mAh -e és akkor lesz értelme hogy 8 magra gyúrjanak.
A másik. Nálunk elérhető lesz?! Vagy lehet majd kínából hozatni?!Az Androidnak amúgy is több erő kell, mint a más rendszert futtató társainak.Meglátjátok, hogy kelleni fog
Akkor ott a wp vonal, vagy ios. Egy árkategóriában lévő android vs wp8 harcban a győztes a wp8. Lehet azért mert nem azt zöld rendszert használja... -
razzorr
őstag
válasz
maggi1886076 #2 üzenetére
Lesz rá szükség, amikor a telefonkönyvet meg akarod majd nyitni, a 4 mag kevés lesz hozzá.
Vérpistikéknek tökéletes a 8 mag. -
xmaas
őstag
8 mag fantasztikus meg minden csak mi ertelme eroltetni olyan keszulekben aminek az lenne a lenyege hogy mobil legyen es ne keljen tolteni par orankent? Meg asztali gepben is folosleges a 8 mag hacsak nem kemeny konvertalasra/munkara hasznalja az ember, szoval azonkivul hogy meg szarabb lesz az uzemido zero haszna ilyen formaban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R5
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest